čtvrtek 24. listopadu 2016

Creme 21: Tělové mléko s mandlovým olejem a vitaminem E

Řekla bych, že značka Creme 21 je pro mnohé z vás zatím docela neznámou a nejspíš byste po jejich produktech v regále nesáhly, ale to je chyba! Společnost Creme 21 pochází z Německa a kvalitní kosmetiku vyrábí už spoustu let a vždycky určovala moderní směr vývoje.
Já jsem měla možnost vyzkoušet tělové mléko s mandlovým olejem určené pro suchou pokožku a musím říct, že to určitě není můj poslední produkt od této značky. 
Krém je v plastové nádobě na které dominuje oranžová barva. Oranžovou barvu zrovna moc v lásce nemám, ale produktu to odpustím, protože všechny produkty této značky jsou laděny do oranžové barvy, alespoň je to pro ně typické a jsou tak dobře zapamatovatelné a rozeznatelné od jiných značek. 
Nádoba je o obsahu 250 ml a má tvar kapky. jen její vrchní část má bílou barvu. Mléko mám ve střední velikosti, dá se koupit ještě 400 ml balení (139 Kč) nebo malé balení 50 ml (24 Kč). Toto středně velké balení seženete na e-shopu Parfumissimo za 75 Kč. 
Tělové mléko má konzistenci jako většina tekutých mlék, které jsem kdy doma měla, takže je prostě tekutější než krém. Tímto mlékem se většinou mažu hned ráno, protože se do pokožky pěkně vstřebá a já se tak můžu po chviličce obléct. Nijak nelepí, nedráždí ani nemastí. Vůně mi přijde taková neutrální, jemná, moc si ji užívám. 
UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ PRODUKT OD CREME 21?
ZAUJALO VÁS TOTO TĚLOVÉ MLÉKO?


3 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...