úterý 1. listopadu 2016

Yves Rocher: Zklidňující tonikum ve spreji

Dnes pro vás mám recenzi na Zklidňující tonikum ve spreji od Yves Rocher. Já mám od Yves Rocher ráda balzámy na rty, krémy na ruce a jejich nádherně voňavé sprchové gely. Vždy, když do obchůdku vstoupím, tak si něco odnesu.

Tonikum je v plastové lahvičce o objemu 150 ml s praktickým sprejovým aplikátorem. Je určeno pro citlivou pleť. Tonikum má pokožku zklidnit, osvěžit, hydratovat a taky ji chránit před vnějšími vlivy. Zklidnění mají zajistit výtažky z madagaskarské rostliny Sporýšovky Východní, které se získávají 100% přírodní cestou.
Tonikum můžete používat během celého dne pro osvěžení pleti. Osobně ho používám na osvěžení pleti, před nanesením krémů. Nastříkám si trochu na odlíčenou pleť a počkám až se tonikum do pokožky vstřebá a potom nanesu krém. Moc ráda ho používám před nanesením nočního krému. Sprejový aplikátor by byl super, kdyby rozprašoval tonikum rovnoměrně na jemnou mlhu, ale bohužel to se neděje. Rozprašovač vytvoří silnější proud, ale prostě mi nevyhovuje, takže si raději tonikum našplíchám na tamponek a přejedu si s ním pleť. 
Tonikum je na pleti moc příjemné, rychle se vstřebává a nezanechává žádný lepivý ani mastný povrch. V popisu je napsáno, že je tonikum neparfemované, každopádně já z něj nějakou neidentifikovatelnou nejspíš květinovou vůni cítím. Cena tohoto tonika z řady Sensitive Végétal je cca 150 Kč. 

ZAUJALO VÁS TOTO TONIKUM? 
KUPUJETE SI PRODUKTY OD YVES ROCHER?


5 komentářů:

  1. vyzerá super, ja si od YR veľmi nekupujem takúto kozmetiku na starostlivosť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Asi bych jej vyzkoušela, ale spíš bych si jej nekoupila. Tonikum používám od The Body Shop a to mi zatím vyhovuje nejvíce. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Jedno tonikum mám od nich doma a je celkem dobré a tohle vypadá taky hodně dobře, možná se tam pro něj zastavím:) Většinou tam kupuju šampony a nebo sprcháče:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  4. Takové tonikum ve spreji jsem žádné nezkoušela, ale vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem nic takového nepoužívala, ale zní to zajímavě! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...