úterý 2. května 2017

Rose of Bulgaria: Balzám na rty

Pokud mě sledujete delší dobu, tak určitě víte, že jsem sběratelkou balzámů na rty a v každé kabelce mám vždy minimálně dva balzámy. Dnes vám představím můj nejnovější přírůstek, kterým je balzám na rty s růžovou vodou a UV filtrem. Blahodárné účinky bulharské damašské růže na pokožku jsou známé už dávno a její jemná vůně je návyková. Rose of Bulgaria je kosmetická řada na obličej a tělo s použitím přírodního růžového extraktu.
Balzám mi dorazil v pěkné papírové krabičce, která je laděna do růžových barev. V krabičce byl malý kelímek se šroubovacím víčkem o objemu 5 ml. Kelímek je opravdu maličký a tak když budu mít narostlé delší nehtíky bude se mi s ním asi špatně manipulovat, ale nějak to zvládnu. Tyto kelímkové balzámy používám jen doma, kdy si můžu umýt ruce a potom je prstem nanést na rty. 
Jak jsem psala tak balzám obsahuje UV filtr, růžovou vodu, vitamin E (zvyšuje elasticitu rtů), včelí vosk a bambucké máslo. Bambucké máslo ve rtech uzamyká vlhkost, takže brání vysušení. 
Samotný balzám má narůžovělou barvu a krásně voní po růžích na rtech se pěkně roztírá. Rty chrání před vysušením, rty jsou krásně vyživené a jemné. Jeho výdrž je asi tak hodinku, pak je potřeba máznout znovu. Cena balzámu je opravdu příznivá, stojí totiž jen 36 Kč.

MÁTE RÁDY VŮNI RŮŽÍ?


7 komentářů:

  1. Vypadá krásně! Balzámů na rty není nikdy dost. Pokaždé když si objednávám další kosmetický balíček, vždy tam je minimálně jeden. Jsem ráda, že v tom nejsem sama! :)

    OdpovědětVymazat
  2. verím že musí byť výborny, ja mam jeden podobný ruzovy balzam a je to topka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle a ta cena je super, vůni růží mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tá cena ma prekvapila, milujem tieto produkty :) Doma mám hneď niekoľko :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá fakt suprově, docela mě překvapila cen jen 36 kč. :)))
    http://valinice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...