úterý 15. srpna 2017

Dulcia: Pleťová maska a peeling 2v1 - čistící

Krásný den, dnes bych vám ráda ukázala další skvělý produkt značky Dulcia Natural a půjde o masku a peeling v jednom balení. Tato maska je vhodná pro mastnou, problematickou a smíšenou pleť, takže pro mě značka ideál!
Maska/peeling je v plastové tubě o objemu 75 ml. Bílá tuba je moc pěkná je bílá a má na sobě růžové folklórní srdíčko, které mi připomíná zdobené perníkové srdce z pouti. 

Pleťová maska a peeling v jednom pleť dokonale čistí a regeneruje pokožku. Dokonce zvládne vyčistit i hluboko usazenou špínu v pórech a dokonce i černé tečky jsou fuč (jen na chvilku, ale jsou). Odstraňuje odumřelé kožní buňky a zbavuje pleť toxinů. Obsahuje jíl, který předchází tvorbě akné a má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Také pomáhá odstraňovat přebytečný maz, stahuje póry a uvolňuje nečistoty usazené hluboko v pokožce. Šťáva z aloe vera zase bojuje proti plísním, zánětům a infekcím. Obsažený hroznový olej má protizánětlivé účinky a dodává pleti vitamíny.
Maska se doporučuje používat 1-2x týdně a u peelingu se ta pravidelnost mění s typem pleti. Pokud máte normální pleť stačí, když peeling použijete jednou týdně, pokud máte suchou pleť, tak stačí masku použít jednou za 10 dní a pokud se vám pleť mastí, tak můžete peeling použít klidně i 2x týdně. Když tento produkt používám jako masku, tak ji nanesu na čistou a navlhčenou pleť a nechám cca 20 minut působit a potom ji smyji. Během působení je na obličeji maska velmi příjemná. Jako peeling je použití stejné jako u jiných podobných produktů. Na navlhčenou pleť nanesete trochu peelingu a jemně masírujete, potom smyjete vlažnou vodou. 
V jejím složení najdete kromě jílů i šťávu z aloe vera (zklidňuje a pomáhá hojit pokožku), hroznový olej, jádra z mandlových ořechů, ale i jahody. Právě jahoda skvěle čistí pokožku (ucpané póry), působí tonizačně a zabraňuje tvorbě komedonů. Je zdrojem vitamínu A, C a E. Maska a peeling zanechává pleť svěží, čistou a příjemnou na dotek.
Tento krásný produkt přírodní kosmetiky Dulcia Natural můžu opravdu doporučit, až mi dojde určitě si koupím další balení! Seženete ho na stránkách Dulcia Natural za 350 Kč. 

ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT?


8 komentářů:

  1. Neznám, ale líbí se mi velice! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak tá vyzerá úžasne, a keď som nieč od tejto značky ešte neskúšala :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som skusala este jej starsiu verziu. Zial okrem obalu znacka zmenila aj zlozenie.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, tu masku neznam a urcite vyzkousim. Diky za tip. Ja naoplatku doporucim uzasny denni a nocni krem s arganovym olejem - https://www.decodoma.cz/Denni-a-nocni-krem-s-arganovym-olejem.html Jde o prirodni kosmetiku a vyborny na akne, vyborne hydratuje a setrny k pokozce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...