neděle 14. května 2017

Mylo 2v1: Balzám na rty (rybíz a malina) + mýdlo Avokádová oliva

Mám tu dva další skvělé produkty slovenské přírodní kosmetiky Mylo - mýdlo s názvem Avokádová oliva a novinku, kterou je veganský balzámek na rty s příchutí rybízu a maliny. Začnu s recenzí balzámu, protože do toho jsem se naprosto zamilovala a používám ho opravdu denně a taky si myslím, že na jeho recenzi budete zvědavé víc :). 

Balzám na rty (rybíz a malina)
Balzám na rty zaujme už na první pohled, protože to balení je prostě dokonalé a nádherné! Jde o ekologické papírové balení s krásným černým potiskem. Balzám na rty má větší průměr než na jaký jsem zvyklá, ale rychle jsem se přizpůsobila, přejedu s ním snadno rty na jeden tah. 
Jediné, co mi na obalu trošku vadí je to, že když chcete balzám povysunout musíte zatlačit do spodní části a tím vysunout balzámek o kousek výš. Jde o stejný princip jako u přírodních deodorantů od Ponia. Ale zase na druhou stranu je celý obal z papíru, takže recyklovatelný a šetrný k přírodě, takže i to vysouvání mu odpustím a nějak se s tím poperu. 
Když si přes rty balzámem přejedu, tak se teprve začnou dít věci. Balzám zanechá na rtech tenkou vrstvičku, která dokonale a dlouho vyživuje rty! Je to fakt bomba a opravdu si užívám tu péči, kterou balzám rtům dopřává. Balzám má dokonce i antibakteriální a protizánětlivé účinky
I když má balzám nádhernou rybízovou malinovou barvičku, tak po nanesení rty nijak nezabarví, ale dodá jim krásný lesk. Vůně je nádherně ovocná! Ve složení najdete bambucké máslo, kokosový a ricinový olej, takže samé prospěšné ingredience. 
Cena tohoto balzámku je cca 170 Kč, což se vám může zdát hodně, ale za EOSy zaplatíte taky tolik. A věřím, že balzámek vydrží pěkně dlouho protože ho skoro neubývá! 

Mýdlo Avokádová oliva
Toto mýdlo je stejně jako každé jiné v nabídce Mylo vyrobeno ručně, v malých dávkách a stejným způsobem jakým ho vyráběly naše babičky. Jde o čistě přírodní produkt! Mýdlo neobsahuje žádný palmový olej, živočišné tuky, umělé vůně ani barviva.
Hlavními složkami, které toto mýdlo obsahuje je za studena lisovaný avokádový olej a bambucké máslo. Já jsem s tímto mýdlem moc spokojená. Mýdlo pokožku pěkně vyživuje a nevysušuje ji. Neobsahuje žádné esenciální oleje a je tak vhodný dokonce i pro suchou a citlivou pokožku. Avokádový olej je výrazně terapeutický, obsahuje proteiny, aminokyseliny a vysoký obsah vitamínů A,D a E. Vůně mýdla je přirozeně jemná, nevím k čemu bych ji přirovnala - jde o čistou vůni, která určitě nikomu nebude vadit. 
Mýdlo o obsahu 100 g koupíte za 135 Kč, což mi přijde jako fajn cena a určitě stojí za vyzkoušení :). 

Tak to by bylo z tohoto příspěvku všechno. Oba produkty jsou skvělé, jak jinak - Mylo nic špatného nenabízí, vždy jsem byla se vším moc a moc spokojená! Je to návrat k přírodě. Balzám na rty určitě časem dokoupím i v jiné variantě, protože je fakt super a mýdlo mi taky vyhovovalo. Jsem spokojená, tečka. 

MÁTE DOMA NĚJAKÝ PŘÍRODNÍ BALZÁM NA RTY?


7 komentářů:

  1. Mám doma spousty přírodních balzámů, ale od této značky ještě ne a docela mě zaujal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Oba produkty vyzerajú skvelo, balzam na pery by som určite rada raz vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma spoustu balzámků Crazy Rumors, ty mám ze všech nejraději. A pak pár od Soaphorie :-) od Mylo mám teď tělový krém a nemůžu si ho vynachválit, na Slovensku kosmetiku zkrátka umí :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Bože, ten balzámek mi přijde mega roztomilý! Já jsem totální úchyl na balzámy, nikdy jich nemám doma dost.

    O tom, jak jsem vykročila ze své komfortní zóny

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...