čtvrtek 24. srpna 2017

Makeup Revolution: Čistící sprej na štětce

Krásný den! Holky schválně - nezapomínáte pravidelně čistit svoje štětce, které používáte na líčení? Já na ně tedy nezapomínám a vždy jednou týdně je pěkně vyperu, abych z nich vymyla všechny zbytky líčidel a aby vypadaly zase jako nové. Dřív jsem štětce prala v šamponu nebo ve sprchovém gelu. Před několika týdny jsem dostala na vyzkoušení z e-shopu Elnino.cz sprej na čištění štětců značky Makeup Revolution a přesně o tom vám dnes chci napsat.
Jde o antibakteriální přípravek, který štětce vyčistí, dezinfikuje a sterilizuje. Odstraňuje nečistoty a zvyšuje tak životnost štětců. Mám vždycky skvělý pocit, když vidím, jak ze ze špinavých štětců plných líčidel stanou zase štětce krásně čisté, jako bych si je právě donesla z obchodu. 
Takže sprej na čištění štětců je v plastové úzké lahvičce o obejmu 200 ml. Sprej se aplikuje pomocí praktického rozprašovače, kterým jednoduše zamíříte na štětec a několikrát zmáčknete. Prakticky tedy na štětec nanesu čistič jemně ho otřu a nechám ho ve stojánku oschnout. Já jsem s ním spokojená a koupím si ho znovu. Pokud vás zaujal, tak jak jsem psala v úvodu, já ho mám z e-shopu Elnino.cz. 

JAK ČISTÍTE ŠTĚTCE VY?


12 komentářů:

  1. Mne tie čističe na štetce moc nefungujú, prídu mi, že mejkap ani veľmi neodstránia, skôr ho len do štetca viac vtlačia.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Jednou za určitý čas je pořádně umyji dětským šamponem, jinak mám ten antibakteriální sprej z DMka :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám sprej z DM a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá skvelo! :) Ja používam čistiaci sprej od značky GOSH, ale už pomaly dochádza.. :D

    OdpovědětVymazat
  5. O nějakém takovém speciálním čističi na štětce přemýšlím, že si pořídím. Ale zatím své štětce čistím minerálním šamponem, který nepoužívám :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám ten z DM (můj první), nebránila bych se ale vyzkoušet i tento! :)
    Blog EverythinKate

    OdpovědětVymazat
  7. Mám doma čistič štětců od Ebelinu a přijde mi na prd, takže štětce umývám už jen šamponem a přijde mi to nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ten Ebelin taky a taky mi vyhovuje, ale je fakt, že občas sáhnu po klasickém šamponu nebo mýdle a jde to taky.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...