neděle 22. ledna 2017

Marilou Bio: Přírodní deodorant Zelený čaj


V dnešním článku bych vám ráda představila přírodní deodorant ve spreji značky Marilou Bio. Zatím mi rukama prošlo několik tuhých přírodních deodorantů a se všemi jsem byla spokojená, ale deodorant s vůní zeleného čaje a ještě ve spreji jsem ještě nezkoušela. Od této značky jsem už zkoušela sprchový gel (recenze zde). Tak jdeme na recenzi.
Deodorant je v bílém balení s rozprašovačem. Někdy bývá u rozprašovačů problém, že rozprašují nerovnoměrně a velké kapky vodičky, ale tady musím rozprašovač opravdu pochválit. Zvládne totiž vytvořit opravdu jemnou mlhu, která se krásně rozpráší po celé oblasti podpaží. Byla jsem zvědavá na vůni zeleného čaje. Moc jsem nevěděla, co od této varianty čekat. Když jsem si poprvé přičichla k deodorantu, tak mi teda moc nevoněl a docela jsem se lekla, jak ho budu testovat (zkoušela jsem jen na ruku). Cítila jsem z něj nějaké staré voňavky. No naštěstí asi po 3ti minutkách se vůně pěkně rozležela a rozvoněla do příjemné, svěží vůně. Já z ní cítím vůni citrusů. Myslím, že tento deodorant bude skvělý hlavně v létě. Nakonec to teda s jeho parfemací dopadlo dobře a stal se z něj můj dobrý parťák. 
Deodorant jsem testovala během různých akcí, každopádně "grilování" u zkoušek už mám za sebou, takže pocení ze stresu nebo v přetopeném autobuse naštěstí nezažívám. Každopádně můj běžný pracovní týden zvládl deodorant úspěšně. Ráno si šplíchnu jednou nebo dvakrát do každého podpaží a obléknu se. I když mám čerstvě oholené podpaží, tak se žádné podráždění nekoná, nepozorovala jsem ani žádné vysušování. Po nanesení se deodorant rychle vstřebá, takže než si vyčistím zoubky, tak už je vlhkost ta tam.  Další výhodou je, že vůbec nezanechává skvrny na oblečení. 
S naprosto čistým svědomím můžu potvrdit, že celý den mám pocit čistoty a příjemného osvěžení. Po tom co se vůně rozvoní je opravdu jemná. Další výhodou je, že deodorant neobsahuje alkohol a je vhodný i pro citlivou kůži. Složení je 100% přírodní. Díky speciálnímu enzymu zabraňuje tvorbě pachu a zároveň nepoškozuje přirozenou mikroflóru pokožky. Obsahuje také výtažky ze zeleného čaje, které mají antioxidační účinky a hydratují pokožku. 

Účinné látky:
CITROFOL ® AI – zabraňuje tvorbě zápachu z potu.
Glycerin – zajišťuje v pokožce hydratační rovnováhu.
Aloe vera - zklidňuje pokožku, dodává jí výživu, hydrataci a celkově ji posiluje.
Výtažky ze zeleného čaje - mají antioxidační účinky, nádherně pokožku provoní a osvěží.
Pokud by vás tento deodorant zaujal a chtěly by jste ho vyzkoušet, tak ho můžete koupit na e-shopu Elixi.cz za 299 Kč (za poštu zaplatíte jen 49 Kč). V balení je 75 ml deodorantu, jasně není to moc, ale přijde mi, že ho vůbec neubývá. A hlavně - není to žádná škodlivá chemie! Pokud by vás nezaujala varianta Zelený čaj tak je deodorant v nabídce ještě ve variantě Vanilka a a Slaměnka. Mě ještě láká ta Vanilka, tak uvidím. 

JAKOU VARIANTU BYSTE SI VYBRALY VY?
UŽ JSTE VYZKOUŠELY NĚCO OD TÉTO ZNAČKY? 
LÍBÍ SE VÁM OBAL?


9 komentářů:

  1. Značku neznám z osobní zkušenosti, pouze dle názvu... ale vypadá velmi slibně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Píšem si ďalší produkt, ktorý by som rada vyskúšala.

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  3. No ta cena mě celkem zaskočila :) Ale pokud vše plní a ještě k tomu je přírodní tak za tu cenu se zřejmě vyplatí. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si vybrala ten, co máš ty, vůni zeleného čaje mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tak o tom jsem tedy upřímně nikdy neslyšela, deodorant z čaje... Já jakožto veliký milovník čajů něco takového rozhodně musím doma mít, takže Vám děkuji hrozně moc za tohle doporučení. Je to velice zásadní zjištění, které mi nesmí prostě dále unikat :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...