čtvrtek 28. července 2016

Saloos: Tělový peeling Mojito

Bio peelingy Saloos to je prostě moje láska na první pohled! Jak už určitě víte, mám peelingy moc ráda a nejraději tělové peelingy od české značky Saloos, kterou všichni určitě dobře znáte. Už jsem zkoušela čokoládovou variantu tělového peelingu a teď jsem měla možnost vyzkoušet variantu Mojito. Odkaz na recenzi čokoládového peelingu najdete ZDE
Vůně peelingu je krásná, osvěžující, letní, citrusová no prostě bomba! Voní po mátě a čerstvě rozkrojené limetce. A limetka, stejně jako jiné citrusy, povzbuzuje při únavě, rozveseluje a osvěžuje mysl. Co možná vědět nebudete je, že limetka pomáhá při křečových žilách, vysokém krevním tlaku a nemocech jater a žlučníku. To rozveselení a zlepšení nálady můžu potvrdit, po použití bio peelingu Mojito jsem byla hned nabytá novou pozitivní energií, což je po náročném pracovním dni k nezaplacení.
Peeling je v plastovém balení se šroubovacím víčkem. Obal je opět stylový, laděný do krásně zelené barvy. Musím říct, že všechny obaly produktů Saloos mě dost baví. Jediné co bych tomuto produktu vytkla je, že bych brala klidně i dvojnásobné balení.
Peeling obsahuje směs přírodních olejů a krystalky mořské soli. Po otevření byla solná a olejová složka od sebe oddělená, ale stačilo promíchat a vše bylo, jak má být. Díky olejové složce je pokožka po umytí krásně hydratovaná a nemusíte, tak mazat žádný jiný tělový krém. Pokožku příjemně promasíruje, obrousí odumřelé zbytky kůže a dokonale ji vyčistí. Jen bacha! Nepoužívejte ho pokud jste se zrovna oholily nebo máte nějaké oděrky! I když to vím, tak jsem si ho nanesla na oholené nohy a je to docela nepříjemné :D. Takže na to pozor, kdo by chtěl aby ho pálily nohy že? Teď v létě si peelingem masíruji i namáhaná chodila a suché paty. 
Až dopotřebuju tento peeling určitě ráda vyzkouším i další varianty, které Saloos nabízí. Už se těším! Pokud vás peeling zaujal, tak ho seženete třeba na Notino.cz, kde stojí 122 Kč (140 ml), což mi přijde jako odpovídající cena.
POUŽÍVÁTE TĚLOVÉ PEELINGY? 
UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ PEELINGY OD SALOOSU? 
KTEROU VARIANTU BYSTE SI VYBRALY?



19 komentářů:

  1. Od Saloos jsem nezkoušela ještě nic, ale tenhle mojito peeling musím mít! :)

    Vypadá božsky, a jestli i voní jako mojito, tak ti mlíp :)

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě od Saloosu něco vyzkoušej a klidně začni tímto peelingem, stojí to za to.

      Vymazat
  2. Já momentálně používám březový peeling od Weledy a je super, voním po něm jako lipo :D. A od Saloos jsem měla čokoládový peeling a byl báječnej. Líbilo se mi, že byl takovej olejovej a drsnej. S vůní mojito jsem měla tělový olej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ještě od Weledy nic nezkoušela, ale vím, že mají taky super kosmetiku. Jo a ta čokoláda to je luxus, bohužel už jsem na dně, ale na podzim určitě koupím zas.

      Vymazat
  3. Tak to je skvely, ze te tak nadchl. Ja po nem uz dlouho pokukuji v nasem kramecku a po tve recenzi si ho asi fakt koupim.;)

    OdpovědětVymazat
  4. Zbožňujem telové peelingy, väčšinou používam od Balea, teraz mám Cien, ale od Saloos sa chystám skúsiť viac vecí a telový peeling bude asi jednou z nich. Skôr by som šla teda po čokoládovom, ale na leto fajn aj takýto svieži :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto zvol nějakou svěží vůni, čokoládu spíš na zimu :).

      Vymazat
  5. Mojito vůni zbožňuju :) Z peelingů od Saloosu mám vyzkoušený jen levandulový, ale protože mě dost pálil, tak se mi teď jen valí na poličce :D Peelingy celkově moc nepoužívám, ale když už, tak momentálně březový od Weledy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A neměla si čerstvě oholenou pokožku, že tě pálil? Mě teda jinak nepálí.

      Vymazat
    2. Je to možné + mám hodně citlivou, ekzematickou pokožku, takže solné peelingy bohužel nejsou nic pro mě :)

      Vymazat
  6. Super recenze :) tento peeling mám teď doma a je dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám levanduli, ale zatím si ji šetřím, než dopotřebuju ten co mám :) Ale už se na ni těším :) Vlastně jsem si ji koupila na tvé doporučení (článek s čoko peelingem):)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to mě těší, že jsem tě inspirovala k nákupu, tak pak napiš jaká je levandule a já zas koupím levanduli :)

      Vymazat
  8. Už dlhšie si ho plánujem kúpiť, len potrebujem trochu zredukovať domáce zásoby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šup šup rychle redukuj, ať si ho ještě stihneš užít v létě.

      Vymazat
  9. Mám ho ve verzi čokoláda a jsem spokojená. Akorát to bylo fakt peklo, když jsem si ho nanesla na oholené nohy :D

    July Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle úplně miluju, kupuju druhý balení. Nejlepší je, že se po něm už nemusím mazat :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...