neděle 6. srpna 2017

Saloos: 100% Squalane

Krásný den! Všimly jste si, že značka Saloos nedávno přišla na trh s novým produktem, kterým je Squalane. Jde o suchý olej, který se velmi rychle vstřebá do pokožky, což je myslím, hlavně teď v létě super, protože odpadá pocit mastné pokožky. Olej také chrání pokožku před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Přiznám se, že o Squalanu jsem slyšela poprvé a tak jsem na něj byla zvědavá a hned jsem se pustila do testování. Tak se jdeme vrhnout na recenzi!
Olej je v menší skleněné lahvičce o objemu 20 ml s kapátkovým aplikátorem. Díky kapátku je aplikace oleje rychlá a můžete si tak přesně určit kolik oleje použijete, takže nebudete plýtvat. Etiketa, která je na lahvičce nalepená, tak je laděna do bílo-stříbrných barev, což na mě působí luxusně. Obal se podle mě povedl! 
Já Squalane používám hned od té doby, co mi dorazil. Na čistou pokožku obličeje ho nanesu vždy ráno a večer - stačí opravdu malé množství. Olej se do 5ti minut krásně vstřebá! Tento suchý olej pokožku zanechává rozjasněnou a sametově hebkou bez pocitu mastnoty. Olej je opravdu velmi lehoučký, takže fakt super v létě, kdy je vedro a pocit mastnoty bych na sobě moc nesnesla!
Squalane můžete dokonce používat i na roztřepené konečky vlasů anebo jako péči o pokožku po opalování. Já si ho, ale šetřím jen na pleť obličeje a dekoltu. V pokožce dokonale uzamče vlhkost a brání tak dehydrataci. Zvyšuje pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek. Je nekomedogenní, takže se hodí pro pokožku nehledě na věk i pro tu problematickou s nějakým tím pupínkem. Co se mi na tomto produktu ještě dost líbí, tak to, že není nijak parfemovaný. 
Mě se tento produkt tedy opravdu líbí a můžu ho doporučit. Nejvíc mi na něm vyhovuje ten kapátkový aplikátor, kterým nejraději podobné olejíčky aplikuji a také to, že se opravdu rychle vstřebá a pečuje o pokožku jakoby tajně. Pokud byste ho chtěly vyzkoušet, tak si ho můžete objednat třeba na Notino.cz za 189,-Kč.

SLYŠELY JSTE UŽ O TOMTO PRODUKTU?


10 komentářů:

  1. Také ho testuji a jsem s ním hodně spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem rád,a že má stejný názor jako já :).

      Vymazat
  2. Tento olej vidím prvýkrát, no vyzerá celkom sľubne. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Přinesl mi tento olej Ježíšek, začala jsem jej používat. Podle některých doporučení by se ale hydratace pleti mělo dosáhnout tak, že se olej nanáší na vlhkou pleť, aby došlo k uzavření vlhkosti v pokožce. Vidíte to také tak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano určitě! Také to tak dělám, olejíček vždy na navlhčenou pleť potom není pokožka mastná a olej se krásně a rychle do pokožky vstřebá. Když se olej nanese na suchou pokožku, tak na ni vytvoří mastnou vrstvu.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...