neděle 7. května 2017

Annemarie Börlind: Černá maska 2v1

V dnešním příspěvku vám ukážu moji novou pleťovou masku. Je jí Černá maska 2v1 značky Annemarie Börlind, která pochází z Německa a český trh ji zatím teprve objevuje. V Německu je nejprodávanější certifikovanou značkou přírodní kosmetiky která vyvíjí a vyrábí kosmetiku už více než 50 let. Filozofií Annemarie Börlind je to, že kvalita přírodních ingrediencí a inovace nejsou protiklady, ba naopak. Ve svých produktech používá vodu z vlastního pramene uloženého 160 metrů pod povrchem v německé lázeňské oblasti. Tento pramen se pyšní vodou vysoké kvality bez zatěžujících ingrediencí, jako je chlor a další chemikálie.
Kvalita u kosmetiky Annemarie Börlind je zřejmá už i ze samotného balení kosmetiky. Maska je ukrytá v decentní papírové krabičce na které je základní popis výrobku a zdobí ji také šmouha, jakoby tah štětcem s černou barvou, hezké a originální. Poprvé jsem se setkala s "kolkem" na kosmetickém produktu. Papírová krabička je nahoře přes otvírání přelepena zeleným páskem, tak aby bylo jasné, že ji nikdo přede mnou neotvíral.
Krabička ukrývá krásnou černou tubu se stříbrným šroubovacím víčkem. Černá plastová tuba má matný povrch nevím jak vám ale mě matný povrch prostě připadá elegantní a luxusní. Tuba je o objemu 75 ml. Jediné co mi na obalu nepřijde praktické, tak to, že bude problém vydolovat z tuby poslední zbytečky masky a bude mi líto ji rozřezat, tak jak to dělám u jiných produktů. Každopádně jde o recyklovatelný obal, který je šetrný k přírodě, což podtrhuje celou koncepci značky Annemarie Börlind.
A co nám tento výrobek vlastně nabízí? Jde o intenzivní čistící a regenerační masku určenou pro smíšenou pleť. Maska slibuje rozjasnění, vyhlazení, vyčištění a vyvážení pleti. A proč je v názvu 2v1? Maska funguje zároveň jako velmi jemný peeling, obsahuje jemné peelingové částečky, což je zajímavou přidanou hodnotou k masce.
Maska má krémovou konzistenci a černou barvu. Dvakrát nebo třikrát do týdne si masku aplikuji na očištěnou pleť (vynechám jen okolí očí) a nechám ji působit cca 10 minut, potom ji opláchnu teplou vodou. Maska během schnutí nijak netáhne, neštípe ani jsem nepociťovala jiné nepříjemné pocity. Smýt jde hravě, takže je to rychlovka.
Ve složení najdete šeřík, který působí proti nečistotám a nadměrné tvorbě mazu, fytoplankton zjemňuje póry a odstraňuje odumřelé kožní buňky s viditelnými výsledky a dlouhodobými účinky na pleť. Maska revitalizuje unavenou pleť, chrání ji před volnými radikály a zabraňuje předčasnému stárnutí. Dále obsahuje čistou termální vodu bohatou na minerály jako draslík, hořčík, vápník a zinek. Tato voda není nijak chemicky ošetřena.
Po použití je pleť krásně čistá a vydrží mi delší dobu matná. Pleť je heboučká a působí zdravěji. Mám pocit opravdu kouzelné péče a s výsledkem jsem moc spokojená. 
Maska je na přírodní bázi, jde o vegan produkt, který není testován na zvířatech. Certifikované certifikáty: EcoControl, CSE, GMP a Vegan. Maska je bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek, nanočástic a bez živočišných výtažků. 
Tato maska je určená pro všechny milovnice luxusnější přírodní kosmetiky. Vysoká kvalita se tedy odráží i v její ceně. Značka Annemarie Börlind si udržuje svůj trvale vysoký standart. Cena produktu je 893 Kč (dá se ale nakoupit i za akční ceny) a je zárukou kvality, účinnosti, čistoty a unikátnosti. 

CO NA MASKU ŘÍKÁTE? 


6 komentářů:

  1. Škoda té ceny.. na mě bohužel moc drahé, ale vypadá fakt dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na mě sice taky moc drahé, ale vypadá luxusně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, tak o této značce a produktu slyším poprvé, každopádně z tvé recenze mě maska hodně zaujala a přála bych si ji vyzkoušet. Věřím, že by byla skvělá na mou pleť. Jinak, Kači, moc pěkně napsaná recenze :)

    14. 5. 2017 | Den matek

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo celkem drahá, ale určitě stojí za vyzkoušení. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Maska vypadá teda lákavě. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...