pondělí 7. srpna 2017

Lavera: Tónovací hydratační krém 3v1

Krásný den, dnes bych vám chtěla ukázat další super produkt značky Lavera. Tentokrát půjde o Tónovací hydratační krém 3v1, který v sobě kombinuje rovnou 3 efekty: 24hodinovou hydrataci, péči o pleť a lehké tónování.
Tónovací krém je v nádobce ve tvaru malého válečku o objemu 30 ml s praktickým pumpičkovým aplikátorem, který zajišťuje přesné a hygienické dávkování. Vejde krásně do kosmetické taštičky. Krém obsahuje řadu výživných látek, minerálů, vitamín E a hydratující aloe vera. Je vhodný pro citlivou pleť.
Jemný barevný odstín krému dokonale sedne přirozenému tónu každého druhu pleti a sjednocuje barevné nedokonalosti. Výsledkem je jemně tónovaná přirozeně vypadající pleť. Lehké tónování ale nekryje větší nedostatky pleti tak jako make-up.
Malé množství Tónovacího hydratačního krému jen rovnoměrně naneste na předem aplikovanou vrstvu denního krému. Začněte od středu obličeje a pokračujte směrem ven. Pro dokonale přirozený efekt naneste po krajích obličeje a na krku „doztracena“. Krém se nanáší moc hezky, je jemný a zanechává pleť jemnou a hezky upravenou. Má jen lehkou neutrální vůni. Nijak neštípe ani nedráždí. Byla jsem zvědavá jak mi sedne zrovna ten jediný odstín, ale překvapivě splynul s mou pletí úplně dokonale.
TIP: Tónovací krém působí déle, pokud je důkladně zapracován do pokožky. Proto jej krouživými pohyby pomocí teplých prstů nanášejte tak dlouho, dokud se zcela nevstřebá.

Německá LAVERA nabízí veškerou přírodní kosmetiku v BIO kvalitě. Vyrábí výrobky péče o obličej, tělo, vlasy, zuby, ochrany proti slunci a špičkovou dekorativní kosmetiku pro citlivou pleť. Pokud chcete vaši pleť lehce osvěžit a stačí jí dodat trocha sjednocené zářivě zdravé barvy, pak je tónovací krém ta pravá volba pro vás. Cena tohoto krému je 295 Kč.

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚCO OD LAVERY? 



6 komentářů:

  1. Ten vypadá moc dobře... :) Většinou dávám přednost lepšímu krytí, ale po tomto tónovacím krému se asi mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě v poslední době vybírám raději lehčí produkty :).

      Vymazat
  2. Vůbec nevypadá špatně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, já doma žádný tónovací krém nemám :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...