sobota 18. listopadu 2017

Stop the Water while using me!: Zubní pasta divoká máta BIO


Krásný den! Dnes se podíváme na zoubek zubní pastě značky Stop the Water while using me!. Stop the Water While Using Me! je německá firma, která vyrábí luxusní přírodní kosmetiku z prvotřídních surovin a samotným názvem pobízí k tomu, abychom šetřili s vodou.

Všechny produkty Stop the Water While Using Me! jsou 100% přírodní a plně biologicky odbouratelné. Minimálně 50 % všech rostlinných surovin je v BIO kvalitě. Žádný produkt ani složka nebyly testované na zvířatech, neobsahují živočišné suroviny. Jde o můj první produkt této značky, které se mi dostal do rukou. 
Zubní pasta je v bílé tubě s černým šroubovacím víčkem. Na tubě je popisek s nápisem značky. Obal je jednoduchý, ale mě se líbí. Pasta je o objemu 75 ml, což je tak akorát. Zubní pasta divoká máta obsahuje samé prvotřídní přírodní suroviny. Divoká máta značí svěží dech, prevenci zubního kazu i zubního kamene a dokonce posiluje i dásně. Co víc si od pasty přát že? Čištění zoubků už je radost a ne starost. 
Pasta obsahuje tyto složky:
Mořská sůl: přírodní mořská sůl obsahuje důležitý chlorid sodný, hořčík, draslík, vápník a selen a je tudíž ideální na čištění zubů. Stimulací slinných žláz tak pomáhá zubům se přirozeně čistit.
Myrha: přírodní pryskyřice z rostliny myrhy je známá svými antiseptickými účinky. Je protizánětlivá, dezinfekční a pomáhá hojení tkání.
Produkty od Stop the Water While Using Me! neobsahují žádná syntetická barviva a aromata, pouze přírodní vůně z esenciálních olejů. Taktéž žádný silikon, parafín nebo jakékoliv jiné suroviny z ropy. Za možnost pastu vyzkoušet bych chtěla poděkovat Míše z e-shopu Krásná každý den, která mi pastu na vyzkoušení poslala. 

CO ŘÍKÁTE NA TUTO PASTU?
UŽ JSTE O TÉTO ZNAČCE SLYŠELY? 



12 komentářů:

  1. Milujem prírodné zubné pasty :) Najradšej mám asi značku MEDIBLANC, no aj táto vyzerá krásne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku poznám, ale zubní pastu jsem ještě neměla. Vypadá docela dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Nějakou takovou přírodní pastu chci vyzkoušet. Už používám bambusový kartáček na zuby a ta pasta mi chybí :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bambusový kartáček je fajn? To by mě zajímalo :).

      Vymazat
  4. O této zubní pastě jsem ještě neslyšela, musí být super! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem od této značky viděla tolik výrobků, ale ještě nikdy jsem ji nezkoušela. Láká mě celé to její minimalistické balení, to je naprosto skvělé! <3
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky se mi to moc líbí, v jednoduchosti je krása :).

      Vymazat
  6. Měla jsem možnost vyzkoušet šampón a byl super. Líbí se mi název značky a podmanivé obaly, které vás donutí nad tím přemýšlet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky se mi líbí název značky a určitě budu produkty objevovat dál.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...