pondělí 23. ledna 2017

Saloos: Bio Karité balzám Granátové jablko

Potřebujete pleť vyživit, regenerovat, hydratovat a zvláčnět? Pak si dovolím vás seznámit s tímto kulatým krasavcem značky Saloos. Balzám jsem si kupovala na podzimním veletrhu krásy v Praze a musím říct, že jsem se zamilovala do jeho vůně - voní opravdu po granátovém jablku.
Balzám je v plastovém obalu s těsnící vložkou. Tak jako všechny Karité balzámy je konzistence docela tuhá, takže si vždy vyrýpnu nehtem anebo chvilku přejíždím prsty po povrchu, aby začal lehce tát. V létě tedy bude balzám tekutější a v zimě zase hodně ztuhlý a budete jezdit prstíčky déle. Balzám se hodí pro jakýkoliv typ pleti. Pokožku dokonale regeneruje, hydratuje a pokud na ní máte nějakou oděrku nebo pupínek, tak ho i rychleji zahojí - potvrzuji! Je také pomocník při předcházení vzniku strií, chrání pokožku před nepříznivým počasím, má protizánětlivé účinky, hojí jizvičky, popáleniny a drobné oděrky. No není to super! Teď v zimě mám pleť docela suchou a tak mažu a mažu co to jde. Používám ho na obličej, rty, lokty, okolí nehtů i na kolena - je to opravdu univerzální pomocník
Granátové jablko
Varianta Granátové jablko má docela výraznou barvu do oranžova. Vůně je intenzivní a já jsem se do ní hned zamilovala. Balzám je určen zejména pro náročnou a zralou pleť na obličeji, dekoltu a prostě na celém těle. Orientální směs vzácného oleje z granátového jablka a směs esenciálních olejů v kombinaci s bio bambuckým máslem a přírodními vosky zpomaluje přirozeným způsobem proces jejího stárnutí. Účinné bioaktivní látky zachovávají pevnost a sametovou hebkost pokožky, zjemňují texturu pleti a mají výrazně protivráskový efekt. Granátové jablko nemá tak tuhou konzistenci a nabírá se z kelímku lépe než ostatní Karité balzámy. 
Základem BIO Karité balzámů je léčivé přírodní bambucké máslo v bio kvalitě, které je obohaceno o rostlinné bio oleje té nejvyšší kvality, vzácné vosky (včelí vosk, kandelina) bylinné extrakty a 100% esenciální oleje. Pokud jste tedy ještě žádný Karité balzám nevyzkoušely, tak určitě neváhejte a nějaký si kupte, určitě vás nezklame! A ani cena není nijak vysoká, zaplatíte za něj necelých 150 Kč. 

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚKTERÝ Z KARITÉ BALZÁMŮ?


6 komentářů:

  1. Žádný z Karité balzámů jsem zatím nezkoušela, ale líbí se mi složení tohoto balzámu, i obal je hezký. Mám docela ráda tyto univerzální produkty, které můžu použít na všechny suchá místa, hlavně teď v zimě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Recenze zní dobře, určitě se po něm v dmku kouknu. Od Saloos jsem vlastně nikdy nic neměla, tak si říkám že bych konečně měla.

    OdpovědětVymazat
  3. Saloos balzamy som ešte neskúšala, no vyzerajú super. Musia aj krásne voňať. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Právě jsi mi připomněla, že už se mi doma delší dobu karité od Saloos nevyskytuje! Chyba! A tuším bych mohla sáhnout zrovna po tomhle, ještě jsem ho neměla :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  5. Celkově saloos kariteé balzámy mám velice ráda, jeden mám a používám ho právě jen na rty :) Tento je super a hlavně že mají takové využití :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Jeden balzám taky používám a je parádní. S granátovým jablkem mám odličovací olej a jsem velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...