neděle 17. prosince 2017

2sis: Skvělé přírodní produkty bez parfemace

Dnes vám chci představit 4 kosmetické produkty slovenské značky 2SIS. Značka nabízí 100% přírodní kosmetické produkty, které nejsou testované na zvířatech a hlavně jsou s láskou vyráběné. Všechny produkty, které vám chci dnes představit jsou z řady Pure.

Řada Pure se vyznačuje svojí přírodní čistotou - všechny produkty jsou bez parfemace, barviv a jakýchkoli jiných chemických látek. Produkty z řady Pure jsou vhodné pro alergiky, majitele citlivé pokožky a samozřejmě i pro všechny ostatní :). Produkty obsahují výtažky z měsíčku lékařského, který se stará snad o všechno - je to bylinka, která je hojně využívaná v přírodním léčitelství. Měsíček lékařský umí zmírnit i léčit kožní choroby (ekzém, plíseň a kvasinkové infekce). Uleví pokožce při popáleninách, omrzlinách nebo opruzeninách. Ničí škodlivé mikroorganismy a výrazně napomáhá k regeneraci pokožky. Měsíček lékařský v kombinaci s dalšími bylinami a oleji ve výrobcích je požehnáním pro vaši pokožku.

Tělové máslo je v nižší plastové nádobce se šroubovacím víčkem a objemem 200 g. Toto tělové máslo je vhodné pro citlivou pokožku. Máslo není parfemované. Nejvíce ho ocení ty z vás, které trpí na ekzémy, suchou kůži se sklonem k červenání, šupinatění a citlivosti. Naštěstí mě ekzémy netrápí, ale teď v zimním období si často mažu lokty, ruce a kolena, protože mám tato místečka víc suchá než obvykle. 
Ve složení najdete květ z měsíčku lékařského, o kterém jsem psala už výše. Další ingrediencí je mandlový olej, který obsahuje proteiny, minerály a vzácné esenciální kyseliny a vitamin E. Mandlový olej je lehký, neucpává póry a snadno a rychle se do pokožky vstřebává. Díky oleji se léčivé látky z měsíčku lékařského dostávají hlouběji do pokožky. Vitamin E je klíčovým vitaminem pro ochranu kožních buněk a memrán. Chrání pokožku před UV zářením, stárnutím a znečušťujícími látkami. Kůži poskytuje potřebnou hydrataci a snižuje tvorbu vrásek.

A nakonec nesmí chybět bambucké máslo, které pokožku promastí, hydratuje a ochrání. Bambucké máslo pomáhá při akné, striích, celulitidě a jizvách. Má protizánětlivé, zvláčňující a hydratační účinky. Máslo má přirozené SPF 6, lze ho tedy použít i jako lehký opalovací krém.
Tělové máslo má docela tuhou konzistenci a je potřeba při nabírání do kelímku vjet prstíkem a trochu si vydloubnout. Při kontaktu s teplou pokožkou máslo pěkně roztaje. Máslo je určeno pro vnější použití, takže do kuchyně ho nenoste. Máslo je nejlepší používat na ručníkem vysušenou pokožku po koupání nebo po sprše, ale my (já a Honza) máme balzám vždy po ruce a mažeme si s ním lokty a ruce, když třeba čučíme na telku. 

Vlasový kondicionér je v plastové nádobce se šroubovacím víčkem o objemu 200 ml. No není to moc pro dlouhovlásky, ale já mám vlásky kratší, takže mi vydrží déle. Kondicionér je vhodný, pokud máte citlivou pokožku hlavy. Obsahuje měsíček lékařský a květ pomerančovníku, který je macerovaný v olivovém oleji.
Jde o přírodní kondicionér, který je vhodný i pro vegany. Vlásky zanechává opravdu lesklé, zdravé a jdou lehce rozčesávat. Pokožka hlavy není po použití vysušená a ani nijak nesvědí.Kondicionér je ideální kombinovat s tuhým šamponem Pure.
V kondicionéru najdete olivový olej, který zvláčňuje, hydratuje a chrání pokožku. Macerují se v něm květy pomeranče a měsíčku, aby se jejich účinné látky dostaly hlouběji a vlasy byly lesklejší a zdravější. Dále olivový vosk, který zabezpečuje dlouhovdobou hydrataci pokožky hlavy a také vlasů. 
Já kondicionér používám po umytí vlasů tuhým šamponem a to tak, že do vlhkých vlasů nanesu přiměřené množství a nechám několik minutek působit. Potom vlasy spláchnu vlažnou vodou a lehce je potom vysuším ručníkem. Vlasy zásadně rozčesávám až jsou suché, aby se nelámaly. 

Šampon je v papírové krabičce a jde o takový "oblázek", který se vejde hezky do dlaně. Je o hmotnosti 85g. Pokud vás trápí svědění, lupy nebo jiné problémy, které umí fakt dost potrápit, tak doporučuji vyzkoušet tento šampon. Se všemi problémy by měl zatočit a to jednou pro vždy! Šampon vlasy nejen že umyje, ale také pokožku hlavy pěkně zklidní.
Kromě měsíčku lékařského tento šampon obsahuje výtažek z mořské řasy, který je jedním z přírodních silikonů, posiluje a chrání pokožku hlavy před dehydratací a pomáhá k lepšímu rozčesávání vlasů Dále olivový olej, ten pokožku hydratuje a zvláčňuje.
Tuhého šamponu se nemusíte bát, jeho použití je hračka! Vlasy si vždy namočím a potom si vezmu do dlaní tuhý šampon a rozmydlím ho tak, jako tuhé mýdlo, začnu s ním přejíždět po vlasech a po chvilce se začne tvořit pěna. Tento šampon udělá pěny až až, což je u tuhých přírodních šamponů vzácné. Vlásky i pokožku hlavy pěkně umyjete a promasírujete a můžete jít pomalu na oplachování. 

Balzám na rty je v úzkém zeleném obalu, klasickém jako u jiných balzámů na rty. Jeho hmotnost je 4 g. Pokud máte rty často vysušené, případně i popraskané, tak doporučuji používat pravidelně balzámek na rty a dostatečně pít. Já osobně si třeba ošetřování balzámem užívám, takže mám vždy jednu tyčinku balzámu u sebe, abych rty mohla kdykoliv přetřít.
Balzám na rty obsahuje květ z měsíčku lékařského, kandelilový vosk, který chrání pokožku před ztrátou vlhkosti, hydratuje ji, zklidňuje a regeneruje. Navíc vytváří ochranný film, který zabraňuje vysušení a popraskání. Dále zázračné bambucké máslo, které hydratuje, promašťuje, chrání. A nakonec kokosový olej, ten je plný plný antioxidantů a vitamínů A, C a E, které zabraňují stárnutí pokožky.
Za sebe můžu všechny produkty opravdu všem doporučit, jsou to univerzální produkty, které může používat celá rodina a hlavně jsou přírodní, žádná chemie! 

ZNÁTE ZNAČKU 2SIS?


4 komentáře:


  1. Great post dear! Have a lovely day! xoxo

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdpovědětVymazat
  2. Značku poznám. Dostalo se ke mně díky beauty krabičce tělové máslo, ale bylo medové a tu vůni já zrovna nemusím, tak jsem ho darovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...