sobota 20. května 2017

2SIS Cosmetics: Levandulový šampon a kondicionér

Zdá se mi, že v poslední době se k nám se Slovenska valí jedna lepší značka s přírodní kosmetikou za druhou. Zamilovala jsem se do kosmetiky Dulcia, Mylo a v poslední době jsem si oblíbila produkty značky Navia a nově i 2SIS Cosmetics. Za značkou 2SIS tedy stojí dvě sestry Martinka a Katarínka - jedna je chemička a druhá grafická designérka a je vidět, že jim to skvěle funguje a spolu tvoří ručně vyráběnou 100 % přírodní kosmetiku, která nádherně voní! Už teď můžu říct, že si určitě koupím i jiné produkty, brousím si zoubky na ty s vůní kokosu. 


Kosmetika 2SIS nabízí produkty, které neobsahují žádné škodlivé chemikálie. V jejich nabídce najdete balzámy na rty, tělová másla, mýdla, šumivky do koupele, sprchové želé, tuhé šampony i vlasové kondicionéry. Já jsem na vyzkoušení dostala tuhý šampon a kondicionér s vůní levandule. A pozor nejen, že produkty po levanduli krásně voní, mají dokonce i levandulovou barvičku, což mi přijde roztomilé a opravdu jsou vychytané do posledního puntíku. Už když mi balíček přišel, tak jsem se zaradovala, protože produkty jsou dokonce i v pěkných obalech. Jde o bílé obaly, na kterých je barevná etiketa. 

V poslední době jsem si zvykla na používání tuhých šamponů a tak jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tento, který je určen pro mastné vlasy a případně vlasy, kde se objevují lupy. Naštěstí mě lupy netrápí, ale hlava se mi mastí docela rychle, ale musím uznat, že dřív před tím, než jsem začala používat přírodní produkty to bylo o dost horší.
Šampon obsahuje levanduli, která uklidňuje pokožku. Levanduli doplňuje olivový olej, výtažky z vrbové kůry (ta je pomocníkem v boji s mastnými vlasy) a výtažek z kopřivy (ten bojuje s lupy). Extrakt z mořské řasy dodává vlasům jemnost.

Velikost tohoto šamponu je 85 g a je krásně oblý, takže skvěle padne do dlaně! Jinak šampon je v ekologickém papírovém balení, které jsem, ale hned vyhodila a šampon jsem si dala do plechové nádobky.
Používám ho tak, že vlasy namočím, potom šampon namydlím v rukou a pěnu nanesu na vlasy. Potom ho dokonale smyji z vlasů a je hotovo. Šampon dám zpět do plechovky, kde ho nechám proschnout, aby byl připraven na další použití.

A k tuhému šamponu jsem dostala na vyzkoušení kondicionér. Který je v plastovém kelímku a má stejnou levandulovou barvičku. Opět obsahuje kopřivu, takže je vhodný pro rychle se mastící vlásky. Po otevření kelímku se na vás vyhrne příjemně levandulová vůně. Konzistencí připomíná jogurt a po použití jsou vlasy pěkně provoněné a jemné.
V kelímku je 200 ml kondicionéru, což pro dlouhé vlasy nebude asi moc, ale mě na moje krátké vlasy vydrží fakt dlouho. Líbí se mi, že neobsahuje palmový olej a taky to, že jeho složení je 100% přírodní. 
Myslím, že produkty značky 2SIS budou super i jako roztomilý dáreček, který určitě potěší každou dívku/ženu. Na stránkách 2SIS kosmetiky najdete rovnou i e-shop, kde si můžete všechny produkty objednat, pokud chcete objednat z českých stránek, tak doporučuji BlueberryHill a Econea. Na obou českých e-shopech mají hned několik produktů a doufám, že co nejdřív, tam objevíme všechny produkty 2SIS.

SLYŠELY JSTE UŽ O TÉTO ZNAČCE? 
JAK SE VÁM PRODUKTY LÍBÍ?


24 komentářů:

  1. Vůbec jsem o téhle značce neslyšela, ale holky mají opravdu krásné obaly :) Já si pořád nějak neumím představit jak ten tuhý šampon používám, ale už o tom čtu poněkolikáté a láká mě to :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vezmu ho do rukou, namydlím stejně jako mýdlo a pěnu přenesu na vlasy :).

      Vymazat
  2. Díky, že jsem díky tobě a tvému blogu mohla tuhle značku poznat :) Strašně se mi líbí, budu na ni muset mrknout. Zaujal mě šampon, levanduli mám moc ráda.

    O tom, jak jsem vykročila ze své komfortní zóny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej, já jsem s ním moc spokojená :)

      Vymazat
  3. Jůůů vypadá skvěle, to se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo super na cesty a i v koupelně nezabere šampon tolik místa :).

      Vymazat
  4. Vyzerajú krásne. O značke som už počula na inom blogu, ale zatiaľ som ich produkty ešte naskúšala

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mi tato značka nic neříká ale o přírodní kosmetiku se celkem zajímám a ráda bych vyzkoušela ten tuhý šampon. Nedávno jsem si koupila tuhý šampon s kozím mlékem a mám po tom děsně mastné vlasy, takže bych ráda objevila něco co bude v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  6. Značka je zatím pro mě neznámá, ale už o této značce a o jejich produktech čtu více a více. :) Jako ikdyž já ještě tuhý šampon nezkoušela, tak mě celkem i láká vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, hlavně super na léto na cesty nezabere moc místa a nemusíš se bát, že se ti vylije do tašky :D.

      Vymazat
  7. O značce slyším až teď od tebe, každopádně ty produkty jsou zajímavé :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. Oba produkty mám a som s nimi veľmi spokojná, najmä s tuhým šampónom, ten je úplne skvelý. Už som si kúpila ďalší, tentokrát z rady Cucu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Levanduli mám v kosmetice moc ráda, ale pokoukávám spíš po té kokosové řadě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky až dopotřebuji tyto tak se mrknu na kokos :).

      Vymazat
  10. Mam od nich tiez tuhy sampon s vonou malin a je uzasny, kupovala som ho bez kondicionera planujem ho este dokupit, mala som od tejto znacky aj telova maalo medove a bolo uzasne urcite tieto produkty doporucujem

    OdpovědětVymazat
  11. Slyším o této značce poprvé. :) Nedokážu si představit, jak ych tuhý šampon používala při mytí hlavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Namydlíš jako mýdlo a potom pěnu z rukou přeneseš do vlasů :).

      Vymazat
  12. 99 starter model, and 168 per pound finished in the £79. They’re using stolen credit cards to purchase V-Bucks, then plug the currency at a concession to persons for the Night Mess and thereby cleaning the money. salsaroc.com Fortnite money

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...