pátek 25. listopadu 2016

Dulcia Natural: Hydratační krém Marulový olej a komplex ceramidů

Další dokonalý hydratační krém od Dulcia Natural. Tahle značka kosmetiky bez chemie mě fakt baví! Dnešní recenze tedy bude o hydratačním krému a rovnou jdeme na recenzi.
Začnu obalem. Krém je v krásné papírové krabičce s půdorysem trojúhelníku. Fakt zajímavé a moderní zpracování. Barevná kombinace obalu je bílá a oranžová. Obal na mě působí velmi pěkně a elegantně. Samotný krém je potom v lahvičce s pumpičkovým aplikátorem, který má podle mě takové to zvedací dno, to znamená, že ho vypotřebujete úplně a né že na dně zůstane zbytek, který nemáte, jak z lahvičky dostat. Praktický obal je o obsahu 50 ml. Takže za balení určitě palec nahoru!
Krém je nádherně jemný a lehoučký. Já si ho nanáším na vyčištěnou tvář, krk i dekolt vždy večer před spaním jako noční krém. Pokožku krásně hydratuje a chrání ji. Samozřejmě můžete krém nanášet i ráno. Krém pomáhá regulovat produkci kožního mazu a úspěšně bojuje proti stárnutí pokožky. 
Aplikace pomocí pumpičkového aplikátoru je opravdu jednoduchá a rychlá, ale pozor!! Nemačkejte pumpičku úplně nadoraz, protože se vám vymáčkne krému zbytečně moc, leda pokud byste teda chtěly namazat pusu celé rodině. Pumpičku stačí lehce zmáčknout tak do jedné třetiny a máte dostatečné množství potřebné pro namazání celého obličeje.
Mezi základní ingredience patří růžová voda, marulový olej, jojobový olej a komplex ceramidů. Růžová voda pleť hydratuje a tonizuje ji. Marulový olej obsahuje vysoké procento polynenasycených mastných kyselin (Omega6 a Omega9), které posilují membrány buněk a pomáhají v nich udržet zásoby vody. Kromě mastných kyselin je také dobrým zdrojem vitaminu C a antioxidantů. 
Díky složení můžete krém používat i jako ochranu před sluníčkem, poskytuje totiž ochranu pleti před UV paprsky. Jojobový olej je svou strukturou velmi podobný lidskému kožnímu mazu a má protizánětlivé účinky. Pomáhá regeneraci pokožky, ale hlavně pokožku hydratuje, udržuje její přirozenou vlhkost, vyhlazuje vrásky, tlumí projevy stárnutí, obnovuje tvorbu kožních buněk a podporuje jejich elasticitu. Jojobový olej je skvělý taky proto, že nevyvolává žádné alergické reakce. No a nakonec ceramidy. Jde o lipidy, které naše pokožka obsahuje, ale s přibývajícím věkem se tyto lipidy z pokožky vytrácejí. Lipidy ochraňují naši pokožku před volnými radikály a mají funkci kožní bariéry. Fungují jako prevence před stárnutím. Komplex ceramidů pleť stimuluje, tak aby vytvářela více kolagenu.



Od obsahu přejdeme k parfemaci. Ta je strašně příjemná - voní lehce po růžové vodě a já z něj cítím ještě vůni heřmánku a měsíčku lékařského. Každopádně po aplikaci se parfemace pomalu vytratí. Krém je vhodný pro všechny typy pleti, takže ho může doma používat celá rodina.
Mě teda tento krém teda dost sedl a vřele ho můžu doporučit. Pokožka je po něm krásně hladká a jemná jako dětská prdelka. 

ZAUJAL VÁS TENTO KRÉM?


7 komentářů:

  1. Super recenze :-) Krém mě zaujal a celkově mám tuto značku ráda.
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za recenzi - sháním nějaký lehký a zároveň hydratační krém, který nezmastí můj obličej k nepoznání :D :)

    INKA Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi jeho dávkování a vypadá hodně dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Super složení, já bych ale takový krém nevyužila, mám ráda krémy hutné až mastné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dulciu mám moc ráda a ty jejich nové obaly se opravdu povedly :) Krém vypadá lákavě, nezkoušela jsi ho i pod makeup, jak si s ním rozumí? Na mě by byl na noc moc lehký, ale na ráno vypadá ideálně :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...