pátek 2. října 2015

Essence 19 indigo to go + Rimmel Glitter bomb top coat 018 disco fever

V tomto týdnu jsem si udělala radost a koupila si další dva laky. Jeden od Essence a druhý třpytivý top coat od značky Rimmel.

Přiznám, že jsem je našla na výprodejových stojanech v drogerii Teta. Takže byly za pár korun, každý stál 20 Kč. Klidně mi do komentářů napište jestli taky chodíte obhlížet výprodejové stojany do drogérek!
Prvním lakem je 19 indigo to go od Essence. Tento lak má dělat efekt gelových nehtů, a to bez použití lampy. Dobře kryje už ve dvou vrstvách a je krásně lesklý.  Štěteček je pěkně široký a hustota laku je taky fajn, nijak nestéká ani nedělá bublinky. U mě je vždy problém s dlouhým zasycháním laku nevydržím chvíli sedět a nic nedělat. Takže se mi povedlo hned dvakrát v laku udělat rýhu. Snažila jsem se to zamaskovat právě glitrovým top coatem. Pokud jde o barvu laku, jde o temně fialovou barvičku, připomíná mi barvu tmavého fialového šeříku.


Druhým lakem je Rimmel Glitter bomb top coat 018 disco fever, třpytky jsou nastříhané na čtverečky, což vypadá dobře, většinou mám doma laky s třpytkami ve tvaru koleček. Mám tyto laky ráda, protože se dají použít buď klasicky jako top coat a nebo používám jen jednotlivé třpytky na ozdobení nehtů.




Komentáře mi udělají radost a pokud se vám blog líbí staňte se jeho pravidelným čtenářem :)


16 komentářů:

  1. výprodejové stojany obhlížím velmi často a díky tomu mám už 3 balzámy za 10 kč,stíny a všemožné věci .. oba laky vypadají úžasně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si občas připadám jako úplný barbar, když se prohrabuji výprodeji, ale čas od času tam narazím na super věci a za pár korun :D

      Vymazat
  2. Krásné nehtíky :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/podzimni-hnede-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  3. Výprodeje v Tetě taky vždycky obhlížím :) oba laky vypadají krásně :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
  4. tá fialová je úplne nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem se zamilovala :-) a hned jak jsem donesla laky domů, musela jsem je vyzkoušet!

      Vymazat
  5. Nádherné lakování. Moc se mi líbí barvička i třpytky. Taky chodím do drogerky obhlížet výprodejové stojany. Dají se tam sehnat skvělé věci za málo peněz. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju fialovou, takže si zrovna tenhle možná koupím! Díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...