pátek 15. prosince 2017

Dekorativní kosmetika Absolute Cosmetics

Před několika týdny jsem se zapojila do výzvy na portálu Blogerky.cz a byla jsem vybrána k vyzkoušení hned několika produktů firmy Absolute Cosmetics, která je oficiálním distributorem amerických značek Jordana, Milani a L.A.Girl pro Českou i Slovenskou republiku, stejně tak zastupuje značku I Love Cosmetics z Velké Británie. V jejich sortimentu najdete i mnoho dalších značek: Beuaty UK, Sorme, Refinee, L.A.Colors a také vlastní značku Absolute Cosmetics. Přiznám se, že o této značce jsem slyšela poprvé, tak jsem byla na produkty fakt zvědavá a když mi balíček dorazil, hned jsem se vrhla na prozkoumávání produktů a na jejich zkoušení. Co na kosmetiku říkám se dočtete v článku :). 


L.A. Girl Tekutý korektor
Tento tekutý korektor slibuje všestranné použití. Je k dostání v mnoha různých odstínech, což je na jednu stranu super, ale na druhou stranu bych si neuměla vybrat, bez vyzkoušení. Korektor je v malé plastové tubě s úzkým aplikátorem. Jde o úzký štěteček. Když tubu zmáčknete, tak se korektor dostane do štětečku a můžete ho tak rovnou nanášet na pleť. 

Korektor má jemné krémové složení, které slibuje dlouhotrvající efekt. Slibuje také vyrovnání tónu pleti. Tekutý korektor si má poradit i tmavými kruhy pod očima a má být skvělým pomocníkem i při konturování. Já jsem dostala na vyzkoušení odstín Porcelain, který je světlejší a jemně dorůžova, sama bych zvolila jiný odstín,, není to to pravé ořechové právě pro mou pleť. 

Krytí mi přijde střední. Malé nedokonalosti zamaskuje, ale ty větší jako jsou třeba rozškrábané pupínky, bohužel neschová. 
Jeho cena je 99 Kč. 
L.A. Girl Rozjasňující make-up
Make-up slibuje plné krytí, které má zamaskovat všechny nedokonalosti pleti a díky své lehké konzistenci a antioxidantům je vhodný pro celodenní líčení. Oceňuji, že neobsahuje parabeny. Opět je k dostání hned v několika odstínech. 

Make-up je v plastové nádobce s větším černým nasazovacím víčkem. Líbí se mi, že víčko na nádobce pěkně drží a tak se nemusíte bát, že by se při cestování někde vytratilo. Make-up se aplikuje praktickou pumpičkou, která stačí jednou maximálně dvakrát zmáčknout a máte potřebné množství, které vystačí na celou pleť. 

Makeup je tekutý a proto bude lepší ho nanášet prsty nebo houbičkou, já jsem zvolila prsty. Každopádně hned při prvním použití jsem zjistila, že odstín Fair mi bohužel taky nesedí. Přijde mi, že je na mě docela oranžový. Na pleti mi bohužel zvýrazňuje póry a oxiduje. No kamarádi teda nebudeme. 
Cena za tento make-up je 249 Kč.
L.A. Girl Tekutá Matná Rtěnka Matte Pigment Gloss
Tato tekutá matná rtěnka je něco mezi leskem a rtěnkou. Obalem a aplikátorem připomíná lesk a pigmentací zase rtěnku. Já osobně lesky nepoužívám - nebaví mě na nich právě aplikátor a to, že jich většina lepí, nevoní a rychle ze rtů zmizí. Byla jsem tedy zvědavá na tuto rtěnku. 

Pigmentace je skvělá o tom žádná, ale po nanesení na rty bohužel lepí. Po chvilce zaschne a vytvoří matný vzhled. Slibuje celodenní výdrž, což tedy osobně od žádné rtěnky nečekám, ale alespoň ty 4 hodiny očekávám. Zkoušela jsem ji obtiskovat na hřbet ruky a žádné obtisky mi na ruce nezůstaly, drží tedy na rtech pěkně a je trošku problém ji odlíčit. 

Tato rtěnka mi na rtech vydržela pěkné čtyři hodiny. Rty mi nevysušovala a vypadala pěkně. Já mám odstín Dreamy a myslím, že ho unosím (jen musím překousnout ten pocit lesku na rtech). Jde o tlumený odstín, který se hodí na podzim a na zimu. 
149 Kč s DPH
Hmotnost : 5 g
L.A. Girl Matná Rtěnka Matte Flat Velvet
Tato rtěnka mi udělala radost. Dostala jsem ji v odstínu Hot stuff - tento odstín je výrazný, bude super v létě. Rtěnka je hydratační, což potvrzuji a má matný finiš, což se mi líbí. Rtěnka má skvělou pigmentaci a stačí s ní dvakrát rty přejet a je "vymalováno". Speciální složení obsahuje bambucké máslo a hydratační složky. Rtěnka má i slušnou výdrž, zvládne se mnou 3 hodinky a potom je potřeba ji obnovit. 
119 Kč s DPH
Hmotnost : 3 g
L.A. Girl Podkladová Báze
Přiznám se podkladové báze moc nepoužívám, vadí mi v nich ten silikon. Báze je v bílé tubě se šroubovacím víčkem. Měla by vyhladit pleť a připravit ji na nanášení make-upu. Složení obsahuje látky rozptylující světlo, které zjemňují pleť a zanechávají ji hladkou. Součástí báze je vitamin E, který vyživí pokožku a dodá ji potřebnou hydrataci. Podkladová báze neobsahuje parabeny, není parfemovaná a má lehkou gelovou konzistenci, která se pohodlně nanáší. Řekla bych, že je srovnatelná s podkladovými bázemi od Dermacolu nebo třeba od Gabriella Salvette. Já báze nemůžu používat každý den, protože mi ucpávají póry, takže jsem se naučila tento krok vynechávat, ale výjimečně bázi použiji a je vidět, že líčení přece jen vypadá trošku líp a vydrží déle. 
169 Kč
Objem 15ml
A tady už můžete vidět podkladovou bázi, korektor a také make-up v plné své kráse. 
Abych to zhodnotila, tak mám z produktů smíšené pocity. Produkty určitě stojí za vyzkoušení! Ceny jsou fajn, jen bych si ráda vybrala odstíny podle sebe, tak aby mi seděly. 

CO NA TYTO PRODUKTY ŘÍKÁTE? 
ZNÁTE UŽ ZNAČKU?


6 komentářů:

  1. Ta rtěnka má parádní odstín. Značku sice nepoznám, ale něco bych taky ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cenově mi přijde dostupná, jen škoda, že není třeba v drogeriích.

      Vymazat
  2. Také jsem dostala tmavší odstín make-upu , ale jinak mi sedel, už jsem dokoupila i zesvětlující kapky Catrice, na mě neoxiduje. Nejlepší pocit jsem měla z korektoru, mě poslali odstín Porcelain a klasické rtěnky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo z klasické rtěnky mám taky fajn pocit :). Mě teda skoro všechny produkty nakonec zabavila mamka :D.

      Vymazat
  3. Ten korektor mám aj ja a mám z neho také zmiešané pocity. Nie je zlý, ale ani najlepší.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...