neděle 3. července 2016

Purity Herbs: Zázračný balzám Vikingů

Nedávno jsem se dohodla na spolupráci se značkou Purity Herbs. Pokud tuto značku ještě neznáte, tak jde o kosmetiku z Islandu, která využívá k tvorbě svých produktů výtažky z divokých a léčivých islandských bylin. Firma Purity Herbs Organics vyrábí přírodní kosmetiku už déle než 20 let
Přečtěte si příběh o tom jak vlastně firma vznikla: 
Purity Herbs Organics založili André Raes a Ásta Kristín Sýrusdóttir v Akureyri v roce 1994. André se vždy zajímal o byliny a jejich léčivé schopnosti a když se přestěhoval na Island, otevřel se před ním nový svět pozoruhodné islandské flóry. Začal experimentovat s islandskými bylinami, vyráběl oleje a krémy. Ásta pracovala v roce 1993 v místní školce a jedno z dětí, které měla na starosti, trpělo rozsáhlým ekzémem. Po domluvě s chlapcovou matkou vyzkoušela Ásta jeden z krémů, které André vyrobil, a když všichni viděli, že se chlapcova pokožka po několika dnech uzdravila, nazvali jej "Zázračným krémem". Krém se vyrábí dodnes a je druhým nejprodávanějším výrobkem firmy Purity Herbs Organics. 
Jedním z obdivovatelů tohoto zázračného uzdravení chlapce byl jeho dědeček Böðvar Jónsson, lékárník v Akureyri. Nabídl Ástě zázemí své lékárny, aby v ní mohl André experimentovat a vyrábět masti na kožní problémy. O rok později Böðvar oba nadšence přesvědčil, aby založili společnost, a v začátcích jim vypomohl. 
Dnes se Purity Herbs Organics specializuje na 100% přírodní kosmetiku a vyrábí přes padesát výrobků pro všechny věkové kategorie a typy pokožky. České a slovenské zastoupení vám nabízí nejprodávanější výrobky, které jsou dvacet let prověřovány zákazníky v celé Skandinávii. Nabídka se bude postupně rozšiřovat, takže se můžete těšit na více pleťové kosmetiky, baby řadu pro nejmenší i řadu pro muže. 

Značku za kterou stojí takový pěkný příběh by bylo škoda obejít bez povšimnutí. Žádný produkt této značky není testován na zvířatech. 

VIKING BALM - BALZÁM VIKINGŮ 
Jde o speciální mastičku, která má zázračné vlastnosti. Původně byla určena pro rychlejší hojení poranění koní, ale zanedlouho si ji oblíbili i lidé. Mast je 100% přírodní, obsahuje mandlový olej, včelí vosk a směs islanských bylin, které mají desinfekční, antibakteriální a antimykotické vlastnosti. Mast se může používat na jizvy, štípnutí hmyzem, vysušenou kůži, odřeniny, drobná poranění, popáleniny, akné, ekzémy, opary, vřídky a spoustu dalších kožních problémů. Balzám pro vikingy je vhodný pro celou rodinu, takže můžete mazat i dětičky. 

Balzám je ve tmavé skleněné nádobce o obsahu 60 ml se šroubovacím vrškem. Parfemace je podle mě citronová a taky tam cítím vůni levandule, no každopádně moc příjemná. Konzistence masti je podobná jako u kokosového oleje - lehká, ztuhlá, ale po zahřátí (nanesení na pokožku) taje a pěkně se vstřebává. Určitě ho můžu vřele doporučit!

Balzám můžete koupit za 440 Kč na tomto odkazu. Pokud nechcete rovnou investovat do velkého balení můžete si objednat jen vzorek na zkoušku. 

 UŽ JSTE O TÉTO ISLANDSKÉ ZNAČCE SLYŠELY? 
CO ŘÍKÁTE NA BALZÁM?




5 komentářů:

  1. Tohle neznám, ale vypadá to zajímavě :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. O značke ani produkte som nepočula, ale už len spojenie s Vikingami ma dostalo, haha ♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    ♡ * Zdravý životný štýl a giveaway * ♡

    OdpovědětVymazat
  3. O značce jsem neslyšela, ale zaujala mě! Tento krém bych využila na akné


    Krásné nohy s Remingtonem

    OdpovědětVymazat
  4. O tomto počujem prvý krát, ale znie to ako produkt, ktorý sa pre každý prípad oplatí mať doma :)

    www.simonazacko.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...