neděle 20. listopadu 2016

Dulcia Natural: Výživná čistící emulze

Od Dulcia Natural jsem dostala na vyzkoušení Výživnou čistící emulzi v menším balení o obsahu 100 ml. Takže dnešní příspěvek bude právě o tomto produktu. Značka sama je zárukou kvalitního produktu. Ani tento produkt nezklamal a spíše mile potěšil.

Trocha teorie a vysvětlení, co vlastně ta emulze je. Čistící emulze je vlastně směs dvou kapalin, které se samovolně vzájemně nemísí. Aby se smísily, je zapotřebí ještě emulgátor. To je látka, která má hydrofilní a hydrofobní část a tak může spojit tyto dvě kapaliny, tedy olej a vodu. Dále také zabraňuje pozdějšímu opětovnému oddělení jednotlivých fází. Chápete jo?
Čistící emulze je vhodná pro všechny typy pleti, takže jde o univerzální produkt, který si můžete půjčovat s mamkou. Základ této emulze tvoří růžová voda. Produkt je hypoalergenní a má čistící a tonizační účinky. Udržuje přirozené pH pokožky a stimuluje regenerační procesy pleti. Pokud vás trápí akné, tak je tato emulze vhodná i pro vás, protože má protizánětlivé účinky. Pokožku zachovává hladkou a elastickou.
Barva emulze je bílá, jak můžete vidět na fotkách a konzistence je tekutější, ale s tím jsem počítala a vyhovuje mi. Pokud jde o parfemaci, tak z emulze cítím vůni růžové vody, která mi teda voní moc pěkně. Já tuto emulzi aplikuji na pokožku obličeje vždy ráno a večer, samozřejmě po odlíčení. Emulze odstraní přebytečný maz a nečistoty z obličeje. Na odlíčení ji raději nepoužívejte. Sice by si s ním nejspíš taky poradila, ale budete zbytečně plýtvat, není to pro co je primárně určena. Vždy lahvičku pořádně protřepu, aby se emulze promíchala a nanesu trochu na vatový tamponek. Krouživými pohyby potom pleť čistím. Tento proces opakuji až do té doby, kdy je tamponek čistý. Pleť je po použití hydratovaná a vyživená. 
Ingredience:
Růžová voda, frakcionovaný kokosový olej, ricinový olej, vitamin E, xantanová guma, kyselina citronová.

Emulzi si můžete koupit hned ve dvou velikostech buď 100 ml jako mám já anebo 500 ml. Takže na zkoušku kupte třeba to menší balení a potom klidně kupujte větší. Menší balení je taky super na cestování. S emulzí jsem naprosto spokojená a koupím si ji i ve větším balení. Měla jsem i růžovou vodu, ale tu jsem dala mamce a teď používám tuto emulzi. Každopádně pleť reaguje po použití obou produktů dost podobně, takže bych řekla, že je jen na vás jestli chcete používat vodu nebo tuto emulzi. 

ZAUJALA VÁS TATO EMULZE NEBO MÁTE RADĚJI RŮŽOVOU VODU?
CO BYSTE CHTĚLI OD DULCIA NATURAL VYZKOUŠET VY?


10 komentářů:

  1. Moc se mi líbí to složení. Že bych pro něj okamžitě utíkala to asi ne, ale pokud se mi někdy dostane do rukou tak se mu bránit nebudu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Tento přípravek vypadá dobře, ale nijak extra po něm netoužím :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tuto emulzi doma, měla jsem i růžovou vodu a oba výrobky mi vyhovují. Dulcia je skvělá značka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě bych ji vyzkoušela! dle tvé recenze se mi zdá být fajn. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budeš mít možnost, tak ji určitě vyzkoušej :).

      Vymazat
  5. Emulze vypadá zajímavě, líbí se mi složení , od značky Dulcia mě zaujaly oční krémy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...