neděle 13. srpna 2017

Dermacol: Make-up Noblesse s kapátkem odstín Nude

Tak už i ke mě doputoval nový kapátkový make-up značky Dermacol. Viděla jsem o něm spoustu videí a taky jsem četla několik recenzí, ale ráda bych vám napsala vlastní zkušenosti s tímto make-upem. Make-upy s kapátkovým aplikátorem jsou teď velkým kosmetickým trendem a nabízí je nově hned několik značek. Dermacol nabízí tento make-up rovnou ve čtyřech odstínech: Pale, Nude, Sand a Tan. Já jsem zvolila variantu Nude. Tak se jdeme podívat na moje dojmy.
Podle oficiálního popisu jde o zmatňující make-up, který barevně sjednocuje a retušuje nedokonalosti pleti. Je velmi lehký a díky tekuté textuře se pohodlně nanáší kapátkovým aplikátorem. Pleti dodává bezchybný a sametový vzhled a také hebkost, která má vydržet celý den. 
Make-up je ve skleněné lahvičce s kapátkovým aplikátorem, kterým si make-up můžete nanášet rovnou na tvář nebo na ruku a potom štětcem nebo houbičkou přenášet na pleť. Před použitím vždy lahvičku pořádně protřepu, aby se make-up promíchal a potom ho nanáším rovnou kapátkem na obličej. Udělám s ním tak 4 kapky a to mi stačí na celý obličej. Je potřeba nanášet opravdu menší množství a spíše tak ťupnout než kápnout, aby make-up nestékal, je totiž opravdu tekutý. 
Make-up nanáším nejraději houbičkou nebo prsty, bohužel se štětci moc nekamarádí. Make-up má nižší krytí, ale to je u tekutého produktu normálka, každopádně v letních měsících mi to ani tak nevadí. Díky tomu menšímu krytí je naopak krásně lehoučký a nemám tak pocit masky na obličeji. Na pleti vytvoří krásně matný sametový finiš a nemusíte už ani použít pudr, což je super. 
Pokud jde o jeho výdrž, tak u mě zvládne tak 6 hodin, potom se mi v mastících se místech začne lesknout a musím sušit papírovým kapesníčkem. Jinak mi, ale sušší místa ani moc nezvýrazňuje. 
Abych ho nakonec nějak zhodnotila, tak za mě je to fajn make-up, ale že bych si z něho nějak sedala na zadek to zase ne. Líbí se mi balení, kapátkový aplikátor, odstín a zmatnění, ale naopak jsem zklamaná z výdrže a také z jeho ceny. Cena je totiž podle mě docela přemrštěná, stojí něco okolo 400 Kč za 25 ml

UŽ JSTE HO VYZKOUŠELY? 
JAKÝ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ MAKE-UP?


13 komentářů:

  1. Make-up mě celkem lákal, ale moc dobrého jsem o něm nečetla. Ale tak uvidím časem, zatím mám doma make-upů dost :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle makeup jsem ještě nevyzkoušela, ale vypadá zajímavě. Já mám nejradši BB cream od Garnier.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
  3. S kapátkovými makeupy zatím nemám zkušenosti, ale plánuji si koupit kapátkový Catrice. Cena Dermacolu mě poměrně odrazuje vzhledem k tomu, že na něho nejsou zrovna kladné recenze- jak sama píšeš ta výdrž je nic moc.

    Beautylife by Sasha

    OdpovědětVymazat
  4. Někdo ho chválí, někdo ne. Mě odrazuje hlavně i cena.

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálně používám Skin 79 Golden Snail se kterým jsem spokojená ale řekla bych že není úplně top, lehce zalézá a vadí mi velikost balení. Jelikož mi pomalu dochází koukám po něčem novém a tenhle od DC se mi docela líbí, já mám s tekutými makeupy dobrou zkušenost ale ta cena je podle mě přemrštěná.

    OdpovědětVymazat
  6. Takéto make-upy mám najradšej, momentálne používam FitME! od Maybelline ale nie som s ním 100% spokojná.. tento by mi podľa všetkého dokonale vyhovoval :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na tenhle makeup jsem koukala, ale nevím. Čtyři odstíny jsou na makeup málo, cena je docela vysoká a kapátkový makeup jsem ještě nezkoušela. Už dlouho pokukuji po podobném makeupu od NYX, ale nevím no...
    Od Dermacolu bych čekala lepší krytí i výdrž :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...