úterý 1. srpna 2017

Dulcia Natural: Jemný hojivý balzám

Krásný den vám přeji. Dlouho jsem nenapsala žádnou recenzi na produkt značky Dulcia Natural! Tak je na čase to napravit a dnes pro vás mám recenzi na Jemný hojivý balzám. 
Tenhle vysoce účinný regenerační balzámek nabízí opravdu kompletní péči a výživu pro suchou pokožku se sklonem k popraskání, ale můžete ho používat na jakoukoliv pokožku. Balzám má za úkol o pokožku pečovat, vyživovat ji a hydratovat. V jeho složení najdete konopný, měsíčkový a avokádový olej a také kakaové máslo v kombinaci s jojobovým a včelím voskem. 
Balzám přišel v pěkné krabičce a hlavně se mi moc líbí praktický plastový obal se šroubovacím víčkem, který se vejde akorát do dlaně. V nádobce je 30 g balzámu, což není moc, ale zase je výhoda, že ho s sebou můžete nosit pořád. Vejde se i do malé kabelky :). 
Na tomto produktu mi vyhovuje i jeho parfemace, která je taková osvěžující a já z ní cítím spojení citrusů a bylinek.
Balzámek má docela tuhou konzistenci a je vhodný zvláště na suchá, poškozená nebo jinak popraskaná místečka na těle. Po nanesení balzámu na pokožku, začne příjemně a pomaloučku tát, takže se s ním pracuje opravdu velmi dobře. Ale připravte se na to, že je mastnější a vstřebávání mu bude chvilku trvat. Já ho používám na noc na nohy (na suché paty), na rty, na lokty no prostě na všechno, co je zrovna suché a potřebuje vyživit! Třeba i na nehtovou kůžičku, tam se mi taky osvědčil.
Balzámek je 100% přírodním produktem bez konzervantů a můžete si ho koupit přímo na stránkách Dulcia Natural, kde vás přijde na 190 Kč. Já jsem na něm nenašla nic, co by mi vadilo, jsem s ním opravdu spokojená.

ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT?


10 komentářů:

  1. Produkt neznám, ale ráda bych něco od této značky vyzkoušela :) U tohoto produkty musí být skvělá vůně a to, že je přírodní :)

    Černé šaty ze Zootu & lodičky na louce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej myslím, že u Dulcia se nemůžeš splést a s každým produktem budeš spokojená :).

      Vymazat
  2. Velmi mě tento balzám zaujal! Mám ráda takové produkty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal, ale od této značky jsem zatím nic nevyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec nevypadá špatně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Pravda pravdoucí, ty nové obaly to je prostě nádhera!

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...