pondělí 18. července 2016

Unboxing: Glanc box #3 - červenec 2016


Dnes jsem si pro vás připravila unboxing, jak jste zvyklé, tak každý měsíc je na blogu rozbalovačka zelené krabičky plné jídla, ale dnes mi přišla krabička s názvem "Glanc box", která je plná drogistického zboží a kosmetiky. Glanc box vychází nepravidelně, většinou jednou za čtvrt roku. Pokud byste si v budoucnu chtěly box objednat, tak sledujte stránky brandnooz.cz, tam se včas objeví upoutávka, že se připravuje Glanc box. Právě jsem se ještě dívala, že tento box si můžete pořád objednat, takže pokud vás obsah zaujme tak jděte do něj. Co box obsahoval?

SMAC Ultra odmašťovač
89,90 - 99,90 Kč
Jde o novinku pro léto 2016, která se určitě hodí do každé domácnosti! Má svěží citronovou vůni a má zatočit s odolnou špínou a mastnotou. Můžete s ním očistit varnou desku, digestoř, troubu nebo i pracovní desku. Zítra mám volno, tak ho možná hned vyzkouším při úklidu.

K2r Colour Catcher
89,90 Kč
Tyto ubrousky už doma mám. A v poslední době je používám dost často, abych si nezaprala oblečení. Jsem zvyklá rozdělovat oblečení na tři hromádky - na bílé, černé a barevné. Občas se mezi barevným objeví kousky s výraznějšími odstíny, takže raději přihodím ubrousek a můžu být klidná, že nebudu mít všechno růžové, modré nebo zelené :D. Jde o 100% přírodní produkt, což jsem tedy nevěděla a jsem mile překvapena. 
Scholl Velvet Smooth
239 Kč
Tento produkt má hned dvě významné nej - nejdražší a nejmenší produkt v boxu. Novinka roku 2016. No, tak proto je v boxu míň věcí :D. Protože tento malý prcek stojí přes dvě stovky. No to mě podrž. Já většinou na nehty používám různé olejíčky od Saloosu nebo i kokosový olej. Takže by mě ani nenapadlo tak drahý olejíček kupovat a popravdě - myslela jsem, že jde o bezbarvý lak. Po lepším prozkoumání jsem se dočetla, že jde o komplex 7 olejů, které mají nehty vyživovat. No, cokoliv na nehty se u mě určitě neztratí, ale za mě je to docela dost drahá záležitost a zatím nejsem přesvědčená o výjimečnosti tohoto produktu.. Jsem zvědavá, jestli za ty prachy stojí. Klidně mi napište jestli byste si olejíček koupily nebo jestli už jste ho zkoušely.

Rexona Maximum Protection Stress Control
159,90 Kč
Tak tento produkt není žádnou novinkou je totiž už z roku 2015, takže myslím, že v boxu mohla být nějaká novinka, ale dobře no, je léto a antiperspirant se bude hodit. Osobně nemám moc dobré zkušenosti s tuhými antiperspiranty z drogerií, protože mi všechny dělají fleky na oblečení (a jo i ty, které slibují, že fleky nedělají). Takže ještě uvidím, jestli tomuto produktu dám šanci nebo někoho podaruji.

Dermacol Aroma Ritual vodní melou
59 Kč 
Z  tekutého mýdla mám velkou radost, už delší dobu jsem si na něj brousila zoubky, ale nevěděla jsem jakou vůni si vybrat. Jsem moc ráda, že v boxu byla zrovna vůně vodního melounu, protože je ideální pro letní měsíce. Už se těším, jak si budu užívat to, jak mi voní ruce po umytí. Vůně mi připomíná dětství a takové ty růžové žvýkačky pro děti.

Dove Advance hair series
119,90 Kč
Přesně na šampony a kondicionéry od Dove jsem se teď v Teta drogerii dívala snad čtvrt hodiny a přemýšlela, který si vezmu, nakonec jsem nevzala žádný a vzala sprcháče a krémy Dove (nebojte článek bude). Takže jsem moc ráda, že mám možnost vyzkoušet šampon, možná k němu půjdu ještě kondicionér dokoupit. Tento šampon je určen pro velmi poškozené vlasy. Což v létě moje vlásky ocení, řekněme si na rovinu, že i moje nebarvené vlasy sluníčko dost trápí. Naštěstí je mám  krátké, takže se přirozeně regenerují a nestihnou se mi třepit konečky. Jinak je šampon taky novinka léta 2016.
  
A tady ještě jedna fotka se všemi produkty.

Musím říct, že mě trochu zklamal počet produktů v boxu. Určitě všechny produkty využiji, takže ze samotného výběru jsem nadšená, ale mohlo být produktů víc. Největší radost jsem měla z melounového mýdla a šamponu značky Dove.

 TAK CO ŘÍKÁTE NA OBSAH BOXU VY?
OBJEDNÁVALY JSTE TAKY?


7 komentářů:

  1. teda, ten se povedl. :-) Brala bych ho. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Celkem bída. K šamponu mohli přidat alespoň kondicioner. Dle mého ten box není příliš výhodný, no mě tedy ničím tentokrát nezaujal.

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že boxy ještě frčí. Já si kdysi kupovala Ladybox, ale pak jsem čím dál víc produkty neupotřebovala a tak jsem od toho upustila.

    OdpovědětVymazat
  4. Tá rexona je super, používam aj ja... teda teraz nie, teraz mám Dove, ten je tiež fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sice jsou v něm využitelné produkty, ale zdá se mi toho strašně málo takže by mě asi zklamal za tu cenu :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Já byla s boxem spokojená a rodinka taky- využiji naprosto všechno :D :D

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...