čtvrtek 24. listopadu 2016

Dermedic: Tonikum, micelární voda a chladivý krém

V dnešním článku bych vám ráda představila produkty od značky Dermedic. Já jsem se s touto značkou setkala poprvé a musím říct, že mě mile překvapila. Díky spolupráci s Elixi.cz jsem mohla vyzkoušet antibakteriální tonikum, micelární vodu a intenzivní zpevňující chladivý krém. 

Napřed bych vám ráda trošku představila značku Dermedic. Je polská a nabízí vysoce kvalitní lékárenskou dermokosmetiku pro citlivou nebo problematickou pleť mužů i žen. Jejich kosmetické produkty jsou velice oblíbené. Jsou účinné, šetrné k pokožce a maximálně bezpečné. Obsahují velké množství aktivních látek, které pokožku ošetřují, vyživují a chrání. 

Tonikum a micelární voda jsou z řady Normacne Preventi. Tato řada je určena pro problematickou pleť. Produkty odstraňují nadměrný kožní maz, ale pleť nevysušují. 

200 ml
Jde o zklidňující tonikum, které pokožku tonizuje, čistí ucpané póry a dokonale o ni pečuje. Pleť příjemně osvěží, rozjasní a uleví jí od nečistot, které se na ní nachytaly. Taky pokožku zbaví přebytečného kožního mazu, který ucpává póry. Tonikum stahuje kožní póry, a tak snižuje produkci kožního mazu. Pleť do hloubky vyčistí a předchází tak tvorbě zánětlivých pupínků. 
Tonikum má hypoalergenní složení, nedráždí pleť, nevysušuje ji a neobsahuje alkohol. Je vhodné pro citlivou pokožku. Já tonikum používám vždycky ráno, když vylezu z postele, aby se pokožka jakoby osvěžila a probudila a taky vyčistila po noci. Používám ho pak i večer před spaním. Po odlíčení a před nanesením nočního krému. Musím říct, že tonikum pleť opravdu nijak nedráždí a jeho používání je moc příjemné. Navíc pěkně voní. 
Složení:
Kyselina salicylová - má antibakteriální a protizánětlivé účinky, je velmi osvědčená pro léčbu akné, protože zároveň dokáže regulovat tvorbu mazu, a to aktivním působením na enzymy zodpovědné za jeho produkci. 
Extrakt z břízy – má výborné zklidňující a regenerační účinky, jemně čistí pleť.
AC.NET - zabraňuje zvýšené produkci kožního mazu.

200 ml
Micelární voda je čistící přípravek, který pleť jemně odlíčí a zbaví ji tak make-upu, ale i nadměrného kožního mazu a všech dalších nečistot. Obsahuje malé částečky, kterým se říká micely a ty na sebe spolehlivě navážou veškerou nečistotu a jemně ji z pleti odstraní. 
Tato micelární voda má hypoalergenní složení. Obsahuje blahodárnou termální vodu, která nedráždí oči a nevysušuje pleť. Vše co slibuje, tak plní. Zlepšuje hydrataci pleti a stimuluje její buněčný metabolismus. Pleť zpevňuje, zklidňuje a předchází jejímu předčasnému stárnutí. Neobsahuje mýdlo ani alkohol, takže je k pleti opravdu šetrná. Micelárka pleť pěkně vyčistí a poradila si dokonce i s voděodolnou řasenkou, jen to chtělo trošku víc tamponků. Každopádně pleť nijak nevysušuje ani nedráždí. Dokonce ani v očích mě neštípe. 
Složení:
Termální voda - zlepšuje hydrataci pleti a stimuluje buněčný metabolismus, zklidňuje pleť a perfektně ji čistí.
Kyselina metakřemičitá - zpevňuje pleť a dodává jí sjednocený tón, zpomaluje proces stárnutí pleti.
Glycerin - do hloubky pleť hydratuje a dlouhodobě hydrataci v pleti udržuje.
Extrakt z rozmarýnu - revitalizuje a povzbuzuje pleť, jemně pleť čistí a zklidňuje její podráždění.
Micely - jsou malé částečky, které spolehlivě odstraňují veškeré nečistoty, kožní maz i líčení.

Třetí produkt je z řady Angio Preventi, která je určená pro zarudlou a celkově citlivou pleť, která problematicky snáší běžné přípravky. Já jsem si z této řady vybrala Intenzivní zklidňující chladivý krém, který používám na citlivou pokožku v okolí očí. 

35 ml
Tento krém má chladivý účinek a ihned po nanesení dokáže pleť zklidnit a dokonale ji osvěžit.
Intenzivně snižuje podráždění pleti, zarudnutí a odstraňuje otoky kolem očí. Krém můžete nejspíš používat na celý obličej já ho ale používám jen na oční okolí. Krém má lehoučkou konzistenci, ta pleť nezatěžuje a dobře se s krémem pracuje. Stačí párkrát ťupnout a vklepat a za minutku je krém dokonale vstřebaný. 
Krém obsahuje účinné přírodní látky, které posilují pleť i cévy. Předchází tak popraskání jemných žilek na obličeji a zarudnutí pleti. Přípravek je dermatologicky testován a schválen. Obsahuje unikátní komplex Neutrazen, který zklidňuje podrážděnou pleť, pomáhá ji obnovovat a udržuje přirozený práh citlivosti pleti. Zklidňující krém obsahuje alantoin, který má regenerační účinky a podporuje hojení pleti v případě různých vyrážek, zánětů nebo akné. 
Já tento chladivý gel používám hlavně večer. Okolí očí si odlíčím micelární vodou a nanesu trošku krému a ten jemně do pokožky vklepu - krásně chladí. Na chvilku si zavřu oči a odpočívám. Někdy to vyzkoušejte je to fakt super, na chvilku se zastavit, zavřít oči a nad ničím nepřemýšlet. 
Účinné látky:
Neutrazen zklidňuje podrážděnou pleť, pomáhá jí obnovit a udržet přirozený práh citlivosti pleti.
Alantoin má regenerační účinky, podporuje hojení pleti a tvorbu tkáně.

ZAUJAL VÁS NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ? 
UŽ JSTE O TÉTO ZNAČCE SLYŠELY? 


9 komentářů:

  1. Tak tohle je velmi pekna recenze.. Ja pouzivam ted na plet pripravky od Yves Rocher, ale mozna by nebylo marne zkusit i tohle...
    Ovsem u me je tezke, to ja vzdy potrebuji na nejake vzorky, jinak si to nekoupim... A hlavne na oblicej....

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tuhle značku vůbec neznám, ale vypadá moc zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku neznám, ale zaujal mě ten chladivý krém a tonikum, jelikož mám rozšířené póry a mastnou pleť, takže by to pro mou pleť mohlo být fajn. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku také vůbec neznám, ale vypadá dobře. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Amazing products! Thanks for sharing dear
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovědětVymazat
  6. Od Dermedicu som skúšala produkty z rady Hydrain3 Hialuro a nie som s nimi bohužiaľ spokojná, no aby som si o značke vytvorila ucelený názor, asi mi toho treba vyskúšať viac, a tak sa možno po týchto produktoch poobzerám.

    OdpovědětVymazat
  7. O značce jsem ještě neslyšela, ale všechny produkty vypadají skvěle :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. O značce tedy slyším poprvé. Ale produkty vypadají dobře. :)

    Velká vánoční soutěž | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...