úterý 24. ledna 2017

Nákupy: Zaful.com #2


Dnes bych vám chtěla ukázat moje nové úlovky z e-shopu Zaful.com. Je toho opět docela dost, takže nebudu zdržovat úvodem a jdeme se na to vrhnout.

Tentokrát jsem v objednávce měla 5 nových věciček z toho rovnou tři jsou doplňky. Z oblečení jsem si vybrala fakt pěkný šedý svetr z velmi příjemného a hřejivého materiálu. Svetr je přesně takový jak jsem si ho představovala. Není to žádný hadr, je to pěkně pletený svetr z pevných oček, který mě určitě zahřeje. Bála jsem se, že bude kousat, ale ne! Fakt je příjemný. 
Riskla jsem to a objednala jsem si šatičky ve světle růžové barvě a víte co, velikost mi sedí a jsou fakt nádherné. Na fotce to tak možná nevypadá, ale jsem z nich opravdu nadšená! Jsou mi trochu nad kolena. Na zádech je dlouhý zip, takže se do nich pohodlně dá vklouznout. Zip se nezadrhává, jde zapnout opravdu lehce, takže mega spokojenost. 
Jdeme na doplňky, do těch počítám i černobílou žíhanou šálu, která je na dotek moc příjemná a už jsem ji stihla i provětrat. Teď v těch mrazech se hřejivá šála fakt hodí. Bála jsem se, že bude úzká, ale byla jsem mile překvapena, jak rozměry, tak materiálem. 
Pak jsem si vybrala zlatý náramek se dvěma trojúhelníky, kde v jednom je vsazený jakoby černý mramorovaný kamínek a v druhém bílý. Jak mám úzkou ruku, tak mi je náramek docela velký, ale to je o zvyku. Bohužel ho nemůžu ani nikomu darovat, protože ten černý trojúhelníček je v té špičce trošinku uštíplý. Není to sice pořádně vidět, ale já si na šperku všimnu každého škrábanečku :D. To mě vycvičila moje brigáda na stánku se šperky.
A jako poslední kousek z tohoto balíčku jsem vytáhla zajímavé hodinky, jsou takové etno, mají provázkový pásek a v ciferníku mají místo číslic ptačí pera. Hodinky jsou pěkné, ale mají docela velký ciferník a přijde mi, že na mou ruku jsou velké, ale Honzovi se líbí, tak si je ještě asi nechám a uvidím.

TAK CO ZAUJALO VÁS NĚCO Z MOJÍ OBJEDNÁVKY? 


23 komentářů:

  1. Šaty vypadají parádně. Náramek také. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, růžové šatičky ♥ krásný, určitě seš v nich jak princezna. Moc se mi líbí náramek

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné věcičky. Mě se moc líbí šedý svetr, ale ty šaty, tak ty jsou dokonalé. Jsou prostě takové roztomiloučké a holčičí :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Náramok je nádherný a chválim výber šálu, tiež mám taký.


    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věci, líbí se mi úplně všechno. Šatičky mám skoro stejně dělané akorát v červené barvě. Náramek i hodinky vypadají taky pěkně. A zrovna v pondělí jsem si pořídila taky svetr a šálu, takovou tu obří, co je skoro jako deka, mám ráda když se do ní můžu pořádně zachumlat a pak je mi teploučko na krk. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šatičky jsou úžasně rozkošný a svetr se mi taky moc líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíce se mi líbí šedý svetr a šála. :-) Pěkný nákup. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ze svetru nadšená a hned jsem v něm i vyrazila na nákupy :).

      Vymazat
  8. ten náramok s mramorom je krásny :) už som ho videla u jednej slečny na blogu a odvtedy ho obdivujem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jen škoda, že mě přišel trošku rozbitý :(.

      Vymazat
  9. Mě zaujala šála, růžové šaty a náramko-hodinky. Se stejným displejem prodávají na poštovném zdarma ale s páskem a uvažuji že si je koupím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten ciferník vypadá skvěle, možná by se mi líbil i víc než s tímto náramkem, ale zkus se podívat na Aliexpress, taky tam budou.

      Vymazat
  10. Ahoj, muzu se zeptat, kolik tam stoji doručení do CR?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady mrkni je tam vše pěkně rozepsané :). http://www.zaful.com/shipping-info/

      Vymazat
  11. Ty šaty a hodinky jsou top :) Díky za dobrý tip na další obchod, kde utrácet své penízky :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  12. Za mě rozhodně top kousek ten náramek :) ale i ten svetřík je super! Taky si musím nějaký takový delší pořídit :) a co se týče těch šatů, já jsem si pořizovala z Ali tyhle už asi před dvěma lety, ale v bílo modré variantě a v listopadu jsem si kupovala další, bílo žluté a na ten střih nedám dopustit :) a i na tyhle baby pink jsem se dívala, jsou roztomilé :)
    http://www.forbetterme.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, věcičky mě velmi zaujali.�� Přemýšlím také o nákupu na tomto eshopu. Poradila bys mi prosím, jak je to s poštovným, dph a clem? Moc děkuji za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem objednávala v rámci spolupráce, takže jsem dopravu ani clo neplatila, ale podívej se tady na stránku, kde je vše vysvětlené :).
      http://www.zaful.com/shipping-info/

      Vymazat
  14. Tyjo, tak tenhle eshop snad ani neznám. Ale moc pěkné kousky. Co se týče oblečení, tak já jsem si teda hodně oblíbila About You. Tam mají snad všechno. Vždycky tam dělám obří objednávku. Je pravda, že to je teda trochu dražší, ale zase to se mi většinou podaří vyrovnat pomocí nějakého slevového kódu. Třeba na https://slevovykupon.net/ vždycky nějaký je.

    OdpovědětVymazat
  15. Mně se teda dost líbí ty hodinky. Taky jsem si dřív hodně objednávala různé ze zahraničí. Je ale bohužel pravda, že žádné mi moc dlouho nevydržely. Teď už asi rok na ruce nosím místo hodinek Xiaomi Mi Band 6 a s tím jsem zatím hodně spokojená. Hlavně ty chytré funkce opravdu využívám. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...