úterý 31. ledna 2017

Aliexpress tipy: Šperky

Dnes jsem pro vás vybrala několik šperků, které jsem si objednala z Aliexpressu. Nějakou velkou kvalitu jsem od nich nečekala, ale chtěla jsem to vyzkoušet a musím říct, že se mi většina fakt líbí. Pokud by vás něco zaujalo stačí kliknout na nadpis a přesměruje vás to na konkrétní stránku na Ali.
Tyto prstýnky jsem si hned zamilovala. Je vám asi jasné, že nejsou ze zlata, ale jen se tak tváří. Nenosím je teda každý den, ale když si vzpomenu, tak si některý vyberu. Brala bych je i ve stříbrné variantě.
Překvapilo mě, že mi je náramek akorát, má klasické zapínání a prodlužovací řetízek, já si ten prodlužovací řetízek vždycky oddělávám, protože mám úzké zápěstí.
Zimní náramek s aplikací vločky. Tak ten je tematický. Taková jemná blbůstka. 
Jsou nádherné, ale dost výrazné, takže pro mě na každodenní nošení nejsou, ale určitě je nikomu nedám. Nechám si je na slavnostní příležitosti.
Z těchto náušnic jsem docela zklamaná. Na obrázku vypadaly líp. Protože jsem dlouho pracovala se šperky, tak si teď u nich všímám nedostatků a to i těch maličkých, kterých si nikdo ani nevšimne. A i u těchto náušnic jsem na pár drobných nedostatků přišla. Bohužel mi moc nesluší. 
Další zklamání. Jde o dva náramky - stříbrný a bronzový. Provedení mi přijde dost nekvalitní, ale tak co bych chtěla za těch pár korun, že? Možná jsou určené dětem. Každopádně ještě popřemýšlím, jestli náramky nerozeberu a neudělám z nich nějaké jiné.
Tyto náramky mě dost překvapily a moc se mi líbí. Jen doufám, že hned nezčernají. Každopádně tady jsem s provedením opravdu spokojená i délka náramků je akorát. Jen jsem chvilku přemýšlela nad tím, jestli se nebude otevírat to atypické zapínání, ale zatím jsem je neztratila a už jsem je párkrát měla. 
Z dnešních Ali tipů je to všechno. Mám toho doma ještě víc, ale budu vám to nějak dávkovat, abych vás neunavila :-). A pokud chcete dostat nějaké korunky zpět z nákupu, tak se zaregistrujte na Tipli.cz, tam vrací až 8% z nákupu na Ali. 

LÍBÍ SE VÁM NĚKTERÝ ZE ŠPERKŮ?
UŽ JSTE SI NA ALI NĚJAKÉ ŠPERKY KOUPILY?


18 komentářů:

  1. Stříbrné náramky se mi líbí nejvíce a dokonce podle vzoru jednoho jsem z ali objednávala náušnice :). Já si teď zase objednala náramek s činkou, už mi přišel a je hezkej

    OdpovědětVymazat
  2. Neobjednala by som si ich asi najmä kvôli tomu, že to po čase očiernie.. Ale inak sú pekné:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
  3. Z tvých se mi nejvíc líbí zimní vločka :) Taky jsem z Ali už objednávala šperky a jsem překvapená, že za těch pár korunek to nejsou vysloveně pouťové cetky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa najviac páčia prstene, a šperky som už objednávala, akurát že po roku sčerneli. Avšak za takú cenu, myslím že vydržali dlho. :D

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. pekné šperky :) ja som skôr na zlatú bižutériu, ale takéto jemné mám presne rada aj ja :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc se mi líbí prstýnky :) .. Já mám ale bohužel hrozně úzký prsty, takže je zázrak sehnat nějaké, které by mi nepadaly :D

    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc se mi líbí právě ty prsteny. Také jsem už z Ali objednávala a vzala jsem si jedny naušnice a vůbec nevypadali podle obrázku a také mi jedna naušnice vůbec nejde odepnout, takže je celkem na nic no.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se líbí náramky - sama je moc nenosím, protože mám šíleně úzkou ruku a padají mi. Většinou si objednávám doplňky do vlasů nebo bižuterii na krk :)

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi náušničky i náramky. Já jsem si z ali taky zkusila objednat pár šperků, ale dřív nebo později všechno zčernalo.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou nádherné šperky. Moc se mi líbí ty náušnice a zrovna víc ty druhé z kterých si zklamaná, ale mě se moc líbí. A pak ten náramek s tím křížkem, ten je originální. Já jsem si z Ali ještě nic nekoupila, ale asi se na něco podívám :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud by si o ně měla zájem, tak ti je klidně za pár kaček prodám.

      Vymazat
  11. Krasne kousky ❤ nejvice me zaujal naramek s krizkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už se těším na léto, až je pořádně vynosím teď mám většinou dlouhý rukáv a náramky nejsou vidět :).

      Vymazat
  12. Šperky jsou hezké, líbí se mi ty řetízky. Ale bála bych se kvality kvůli alergii. Takže raději nakupuji z prověřených obchodů. I tady lze sehnat za málo peněz. Martina

    OdpovědětVymazat
  13. Já tedy osobně moc neholduji těmto levným šperkům z Alíku, ale daleko raději si třeba pořídím nějaké ty šperky třeba na zakázku , protože když už na sobě něco nosím, tak chci, aby to mělo také trochu nějakou úroveň, ale jak říkám, je to jen má osobní preference :) Ty tvoje jsou totiž moc krásné!

    OdpovědětVymazat
  14. Nejsem si teda jistý, zda lze říkat čemukoliv z AliExpressu, že je to zlaté. Jako já jsem člověk, kterého zlato provází celý život. V poslední době především investice do zlata a tak si myslím, že na to mám docela čuch. A pokud někdo něco pošle přes celý oceán v obálce, tak i kdybyste za to zaplatili sebevíc, tak to stejně pravé zlato nebude. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...