čtvrtek 4. května 2017

Inspirace: Dárek ke dni matek


Výsledek obrázku pro den matek
Přeju Vám krásný den. Brzy budou mít svátek všechny maminky. Vidím tenhle sváteční den v kalendáři už v neděli 14. 5. Maminkám vděčíme za to nejdražší co máme, za náš život. Sluší se jim poděkovat a tenhle den s nimi třeba nějak příjemně strávit. Každou maminku jistě taky potěší kytička anebo nějaká drobnost. Pokud teprve nějaký dáreček vybíráte, tak pro vás mám několik tipů pro inspiraci dárků z e-shopu Notino.cz.

Pupa Vamp! paleta očních stínů - má vaše maminka ty nejkrásnější oči na světě? Co tak ještě prohloubit jejich krásu? Paletka očních stínů značky Pupa je pro mě naprostou novinkou a pro vaši mamku určitě taky! Moc se mi líbí ty jemné nude odstíny, které jsou podle mě univerzální a budou slušet ženě v každém věku :).
Pamatujete si z dětství maminčinu vůni? Všechny maminky voní. Co ji potěšit třeba oblíbenou toaletní vodou pro ženy Versace Bright Crystal. Tato toaletka krásně jemně voní a myslím, že neurazí žádnou ženu.
Anebo Chloé Chloé parfémovaná voda pro ženy - ten flakonek je nádherný že? 
Calvin Klein Euphoria parfémovaná voda pro ženy - parfém jsem si nedávno koupila sama a myslím, že by mamce taky mohl vonět a podle mě je to taky taková klasika a pěkný dárek :).
Calvin Klein Reveal dárková sada je skvělá! Ten parfém má krásný flakonek. V sadě je ještě tělové mléko a sprchový gel. 
Diet Esthetic Himalayan Goji denní i noční protivráskový krém z bobulí Goji. Krém mě zaujal hlavně barvou a taky tím, že obsahuje Goji, které je moc zdravé.
Saloos Face Care Set kosmetická sada Lavender. Sady od značky Saloos jsou všechny skvělé a ta levandulová je určitě pro maminky extra vhodná. Po náročném dni můžou relaxovat a užít si voňavé produkty. Chvíle odpočinku jsou maminkám jistě vzácné.
Dermacol BT Cell Blur kosmetická sada - v sadě je vyhlazující krém na vrásky a liftingový krém na oční okolí, myslím, že je to super péče a ještě k tomu v pěkné kosmetické taštičce.
Dermacol Aroma Ritual kosmetická sada je zástupcem těch levnějších dárků a myslím, že určitě udělá radost, protože obsahuje rovnou 3 sprchové gely z řady Aroma Ritual. Tuto voňavou řadu asi nemusím dál představovat. Je prostě úžasná!
Dolce & Gabbana Dolce parfémovaná voda pro ženy - opět krásný flakonek. Myslím, že v každé koupelně nebo toaletním stolku bude vypadat božsky!


RYOR Ryamar kosmetická sada - produkty v této sadě jsou určeny pro citlivou pleť a obsahují amarantový olej.
Tak takhle budu vybírat dárek pro svou maminku já. Třeba jsem vás inspirovala. Všechny produkty koupíte na e-shopu Notino.cz, kde teď mají spoustu kosmetiky v akci, takže pokud budete vybírat dárky pro maminky, tak se mrkněte jestli vás taky něco zaujme. Já bych chtěla udělat objednávku už dnes, tak jsem zvědavá, co mi nakonec v tom košíku skončí :). A vy, i kdybyste nekupovaly žádné dárečky, nezapomeňte mamince říct že ji máte rády! 

SLAVÍTE DEN MATEK? 
MÁTE UŽ VYMYŠLENÝ DÁREK PRO SVOU MAMINKU? 
ZAUJAL VÁS NĚJAKÝ PRODUKT Z MÉHO PŘÍSPĚVKU?


15 komentářů:

  1. Pekná inšpirácia, ktorá poteší a nič nezkazí :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že kosmetikou se nikdy nic nezkazí :)

      Vymazat
  2. Dobrá inspirace, já ji nejspíš koupím nějakou péči na vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je super nápad, péče o vlásky se určitě neztratí a udělá mamce radost :).

      Vymazat
  3. Ta levandulová sada by se mamince moc líbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Euphoria ma úplne úžasný vzhľad. Táto vôňa ma ním úplne dostala :) a dostáva každý deň


    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek se super nápady, jak potěšit každou maminku :) Já jsem sama měla možnost vyzkoušet vůně Chloe Chloe a CK Euphoria a nemůžu si je vynachválit!

    OdpovědětVymazat
  6. Mamka má moc ráda parfém Dolce, ale ta cena... :XX já nejspíš sáhnu po nějakém krému nebo séru od Estee Lauder, mamce to vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  7. Chloe Chloe úplně miluji, sama ji mám :) je to dobrá volba :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. Ja bohuzial uz nemam pre koho kupovat darcek :(, ale v minulosti som slavila, aspon nejakou malickostou
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  9. Nejkrásnější dárky pro ženu.

    YOOURVEE.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Moc dobré tipy! Je vidět, že máš svojí maminku opravdu moc ráda :) Něco z toho už jsem vyzkoušela (parfém Chloé - miluju!, sprcháče Dermacol - právě se sprchuji Irskou kávou, nádhera...), něco mě rozhodně po přečtení tvého článku moc zajímá (Goji krém, kosmetika Saloos). Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, určitě vyzkoušej produkty Saloos, ty můžu doporučit! Mám jich vyzkoušených už opravdu hodně :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...