pátek 12. května 2017

Dzintars: Tónující a hydratační tonikum

Dnes bych ráda zhodnotila a představila vám Tónující a hydratační tonikum, které je určeno pro normální a smíšenou pleť. Toto tonikum jsem dostala na vyzkoušení od slovenského e-shopu Plumeria.sk. Na e-shopu najdete produkty značek, které nejspíš ještě nebudete znát - jde o značky Dzintars, Sensisana a Sventia (tady si o nich přečtete víc). Tonikum o kterém vám chci dnes psát je značky Dzintars z Lotyšska. Dzintars vyrábí kosmetické produkty už od roku 1849, což je tedy už pěkně dlouho, nejde tedy o žádného nováčka na evropském trhu, jejich produkty jsou oblíbené hlavně v severní Evropě.
A konečně zpět k toniku. Jak už jsem psala je určeno pro normální a smíšenou pleť, kterou účinně revitalizuje a hydratuje. Jde o přírodní a ekologický produkt - složky, které obsahuje toto tonikum pochází z ekologického pěstování, neobsahují parabeny, minerální oleje, silikony, propylen glykoly, syntetické barviva, geneticky modifikované nebo živočišné produkty. Tonikum je dermatologicky testováno. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, výtažky chrpy, ženšenu a aloe.
Tonikum mi přišlo v papírové krabičce, která je laděná do bílo zelené barvy, což na mě působí pěkně i když mi obal přijde trochu zmatený. V krabičce byl příbalový letáček, ale pokud neumíte anglicky, rusky nebo dokonce lotyšsky, tak si moc nepočtete. Naštěstí je tam aspoň ta angličtina, takže jde něco i se slovníkem přelouskat. Samotné tonikum je v plastové nádobce s pumpičkovým aplikátorem. Je potřeba tamponek přiložit k otvoru a potom zmáčknout pumpičku, tak aby se tonikum dostalo na tamponek a ne na zem. Na obalu mi trochu vadí, že není průhledný, takže nevidím, jak mi tonikum ubývá, ale jde to odhadnout jen podle váhy. 
Tonikum používám vždy ráno a večer a až potom nanáším krém. Tonikum má opravdu jemnou a příjemnou parfemaci, ale bohužel nevím k čemu bych ji přirovnala, každopádně po aplikaci se po chviličce vytratí, takže se jí vůbec bát nemusíte. Tonikum na pleti nijak nelepí a pleť pěkně dočistí a připraví na nanesení krému.
Tonikum o objemu 150 ml je pro v Čechách asi hůře dostupné, protože jsem ho na žádném českém e-shopu nenašla. Každopádně si ho můžete objednat na slovenském e-shopu Plumeria.sk, kde vás vyjde na 19,20 EUR (odkaz ZDE).

POUŽÍVÁTE TONIKUM? 
JAKÉ JE VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ?


3 komentáře:

  1. Používám tonikum od Oriflame. Ale nedělá nic jiného než že osvěží pleť. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku ani e-shop nepoznám, ale tonikum vypadá docela dobře. Používám momentálně jedno od Oriflamu a nic moc. Musím se podívat po něčem jiném. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...