neděle 11. října 2015

Za kolik dní jsou Vánoce a jak si vytvořit svůj wishlist na Dejmidárek.cz?

Jsem hrozně nedočkavá a když něco chci nejraději bych to měla hned. Vím, že to tak nejde, ale aspoň si to čekání vždy nějak zpříjemním. No a zrovna dnes jsem se vzbudila a hned jsem začala přemýšlet o Vánocích. Mám moc ráda vánoční období i celý advent, tak už jsem se začala těšit, a přemýšlet o dárcích, o výzdobě a o pečení. Už se těším až to u nás v bytě bude vonět perníčky a bude všude vánoční atmosféra.

A tak jsem přemýšlela kolik dní do Vánoc ještě zbývá. Nechtělo se mi listovat v kalendáři a počítat ručně dny, tak jsem si pomohla na internetu. A našla jsem super stránku Kolik dní - počítadlo času, kam si zadáte datum a počítadlo vám vypočítá kolik dní zbývá do vámi napsaného data.

 Nebo si můžete vybrat jednu z variant, která je v modrém rámečku napravo, tak jako jsem to udělala já, jen jsem klikla na to: kolik dnů zbývá do Vánoc.
To znamená, že ode dneška jsou Vánoce za 2 měsíce a 12 dnů, takže už bych pomalu mohla začít nakupovat dárky a psát si seznam toho, co bych si přála (já si ho teda píšu celý rok, ale většinou si věci ze seznamu koupím dřív, než jsou Vánoce nebo než mám narozky nebo svátek :D)

Na psaní seznamu dárků (tedy WISHLISTU) jsem už dávno objevila jednu super českou stránku:

Na stránce se zdarma zaregistrujete a můžete si tvořit svůj wishlist. Je to opravdu jednoduché!
Vždy napíšu název dárku, tedy o co půjde, potom obrázek, tak aby bylo jasné o co jde. Zadám odkaz, kde se dá dárek sehnat, tak aby to měl Ježíšek jednodušší a kratší popis, třeba ve kterém kamenném obchodě se dá moje vysněná věc koupit. A dám PŘIDAT PŘÁNÍ a je hotovo.
Wishlist můžete sdílet s rodinou a přáteli, a to prostřednictvím Facebooku, Twitteru nebo přes e-mail. Už se nestane, že dostane dárek, který nevyužijete. Stránky jsou v češtině, takže jim budete všichni dokonale rozumět! Plus mají super výhodu, pro ty co nejsou v nakupování dárků moc kreativní, na stránkách totiž najdete sekci TIPY NA DÁRKY, kde je nespočet tipů. Tipy na dárky jsou uloženy pro přehlednost do několika kategorií.
Další výhodou, alespoň pro mě je možnost psaní seznamu, co vy budete komu kupovat jako dárek. Nejraději si vždy během roku píšu i seznam toho, co si kdo přeje, tak abych potom nemusela vymýšlet blbosti, ale dala obdarovanému to, co si sám přeje, případně to o čem jsem ho někdy slyšela mluvit nebo prostě vím, že to potřebuje.

UŽ JSTE O TĚCHTO STRÁNKÁCH SLYŠELY? 
TĚŠÍTE SE TAKY NA VÁNOCE? 
ZAČALY JSTE UŽ NAKUPOVAT VÁNOČNÍ DÁRKY?



20 komentářů:

  1. Určite to je super pre niekoho, kto má vyslovene veci, ktoré CHCE CHCE CHCE. Ja osobne však dávam ľuďom voľnú ruku a oveľa viac ma poteší, ak sa "potrápi", ako by som im mala napísať takýto zoznam a kúpia niečo bez toho, aby pouvažovali "čo ju poteší"? Ale priznám sa. Môj strýko si s tým nerobí ťažkú hlavu a on dá peniaze miesto toho, aby sa trápil, takže u neho je to tak, že ak ma niečo zaujme, tak mu zavolám presne čo chcem. Určite by mu tento zoznam sedel a viem, že toto nie je jediný človek s podobným zmýšľaním (u neho ešte zvyknem i tak, že idem po ulici nájdem niečo, čo mi brutálne padne do oka a musím to mať a zavolám mu: ahoj toto a toto si prosím k vianociam (narodeninám, meninám), toľko a toľko to stojí a on povie už len "kúp si". (Samozrejme, nie AUDI za 20 000€, to by mi neprešlo :( ) Práve včera som si tak "kúpila" v Maďarsku drevenného veľkého draka, čo bola láska na prvý pohľad

    Katka i s jej GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No my to máme v rodině, tak že si vždy pošleme seznamy navzájem a prostě pokud člověka napadne něco originálního, co na seznamu není a udělá to obdarovanému radost, tak koupí nebo vyrobí to! Ale když vůbec nemá ponětí, co by měl koupit tak tyto seznamy fungují jako inspirace, co si dotyčný přeje a co mu určitě udělá radost. Takže určitě máš pravdu originalita je nejlepší, ale nemám potom ráda, když dostanu něco originálního a leží mi to doma v šuplíku.

      Vymazat
  2. Ty jo, Vánoce! Už za dva měsíce, to bych možná taky mohla začít uvažovat o dárcích... každopádně moc zajímavý článek!

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám momentálně chuť napéct nějaké perníčky ať mám co mlsat k čaji. A mám dlouholetou brigádu na stánku s prodejem šperků a tam už se od srpna lidi shánějí, co by tak koupili na Vánoce. Takže už to začíná!

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně a přitom se mi dnes zdály jakési divoké sny, že jsem musela sedět v lavici a učit se cizí jazyky! Proto jsem si asi chtěla zpříjemnit ráno a začala jsem přemýšlet o Vánocích.

      Vymazat
  4. No paaani, uz se to teda fakt blizi... Ani moc nepremyslim o tom co bych chtela spis jako o tomč co koupim ostatnim, to uz mam celkem vymysleno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře já bych chtěla mít do konce listopadu dárky nakoupené, ať už se nemusím v prosinci mačkat v obchodech s nervózními lidmi. V prosinci už si doufám budu jen užívat domácí pohody.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. To je dobře. Určitě se na stránku věnovanou dárkům registruj je to super!

      Vymazat
  6. Wauuu. Na Vánoce se těším úplně mega moc! Ale bojím se, že opět nebude taková ta opravdová vánoční atmosféra...
    O Dej mi dárek jsem nidky neslyšela a proto děkuji za tip! :)

    http://dencaurbankova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš se snažit si vánoční atmosféru užívat co nejvíc to jde a všechny dny si zpříjemňovat i maličkostmi! A jsem ráda, že jsem mohla trošku inspirovat.

      Vymazat
  7. Páni, ani jsem nevěděl že něco takového existuje. Že by mi konečně odpadlo to každoroční vymýšlení "kravin" které nikdo nepotřebuje? :D Na druhou stranu kolikrát bych si opravdu přál určitou věc a nevím jak to protlačit do okolí aby se to chytlo. Díky za tip!

    Sám píšu blog o tom, jak se mi povedlo shodit 26kg za 4 měsíce, a jelikož se blíží vánoce, budu publikovat nějaké ty recepty na fitness cukroví ;)

    http://thsvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se podívám fitness cukroví mám ráda, tak se nechám inspirovat!

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Výborný nápad, wishlist si určite napíšem, páč som si taký písala naposledy keď som mala 5 rokov :D

    OdpovědětVymazat
  10. Sakra, vidíš, kdybych si tohle přečetla dříve ... Mno ale já počítám dny do Vánoc na ploše monitoru notebooku, kde mám jakési okýnko, které jsem si v čemsi (gadgaty? není to blbě napsané?) stáhla :) Mám tam i počet hodin a minut do pátku a počasí pro moji vesnici :)

    OdpovědětVymazat
  11. Díky za tipy. Nemám ráda stres a nervy při nakupování vánočních dárků, proto je v klidu kupuji už přes léto

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...