sobota 14. ledna 2017

Annemarie Börlind: Revitalizační denní krém

Hvězdou dnešního článku je Denní revitalizační krém od Annemarie Börlind. Pokud se chcete nechat hýčkat a právě hledáte nový přírodní denní krém, který by o vaši pokožku pečoval tak čtěte dál.
Už sám obal je elegantní. Krém je ve skleněném kelímku s bílým šroubovacím víčkem. Líbí se mi, že je kelímek zajímavý tím, že je sklo mléčné. Působí to luxusním dojmem. Ozdobí poličku v koupelně. Kelímek je docela těžký i bytelný.Tento krém je vhodný pro ženy ve věku mezi dvacítkou a třicítkou, v tomto věku se začínají objevovat první nenápadné vrásky a právě tento krém s nimi bude bojovat a bude se snažit jim předcházet. 
Revitalizační denní krém obsahuje kmenové buňky Schwardzwaldské růže, které chrání kolagen v pleti a podporují produkci kyseliny hyaluronové. Krém pokožku jakoby uzamkne, tak aby se nevysušovala a dodá jí potřebnou hydrataci. Ve složení najdete také Bio kofein, který pokožku zjemňuje a oživuje jí. 
Já tento krém používám vždy ráno po nanesení perlového séra, o kterém byla minulá recenze. Trošku na pleť naťupu a potom jemně do pokožky vmasíruji. Krém má lehoučkou texturu a tak se do pokožky opravdu rychle vstřebá. Pokud jde o vůni, tak nějak nevím, jak bych ji popsala, ale mě moc pěkně voní. Pleť zanechá jemnou a hlaďounkou. Zdá se mi vypnutější a projasněná.
Tento krém neobsahuje žádné parabeny, parafíny, silikony, PEG, SLS, SLES, ropné deriváty, silikonové oleje, polycyklické sloučeniny, syntetické vůně, barviva ani konzervační látky. nebyl testován na zvířatech ani neobsahuje živočišné výtažky. Je založen čistě na přírodní bázi. Všechny produkty obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese/Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, hořčík, vápník a zinek. Voda není chemicky ošetřena.

Krém si můžete koupit na stránkách Annemarie Börlind za 703 Kč. 

ZAUJAL VÁS TENTO KRÉM? 
UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚCO OD ANNEMARIE BÖRLIND ZKOUŠELY? 



5 komentářů:

  1. Krém musí být určitě super, akorát ta cena už je pro mě docela vysoká no. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krém vypadá dobře, ale ta cena je šílená :D
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá dobre ale nemám s ním skúsenosť :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  4. Práve ho testujem, tak som zvedavá, ako dopadne. Jeho cena je síce vysoká,no produkty od AMB naozaj fungujú. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. dostala som v jednej výmene vzorku tohto krému a veľmi sa mi pozdáva :) celkovo už dlhšie pokukujem po tejto značke, že ju vyskúšam :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...