neděle 1. ledna 2017

Saloos: Bio peeling růže

Přeji vám krásnou neděli a také první den roku 2017. Konečně přišla řada na recenzi Bio peelingu s vůní růže značky Saloos. Už jsem zkoušela peelingy ve variantě Mojito a Čokoláda a protože mi fakt sedly, tak jsem se rozhodla, že otestuju i tuhle další variantu.

Peeling je v plastové nádobce s růžovou etiketou. Jde o kombinaci mořské soli a pečujících bio olejů. Peeling dokáže dokonale zjemnit a příjemně zvláčnit pokožku. Vůně je opravdu okouzlující - peeling voní po damašské růži, kterou můžete znát třeba z oblíbených Růžových vod (Purity nebo Dulcia Natural). Vůně je jemná a opravdu květinová. 
Jakýkoliv peeling je pro pokožku dobrý, protože ji dokáže krásně prokrvit a to je fajn. Já peeling nepoužívám každý den, aby měla pokožka čas regenerovat. Používám ho tak dvakrát za týden. Před použitím musím sůl a olej důkladně promíchat, protože jsou tyto dvě složky jakoby oddělené. Promíchám vše prstem a potom trochu naberu a nanesu na mokrou pleť. Nijak peeling po pokožce nedřu, spíš jemně přejíždím krouživými pohyby po kůži, tak abych pokožku pěkně promasírovala, ale neodřela ji. Potom jednoduše peeling smyju. Jde to fakt dobře a na pokožce nezůstane ani kousek soli. Obsažené rostlinné bio oleje pokožku zjemní a zvláční, takže se už po koupeli nemusím mazat krémem. Na pokožce se totiž vytvoří takový jemný mastný film, který se po chvilince úplně ztratí, ale pokožka opravdu zůstane krásně hebká jako samet. Peeling v pokožce jakoby uzavře vodu, takže brání jejímu nadměrnému vysušování. 

Další varianty: 
Čokoláda (omlazující)
Mojito (osvěžující)
Levandule a Tee trea (zjemňující)

Už mi chybí vyzkoušet jen Levandule a Tee trea, takže na tuto variantu se ještě chystám, ale určitě bude taky krásně vonět. Mě vyhovovaly parfemace všech peelingů, které jsem do teď vyzkoušela, takže je budu prostě střídat a užívat si :).
Složení: Sodium Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Parfum, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**. (** součást éterických olejů)

Jo a na závěr ještě jedno upozornění - nepoužívejte peeling, pokud máte na těle nějakou odřeninku nebo pokud máte čerstvě oholené nohy. Občas na něco zapomenu a peeling použiji a pak mě ty místečka dost pálí. 

Jedinou nevýhodou peelingu je, že je v docela malém balení, brala bych ho klidně dvojnásobně velké. Takhle se docela rychle spotřebuje a během měsíce je třeba fuč. No ale zase je to prima důvod koupit si nový s jinou vůní :-)

Balení o velikosti 140 ml koupíte na třeba na Notino.cz  nebo se podívejte na Srovname.cz, kde najdete nejlepší cenu růžového peelingu

UŽ JSTE NĚKTERÝ Z PEELINGŮ OD SALOOSU VYZKOUŠELY?


9 komentářů:

  1. Peelingy jsem jeste od nich nezkousela. Ale vzdycky nad nimi stepuji. Asi vyzkousim.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Od Saloosu jsem ještě žádný peeling nezkoušela, ale taky se na nějaký chystám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. wau, peeling vyzerá naozaj skvelo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Mám vůni mojito a jsem s ním nadmíru spokojená ještě k tomu taková nádherná vůně! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Saloos má skvělé peelingy. Mě by se ale o trošku víc zamlouvalo, kdyby byly cukrové a ne solné, někdy mě ta sůl na pokožce pálí. Růžový jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem od Saloosu ještě nic neměla ale podobný peeling jsem si v létě koupila ve Španělsku a občas si ho ráda dopřeji. Člověk se potom cítí jak znovuzrozený.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám kúpené Mojito a už sa na ňho veľmi teším! Saloos peeling som ešte nemala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Idem sa naňho hneď pozrieť. Milujem vôňu ruže v kozmetike.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  9. Zkoušela jsem čokoládovou verzi, ta krásně voněla :)

    Novoroční soutěž s Astrid

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...