čtvrtek 17. listopadu 2016

Deltimo: Náramky

NÁRAMKY! Já mám vždycky takové období, kdy je nosím pořád a třeba v létě je pak nenosím vůbec. S podzimem je zase vytahuji, různě je kombinuji a střídám. Dnes pro vás mám nekosmetický příspěvek. Ukážu vám totiž spoustu fotek s náramky od české firmy Deltimo. O firmě už jsem několikrát četla u jiných blogerek a jejich náramky se mi líbily, tak jsem si řekla proč to nevyzkoušet. Chtěla bych tedy poděkovat za poskytnutí čtyř náramků a už se půjdeme podívat, jaké náramky jsem si vybrala a jak jsem spokojená.

Když mě firma asi před dvěma týdny oslovila a nabídla mi možnost vybrat si čtyři náramky, tak u mě nastalo nelehké a dlouhé rozhodování, které náramky si mám z široké nabídky vlastně vybrat. Na stránkách Deltimo totiž najdete hned několik kolekcí náramků v různých stylech i materiálech a protože jsem dost nerozhodná, tak mi vybírání trvalo dlouho. Názvy kolekcí napovídají, co vlastně na náramku budete mít. V nabídce je celkem 11 kolekcí: Náramky s lebkou, Náramky s leopardem, Gladiátor náramky, Náramky s královskou korunou, Macramé náramky, Buddha náramky, Náramky se lvem, Sparťan náramky, Mixed, Premium skull a Fitness náramky. 

Dva náramky jsem zvolila z kolekce Macramé. Macramé znamená splétaný. Jde tedy o stejnou techniku, která se používá u více známých shamball. Vybrala jsem si zlatý a space gray. Oba náramky jsou složeny z malých perliček a jednoho většího korálku s černými kamínky. Na ruce vypadají elegantně. Na těchto dvou náramcích se mi moc líbí, že jde upravovat jejich velikost, mám totiž hubenější ruku a ne každý náramek mi je, tak jak si to představuji. 

Oficiální popis Macramé náramků
Macramé náramky nebo také Náramky Shamballa jsou svázány s meditací. Podle tibetské tradiční legendy ovlivňuje Macramé náramek především čakru Dharma, symbolizující spokojenou mysl a podporující dokonalé a vyvážené souznění mezi tělem, řečí a myslí. Macramé náramky na ruku jsou nádherným doplňkem, který vám kromě dekorativního dojmu přinese i něco dalšího, tak trochu mystického. Energetické Macramé náramky vyjadřují pozitivní energii, spiritualitu, moudrost, blahobyt, cílevědomost a vyrovnanost. Macramé náramek dodá pozitivní energii i pocit štěstí a bude jedinečným doplňkem na vaší ruce.
Další dva náramky jsem si vybrala z kolekce Náramky se lvem. Tady byl mým favoritem Stříbrný lion náramek s přírodními kameny. Je složený z černo-šedých korálků vybroušených z lávových kamenů a jako dominantní korálek je zde miniatura lví hlavy. U tohoto náramku si opět můžete jednoduše pomocí voskovaných šňůrek upravovat jeho velikost. A posledním kouskem je Zlatý náramek se lvem a mořskými kameny. U tohoto náramku mě moc zaujaly ty mořské mramorované kameny. Kombinace těchto vzorovaných kamenů se zlatou lví hlavou vypadá opravdu luxusně. Jako jediný z mého výběru jsou u tohoto náramku korálky navlečené na pevné a pružné gumě, takže se pěkně přizpůsobí každému zápěstí. 

Oficiální popis náramků se lvem: 
Náramek se lvem je známkou síly, sebevědomí, magické moci duchovního nitra a probouzejícího se vědomí našeho nitra. Lion náramek přináší pochopení spirituální nesmrtelné podstaty našeho lidského bytí. Náramky se lvem, symbolem krále pouště se objevují již od starého Egypta. Lion náramek a na něm majestátní lev, který je zobrazen i v mnoha městských erbech, a je i symbolem českého království, je výrazem hrdosti, síly a odhodlání bojovat jako lev.
Za sebe musím říct, že jsem s náramky velmi spokojená. Na ruce vypadají opravdu originálně a dají se mezi sebou různě kombinovat. Myslím, že jsou i skvělým dárkem pro vaše blízké. Pokud by vás tyto uni-sexové a nadčasové náramky zaujaly můžete je zakoupit na Deltimo.com. Ceny náramků se pohybují od 300 Kč do 500 Kč, přičemž cena závisí na použitých materiálech. 

LÍBÍ SE VÁM NÁRAMKY?
UŽ JSTE O TÉTO FIRMĚ SLYŠELY?
KTERÝ NÁRAMEK BYSTE SI VYBRALY VY?


13 komentářů:

  1. Také jsem si vybrala čtyři náramky :) Ale úplně jiné a jsem spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se moc líbí ten zlatý! vypadá opravdu krásně BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem dnes dodělala recenzi :) a také jsem si vybrala 4 jiné, ale s výběrem jsem spokojená :)

    INKA Lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  4. Macramé náramky jsou moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc mě zaujal ten poslední s mramorovanými kameny, ten je fakt krásný ❤️

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tyhle vypadají opravdu pěkně. Podobné náramky jsem dřív taky s oblibou nosila. :) Teď v poslední době jsem je ale spíš vyměnila za fitness náramek. Mám už nějaký ten pátek Mi Band 5 a je to fakt skvělá věc. Dostala jsem ho jako dárek a původně jsem si myslela, že to vůbec nevyužiju, ale opak je pravdou.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten masivní náramek se lvem vypadá perfektně, přesně něco takového bych chtěla. Dá se ještě tento náramek sehnat? Děkuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...