pondělí 22. května 2017

Saloos: Tělový a masážní olej Body fit

Krásný jarní den! Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na tělový a masážní olejíček s názvem Body fit od značky Saloos. Tělový a masážní olej Body fit je vhodný pro sportovní aktivity. Prohřívá a prokrvuje pokožku, což je potřeba nejen před samotným cvičením, ale také po fyzické námaze.
Samotný olej je ve skleněné lahvičce, která je pro produkty Saloos typická. Lahvička má šedý šroubovací uzávěr je o objemu 50 ml. Etiketa se opět moc povedla je krásně svěže laděna do modro-žlutých tónů. 

Já tento olejíček používám před cvičením, na prohřátí svalů. Většinou si ho mažu na lýtka a zadek a opravdu chvilku po namazání se svaly pěkně zahřejí a líp se potom cvičí. Po cvičení si dám sprchu a nožky pěkně namažu tímto olejem pro regeneraci. Před svalovou zátěží rozehřívá a prokrvuje pokožku a svaly, naopak po výkonu zase podporuje uvolnění a zmírňuje svalové napětí. Je užitečný také pokud míváte pocit těžkých nohou.
Olej má příjemnou parfemaci a i krásně se roztírá. Jde o olej, takže je potřeba chvilku počkat než natáhnete elasťáky, ale čekání netrvá dlouho. 

Složení:
Rostlinné oleje lisované za studena: meruňkový, bio slunečnicový, mandlový, makadamiový, bio sezamový
Esenciální oleje: rozmarýna, borovice, lemongrass 
Vitamíny A, E, F, lecitin

Věděly jste, že rozmarýn odbourává svalové bolesti a působí hojivě nebo, že borovice stimuluje prokrvení periferních cév a ulevuje od bolesti a lemongrass zmírňuje otoky? Díky těmto i dalším složkám, které olejíček obsahuje jsou účinky opravdu skvělé. Opravdu mám vyzkoušeno, že když mě po cvičení bolí nohy, tak je promasíruji tímto olejem a bolest alespoň trochu ustoupí. 
Za sebe můžu tento olej doporučit! Pokud vás zaujal, tak ho můžete koupit třeba na Notino.cz.

ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT? 


9 komentářů:

  1. Tak to vypadá zajímavě, cvičím ráda, tak by se hodil :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten si musím koupit! často cvičím a na ty bolesti svalů by byl super :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Pocit těžkých nohou občas mívám protože hodně chodím, takže bych ho mohla vyzkoušet :-) Obal má krásnou etiketu, taky se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mívám většinou, když přijdu z práce :/.

      Vymazat
  4. Oleje veľmi nemusím, no určite pekne vonia. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...