středa 13. prosince 2017

Pleva: Péče o pleť

V dnešním článku se podíváme na čtyři po medu a propolisu vonící produkty značky Pleva. Dlouho jsem o této značce žádnou recenzi nevydala, ale to jen proto, že jsem kosmetiku opravdu pořádně dlouhodobě testovala. Tak konečně přišel čas se s vámi podělit o moje zkušenosti a poznatky.

Pleťové mléko s mateří kašičkou
Toto pleťové mléko je v bílé plastové lahvičce s etiketou. Na obalu není nic výjimečného je jednoduchý a praktický. Toto pleťové mléko slibuje regeneraci buněk, má zmenšovat vrásky a zjemňovat pleť a to všechno díky obsahu vitamínů a minerálů. Pokožku chrání před škodlivými vlivy a dokonale ji regeneruje. 

Toto mléko můžete používat nejen na tvář, ale i na zbytek těla, ale já jsem si ho teda šetřila jen na ten obličej. Mléko opravdu krásně vyživuje pokožku a je vhodné pro citlivou, normální i suchou pleť, ale ani mojí smíšené nijak neublížil, spíš naopak. Já jsem mléko používala opravdu každý den a to tak, že jsem ho nanesla na vatový tamponek a jemně jsem s ním přejížděla po obličeji. Používala jsem ho ráno a večer, vždy na čistou pleť. 

Tady je ještě pár informací, jakým zázrakem ta mateří kašička vlastně je:
Mateří kašičku produkují včelí dělnice ze speciálních žláz, a to výhradně pro výživu malých larev a včelí královny. Nikdo jiný v celém společenství se k této blahodárné dobrotě nedostane. Obsahuje koktejl vitamínů A, C, D, E a B (thiamin, riboflavin, pyridoxin a další), dále minerálů (draslík, sodík, vápník, zinek a železo) a také nukleových kyselin, tuků, cukrů a bílkovin. To vše stojí za mimořádně rychlým růstem larev a odolností včelí královny – je až fascinující, jak moc jim mateří kašička pomáhá v přežití.

Mateří kašička vyživuje buňky v pokožce, oddaluje jejich stárnutí a zlepšuje prokrvení. Po pravidelném používání je pokožka opravdu krásně zregenerovaná, vypadá zdravěji a na dotek je moc příjemná. Bohužel jak bojuje s vráskami to vám neřeknu, ale čeho jsem si všimla, tak toho, že pěkně hojí ty moje "rozdrápané" pupínky. Já si teda toto mléko opravdu chválím a doporučuji! Cena není nijak vysoká. Za toto mléko zaplatíte 98 Kč.
Pleťová voda s mateří kašičkou
Tato pleťová voda je v průhledné lahvičce se šroubovacím víčkem, což mi přijde velmi praktické třeba i na cesty. Jinak i balení je velké tak akorát, takže se vám vejde do kufru hravě a nezabere moc místa. 

Pleťová voda pleť krásně vyčistí a má ji i prokrvit. Vodička je vhodná pro normální i mastnou pleť. Má menší hustotu než pleťové mléko, proniká proto lépe do pokožky a pečlivě čistí každý jednotlivý pór. Při používání neštípe ani pleť nenapíná. Jak už je z názvu jasné, tak obsahuje mateří kašičku stejně jako předchozí produkt. Po ošetření je proto pleť nejenom čistá, ale dostává také všechny potřebné vitamíny a minerály. 

Vodičku používám ráno a večer místo tonika. Dá se používat i na odličování, takto jsem ji použila jednou a měla jsem docela spotřebu tamponků, takže ji raději používám jen místo tonika na dočištění. Vodička pěkně vyčistí póry, uvolňuje a udělá pokožku pěkně jemnou a připravenou na další péči. A cena 77 Kč mi přijde fakt super a určitě si ji pořídím znovu!
Medové mýdlo s levandulí
Během posledního roku jsem si přírodní mýdla dost oblíbila a naučila jsem se je používat, proto jsem byla ráda, když ke mě doputovalo i toto voňavé mýdlo posypané levandulovými kvítky. 

Mýdlo má čistě přírodní složení, je šetrné k pokožce a opravdu pěkně voní po medu a po levanduli. Mýdlo je určené pro denní použití a je vhodné jak pro mytí rukou, tak i celého těla. Je tedy super i na cesty. Pokožku fakt nevysušuje, toho jsem se trochu bála, přiznávám, ale fakt nevysušuje. Mýdlo je vhodné zejména pro smíšenou a mastnou pleť.

V jeho složení najdete kokosový a olivový olej, což je záruka opravdu skvělé péče o pokožku. Dále obsahuje rozmarýnový olej, slunečnicový a lněný olej. Najdete v něm také bambucké a kakaové máslo. Základem je květ levandule, který doplňuje esenciální levandulový olej. Nebylo by to mýdlo Plevy kdybyste v něm nenašly včelí produkty – levandulové mýdlo obsahuje včelí vosk i med.

Cena mýdla je 110 Kč, což je u přírodních mýdel normální vždy stojí okolo 100 Kč. 
Mýdlo, které překvapí
Další přírodní mýdlo, které je podle mě super jako dárek, protože po jeho vymydlení vám v ruce zůstane krásný kámen přátelství. Mýdlo je vhodné pro smíšenou a mastnou pleť.

Mýdlo je určená pro denní použití a opět je vhodné, jak na ruce, tak na celé tělo. Já ho používám jen na ruce. Jde o přírodní mýdlo s výtažkem z aloe vera a s blahodárným medem. Po vymydlení mýdla vám v ruce zůstane krásný přírodní kámen růženín, který má příznivě ovlivňovat čakru srdce a a má prospívat partnerským a přátelských vztahům. Posiluje důležitý trojúhelník spodních a vrchních čaker. Umí rozproudit čakru srdce, díky tomu uvolňuje city. Mýdlo obsahuje glycerín – díky němu má antibakteriální a antiseptické účinky. 

TIP od Plevy:
Až zase budete nahánět dítko po celém domě a přesvědčovat ho o tom, že večerní hygiena je nutnost, vytáhněte z kapsy náš trik. Totiž naše mýdlo. Vysvětlete malému neposedovi, že uprostřed se skrývá poklad, který získá jedině tak, že mýdlo vymydlí. Večerní hygieně zdar!

Cena tohoto mýdla je 89 Kč, což mi přijde jako odpovídající. A myslím si, že je to tip na skvělý dárek pod stromeček :). 
Tak a to je pro dnešek všechno. Byla to trošku delší a taky náročnější recenze, ale snad jste se dozvěděly informace o nových produktech, které třeba v budoucnu vyzkoušíte :). Já se k produktům Pleva vracím moc ráda a určitě se vrátím i k těmto. Všechny produkty z této recenze seženete na e-shopu ZDE a také jsem je viděla v různých prodejnách zdravé výživy. 

ZAUJAL VÁS NĚKTERÝ PRODUKT?


4 komentáře:

  1. Juuu, to medové mýdlo s levandulí je nádherné. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. O značce Pleva jsem tuším už slyšela, ale vlastní zkušenost s produkty nemám. Ovšem vypadají zajímavě a skvěle jsi sepsala recenzi! Nejvíce mě zaujala pleťová voda, ta mě fakt láká vyzkoušet :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto vyrobky ma vždy velmi lákali a aj lakaju určite si ich zaobstaram a vyzeraju perfektne med v kozmetike mam strašne rada a po Pleve už strašne davno pokukávam:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...