pondělí 30. ledna 2017

L'oreal: Tvářenky Blush Sculpt

Tvářenka je geniální vynález! Dokáže krásně oživit rysy obličeje a dodává zdravý sexy vzhled. Dnes pro vás mám recenzi rovnou dvou tvářenek značky L'oreal. Na výběr jsou tuším tři varianty - 101 Soft Sand, 102 Nude Beige a 201 Soft Rosy. Já mám ty poslední dvě.  

Začnu jako vždy obalem. Obal mi na začátku připadal super, ale postupem času jsem na něm našla několik nedostatků. Tvářenky jsou v plastové kazetce. Po obvodu je docela široký černý lem, na kterém je vidět každý škrábaneček - škoda no. Nápisy, které jsou na víčku se mi začaly ošoupávat, což mě teda mrzí. Jako další nevýhodu těchto tvářenek vidím, docela nepraktické rozložení jednotlivých odstínů. Z prostředního proužku se nedá štětečkem nic moc nabrat bez toho abyste nedrbly do těch ostatních odstínů. Já tedy prostě mixuju všechny tři odstíny dohromady, protože by to tak stejně dopadlo i kdybych se snažila nanášet je zvlášť. Ale zase se mi vždy povede nějaký jiný odstín :D. Jako další větší problém vidím to, že tvářenky obě docela dost práší. Chce to jemné zacházení. Pigmentace je ovšem dobrá, takže musíte dávat pozor aby jste to nepřehnaly a nevypadaly jak z Marzíka. Výdrž chválím, v pohodě zvládnou obě celý den. Někdy je dokonce používám i místo očních stínů.

Tvářenka Blush Sculpt - 201 Soft Rosy
Tato tvářenka má odstíny laděné do růžova - od té nejsvětlejší růžové až po takovou "kokinkovou" růžovou. Všechny tři odstíny mají lehký shimmer, takže pokud hledáte matnou tvářenku, této se vyhněte obloukem. Shimmer je docela výrazný a tak se na sluníčku budete pěkně třpytit. Výsledek mi přijde spíš jako bych použila rozjasňovač.
Tvářenka Blush Sculpt - 102 Nude Beige 
Tvářenka je v odstínech spíše krémově hnědých s okrovým prostředním odstínem. Opět se dá použít jako tvářenka, bronzer i jako rozjasňovač a dokonce i jako oční stíny. Pigmentace je opět super, takže stačí jednou lehce přejet štětcem a nanést na kontury tváře. 
Abych to shrnula, tak jsou podle mě tvářenky takový dobrý průměr. Nejspíš bych si je znovu nekoupila, protože mi přijdou docela drahé na to, že jsem na nich našla hned několik nevýhod. Jedna paletka totiž stojí něco okolo 300 Kč. Můžete je koupit v drogeriích nebo na Notino.cz.

ZAUJALY VÁS TYTO TVÁŘENKY?
JAKÁ TVÁŘENKA JE VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ?


13 komentářů:

  1. Nejvíce se mi líbí ta druhá tvářenka. Já používám tvářenku od Essence a jsem s ní taky spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle tvářenky mě moc nezaujaly, já používám krajkovou Dermacol, teď na zimu a blush ball od essence, na jaro tam mám Catrice takovou do meruňkova.

    OdpovědětVymazat
  3. Podla mna na také bežné používanie stačia. Páčia sa mi oba odtiene, asi by som sa nevedela rozhodnuť, ktorý zvoliť. Škoda toho obalu, je vidno, že nie je až taký kvalitný a teda ked sa mi nápisy na kozmetike ošuchavaju, tak to tiež nie je pekné a nemám to rada. Je to sice druhotný užitok z produktu, ale aj tak :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě moc tyhle tvářenky nezaujaly a když už bych si vybírala, tak tu druhou asi. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle tvářenky mě moc nezaujaly. Za ty peníze by to mohlo být lepší a i ty obaly, nemám ráda, když se z toho ty nápisy ošoupávají a je na obalu vidět každý škrábaneček. Když už, tak ta druhá se mi líbí víc, ale kdyby alespoň mezi jednotlivými stíny nebyly ty přepážky, pak by se to taky lépe nabíralo. Myslím, že za 300,- už se dá koupit lepší tvářenka, třeba od Sleeku a ten má myslím, za 300,- paletku se třemi tvářenkami a to už se vyplatí víc a navíc se obal nijak neošoupává. :)

    OdpovědětVymazat
  6. No já bych asi za tvářenku tolik peněz nedala a navíc mě ani ničím nezaujaly :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem se na tvářenky dívala a zaujaly mě díky pigmentaci, barvy jsou to totiž krásné, ale nepraktické je právě to rozložení barev a to já nepřekousnu, i s tou cenou je to dost vysoké, protože mám levnější a lepší, kdyby stály méňě a a rozložení bylo jinak ,šla bych do toho.

    OdpovědětVymazat
  8. pekné farby, aj keď trošku drahšie

    OdpovědětVymazat
  9. Já svou nejoblíbenější tvářenku ještě nenašla, zatím jen samé, které mi nevyhovují.. tak snad se mi poštěstí :) I když tyto to asi nebudou :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...