neděle 10. července 2016

Kosmetika Belita pro 40+

Přeji pěknou neděli a dneska jsem si pro vás nachystala recenzi hned čtyř produktů běloruské značky Belita. Už jsem o produktech značky Belita jeden článek napsala, ale pokud jste ho nečetly, tak mrkněte - odkaz zde. V příspěvku najdete i informace o firmě, pokud značku ještě neznáte.
Tentokrát mě paní Pavla, která zastupuje firmu, oslovila, jestli bych nechtěla otestovat kosmetiku pro vyšší ročníky. Na její nabídku jsem kývla, protože většinou mamka testuje produkty se mnou. Takže proč by nemohla testovat produkty přímo ona, když jsou určeny pro kategorii 40+, do které spadá. Mamka si mohla produkty sama vybrat. Nemám ráda, když mi jsou produkty zaslány bez předchozí domluvy a pak mi přijde něco, co vlastně vůbec nepoužívám.Po zkušenostech z minulého testování (recenze) se mamka nebála a hned šla prozkoumávat e-shop. V balíčku potom přišly rovnou čtyři produkty.

Tento noční krém je určen pro všechny typy pleti 50+, ale myslím, že ničemu neuškodíte, když ho vy nebo mamka bude používat už po čtyřicítce. Krém obsahuje peptidy, které intenzivně vyživují a regenerují pokožku. Peptidový komplex stimuluje kolagen a ostatní proteiny obsažené v kůži, které ovlivňují pevnost a elasticitu pokožky. Produkt obsahuje kokosový olej, který pokožku vysoce hydratuje a vyživuje a olej ze sladkých mandlí, ten pokožku zklidňuje. Obsahuje také maximální povolené množství glykoproteinů, které podporují hloubkovou obnovu pleťových buněk ve velmi krátkém čase.

Krém slibuje tyto účinky:
- ochrana proti volným radikálům
- redukuje vrásky do hloubky
- zpomaluje proces stárnutí
- silný antioxidační účinek
- eliminuje podráždění
Krém je ve skleněné lahvičce o objemu 45 ml. Momentálně ho můžete koupit ve slevě za 259 Kč, normálně stojí 419 Kč. 

Pleťová maska úspěšně bojuje proti vráskám, pigmentovým skvrnám a umí stahovat rozšířené póry. Konzistence je příjemná a dobře se na pleť nanáší. Na pokožce působí do hloubky a má okamžitý liftingový účinek. Už po prvním použití je vidět, že je pleť krásně hladká, jemná, sjedocená a bez pigmentace, bez viditelných jizviček. Po aplikaci vypadá pleť svěží a zdravá, a to by si snad přála každá žena v tomto věku. Maska obsahuje olej z avokáda, který aktivuje produkci kolagenu, zlepšuje pružnost, vyživuje a zjemňuje. 

Maska slibuje tyto účinky:
- vyživuje a osvěžuje
- redukuje vrásky
- zesvětluje pigmentové skvrny
- zpomaluje buněčné procesy
- má liftingový účinek
- zlepšuje syntézu kolagenu

Na stránkách Belita jsou uvedena %, jak se daří masce bojovat s různými nedokonalostmi pleti:
- redukuje vrásky o 57%**
- obnovuje vzhled pleti o 22.5 %***
- zlepšuje texturu pleti o 80 %***
- zlepšuje pružnost pokožky o 80 %***
- vyhlazuje vrásky až o 94 %***
** efekt znatelný po prvním měsíci každodenní aplikace
*** efekt dosažen po dvou měsících každodenního používání

Maska je vhodná pro všechny typy pleti s výskytem vrásek a pigmentových skvrn - 40+

Jak aplikovat:
Doporučujeme používat 1- 2x týdně dle potřeby, naneste na pleť, jemně vmasírujte, nechte působit 15 minut, po té smyjte vlažnou vodou.

!! POZOR !!
Maska obsahuje aktivní látky, které můžou po nanesení způsobovat pocit brnění, ale to by mělo po dvou minutách odeznít. 
Obal masky má červenou barvu a je o obsahu 100 ml. Masku teď můžete zakoupit za 149 Kč, protože je zlevněná z původních 249 Kč.

Jde o zvláčňující denní krém, který obsahuje arganový a mandlový olej. Chrání pleť před vysoušením a před známkami stárnutí. Krém má velice příjemnou nevtíravou vůni. Arganový olej má silný antioxidační efekt, obsahuje vysoké množství vitamínu E, hloubkově hydratuje vaši pleť. Arganový olej podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pokožce, má blahodárné léčebné účinky, zklidňuje podráždění, hojí záněty. Mandlový olej podporuje regeneraci a uzamyká hydrataci. Mandlový olej obsahuje vysoké množství vitamínů A a E , které jsou antioxidanty. Krém je vhodný hlavně pro suchou až velmi suchou pleť.
Obal má krásnou zlatou barvu a je o obsahu 45 ml. Krém vás vyjde na 319 Kč. 

Unikátní složení séra s arganovým a mandlovým olejem chrání pleť před vysoušením a před známkami stárnutí. Sérum obsahuje vysokou koncentraci arganového a mandlového oleje. Vůni má stejně příjemnou jako denní krém. I vlastnosti a složení je stejné, takže skvělý doplněk ke krému. Nejlepší je si vždy vybrat řadu výrobků, která vám bude vyhovovat a koupit ji celou, tak aby byla řada ucelená a produkty se dokonale doplňovaly.  
Sérum je opět ve zlatém obalu o obsahu 30 ml a s praktickým pumpičkovým aplikátorem. Koupíte ho ve slevě za 219 Kč, jeho původní cena je 329 Kč.

Moje (mamčino) hodnocení produktů
Protože testovala mamka a všechny produkty jsou určené spíše pro starší pleť, tak tohle bude spíše hodnocení mamky. Hned, když jsem dostala možnost testování produktů, tak byla mamka nadšená a na e-shopu vybírala jako divá. Vytvořila opravdu dlouhý seznam produktů, které by chtěla vyzkoušet :D. Paní Pavla, která je velmi ochotná a milá pro mamku vybrala právě tyto čtyři produkty a musím říct, že se dokonale trefila. Mamka je se všemi moc spokojená a nemůže si je vynachválit. Po aplikaci má vždy pleť krásně vláčnou, hydratovanou a krásně hebkou. Takže pokud váháte, co mamce koupit k narozeninám nebo rovnou už na Vánoce, tak si napište na seznam produkty značky Belita, určitě nebudete litovat. 

TAK CO ZAUJALY VÁS TYTO PRODUKTY?


8 komentářů:

  1. These products looks promising, Thanks for sharing <3

    ohladymania.blogspot.com

    .

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznávám, že značku vůbec neznám, ale vypafá dobře a jako tip na dárek je to super. :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Belita má produkty i pro mladé, tak určitě mrkni, já jsem se všemi produkty od nich moc spokojená a mamka taky.

      Vymazat
  3. Zajímavá kosmetika, vůbec ji neznám. Maska může být fajn, akorát si nedokážu představit to brnění, jestli by to pro mě nebylo moc nepříjemné.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masku jsem testovala, a žádné nepříjemné pocity, ani brnění jsem nepocítila :-)

      Vymazat
    2. Tady máš odpověď rovnou od mamky :D

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...