sobota 17. října 2015

Test osobnosti od psychologa štěstí

Na těchto stránkách jsem narazila na zajímavý Test osobnosti od psychologa štěstí. A protože miluju mandaly, tak mě test hned zaujal! Zkuste se taky otestovat.

Nejprve se podívejte na obrázky a bez hlubšího přemýšlení si vyberte ten, který se vám líbí nejvíc. A pak se podívejte na svůj výsledek.
 
Zdroj: http://www.pronaladu.cz/dalsi-test-osobnosti-od-psychologa-stesti/


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pokud jste si vybrali obrázek

1. Jste Štědrý a Morální

Usilujete o to, abyste byli lepší. Máte ty nejvyšší ambice a standardy. Lidem se může zdát, že s vámi jde těžko vyjít, ale nejtěžší to máte vy sami se sebou. Usilovně pracujete, nejste však egoista. Pracujete proto, že chcete svět změnit k lepšímu. Milujete, dokud vás někdo neraní. A potom – milujete dál. Jen málo lidí dokáže náležitě ocenit všechno, co děláte.

2. Zajímavý a pravdivý

Jste zodpovědný člověk, který se rád stará o druhé. Věříte v poctivou práci a rádi přijímáte povinnosti. Máte dobrou povahu. U lidí budíte důvěru. Jste zábavný, bystrý a vtipný. Máte vždycky co zajímavého říci.

3. Chytrý a přemýšlivý

Jste vynikající myslitel. Vaše myšlenky a nápady jsou pro vás to nejdůležitější. Rád si své nápady a teorie promýšlíte o samotě. Jste introvertní. Vycházíte dobře s těmi, kdo rádi přemýšlejí a studují. Nikdy nejste povrchní. Mnoho času věnujete přemýšlení o morálce. Pokoušíte se dělat to, co je správné, i když s vámi většina společnosti nesouhlasí.¨

4. Moudrý a filosofující

Jste unikátní, svého druhu jedinečná duše. Vedle vás se nevyskytuje nikdo, kdo by se vám i jenom vzdáleně podobal. Jste intuitivní a trochu podivínský. Často vás špatně chápou, což vás zraňuje. Potřebujete svůj osobní prostor. Vaše tvorba si žádá rozvoje, zaslouží si úctu ostatních. Jste člověk, který jasně vidí temné a světlé stránky života. Jste velmi citový.

5. Sebejistý a dominující

Jste velmi nezávislý. Vaší zásadou je: „Udělám si sám“. Spoléháte se pouze na sebe. Víte, jak zůstat silným pro sebe a ty, které milujete. Víte, co chcete a nebojíte se jít tomu vstříc. Jediné, co od lidí žádáte je, aby k vám byli upřímní. Jste připraven přijmout pravdu.

6. Okouzlující a energický

Jste veselý, zábavný člověk. Cítíte harmonii s celým světem. Jste spontánní, vždycky plný nadšení. Vždycky jste „pro“, zvláště jde-li o nějaké dobrodružství. Často lidi překvapujete, možná i šokujete. Ale co se dá dělat, vždycky zkrátka zůstanete sám sebou. Všechno vás zajímá, všechno vás baví. Máte-li o něco zájem, nedáte si pokoj, dokud to důkladně neprostudujete.

7. Šťastný a rozvážný

 Jste vnímavý, chápavý člověk. Nasloucháte pozorně a bez předsudků. Domníváte se, že každý člověk má v životě svou vlastní cestu. Lehce přijímáte nové události i nové lidi. Jste odolný vůči stresu, málokdy vás něco zneklidní. Působíte velmi uvolněným dojmem. Dobře využíváte času a neopouštíte vlastní cestu.

 8. Dobrý a citlivý

Lehko navazujete vztahy s lidmi. Máte mnoho přátel a rád měníte život k lepšímu. Vaše aura je teplá a světlá. Lidé se ve vaší přítomnosti cítí naprosto bezpečně. Každý den myslíte na to, abyste byl ještě lepším. Chcete být zajímavý, moudrý a jedinečný. Potřebujete lásku více než kdokoli jiný na světě. Jste ochoten milovat i ty, kdo vás rádi nemají.

 9. Plný optimismu a úspěšný
Věříte, že život je dar. Pokoušíte se získat a využít co možná nejvíc z toho, co vám bylo dáno. Jste velmi hrdý na to, čeho jste v životě dosáhl. S tím, koho milujete, jste ochoten dělit se o všechny radosti i strasti. Na život máte velmi rozumný pohled. Vidíte, že sklenice je vždycky aspoň zčásti plná. Využíváte každé možnosti k odpuštění, učení a růstu. Život je příliš krátký, než abyste ho žil jinak.
 
A zajímá vás, kterou mandalu jsem si vybrala já?
Kdo mě zná tak ví, že jsem strašně nerozhodná, takže jsem se nemohla rozhodnout mezi 6 a 7. Po přečtení výsledků si teda nejsem zrovna dvakrát jistá, že by to na mě úplně sedělo, ale tak je to asi se všemi takovými testy, které jsou napsané pro velké masy lidí a snaží se je zaškatulkovat do určitých vlastností.
Test zkusil i přítel (hned po probuzení) a zaujala ho mandala č. 4. A na něho ten popis úplně sedí, tak já nevím, jsem zvědavá, jak na tom budete vy!
 
Zkuste se taky otestovat a napište mi do komentářů, co vyšlo vám a jestli to sedí a nebo ne!

Budu ráda za každý komentář nebo pravidelného čtenáře!
Zkuste štěstí v Říjnové soutěži


13 komentářů:

  1. Skvělý článek!!!!
    Miluju takovéto "zjišťování" , mandaly a pod. !!

    http://elenvankova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Taky to mám ráda i když je to opravdu jen orientační :)

      Vymazat
  2. Vybrala jsem si 5. mandalu a opravdu to na mě sedí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Říkal jsem si že to bude nějaká kravina, jako horoskopy. Zkrátka cokoli si přečteš o jakémkoliv znamení, vždycky tam sedí něco i na tebe. Tady jsem se rozhodoval mezi 3 obrázky a zjistil jsem, že vlastně ty 3 mě vystihují a zbytek jde celkem mimo :) Zajímavé!

    http://thsvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si vybrala 5. mandalu a nejsem si zcela jistá jestli to na mě uplně sedí , ale částečně asi ano :D Pamatuji , že jsem podobný test zkoušela před asi dvěma lety a vyšlo mi něco hodně podobného tak to bude asi pravda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš už tě to pronásleduje delší dobu! Tak to bude pravda! Ale stejně se chovej, tak jak doteď :)

      Vymazat
  5. Tohle sice komentuji dnes, ale upoutalo mne to už v době vydání (jen jsem měla strach z komentování takovýchto blogů). Vybrala jsem si 6. a popravdě? Dokud jsem nepotkala třetího partnera gaye či transexuála, byla jsem taková ... Teď jsem taková jen po AD :)

    OdpovědětVymazat
  6. zajímalo mě proč si měla strach z komentování blogu? :)

    OdpovědětVymazat
  7. No celkově jsem nikdy na beauty blogy nebyla, až vlastně u tebe a ještě jedné blogerky se mi to začalo líbit. A pak mne odradilo to, to není blog.cz, na který jsem zvyklá :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...