středa 15. listopadu 2017

Maybelline: Paletka stínů The Burgundy Bar

Taky přemýšlíte o líčení do chladných a šedivých dnů? Dnes pro vás mám tip na novou paletku značky Maybelline. Jde opravdu o žhavou novinku, kterou jsem dostala na vyzkoušení a hned když jsem ji v balíčku objevila zajásala jsem. Tak nějak jsem tušila, že to bude moje srdcovka a na podzim skvěle sestavená paletka stínů. Paletka nese název Burgundy Bar a skládá se ze 12 jemných stínů se třpytivými odlesky ve vínových odstínech.
Balení paletky na mě nepůsobí moc luxusně, je plastové, bez zrcátka, ale zato s aplikátorem. Balení má taky burgundy barvičku, takže tematicky povedené, ale jinak u mě obal moc nezabodoval, každopádně u Mayballine klasika. Obaly paletek s 12ti stíny jsou stejné, jen se mění jejich barva. Já s těmi obaly mám problém hlavně v tom, že mi nejdou lehce otevřít.
A nevím, jak se to stalo, ale tato paletka mi přišla v balíčku tedy trošku poničená, vypadl jeden ze stínů naštěstí se z něj při přepravě nestal prášek a tak jsem ho na jeho místečko zase pěkně vrátila, jen přišel o rožky. 
Doteď jsem paletku moc nechválila, ale přejdeme k pozitivům. Všechny odstíny mě fakt překvapily svojí skvělou pigmentací a to jak na ruce, tak i na víčku. Já jsem tedy moc spokojená!
Stíny trochu práší, ale dá se to přežít. Nejraději je nanáším prstem, ale jde mi to s nimi i se štětcem. Na víčku vypadají moc pěkně a ty, které obsahují třpytky, tak se pěkně jemně třpytí. Výdrž je úplně v pohodě, s bází zvládnou v klidu 6 hodin
Paletku opravdu chválím, patří určitě mezi ty lepší paletky značky Maybelline! Její cena je něco okolo 300 Kč, což je podle mě super a určitě už ji seženete v dorgeriích i na e-shopech. 

CO NA PALETKU ŘÍKÁTE VY? 
ZAUJALA VÁS?


14 komentářů:

  1. Ta pigmentace je parádní, má krásné odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že se fakt moc povedla já ji určitě využiju :).

      Vymazat
  2. teda tá pigmentácia je mega dobrá :) tiež som prekvapená
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Super pigmentace, už jsem na ni koukala u Péti Lovely Hair .

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem na ni koukala u Petry Lovely hair. Líbí se mi odstíny takže určitě ji půjdu omrknout :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo odstíny jsou fajn, pro mě jsou univerzální a určitě je využiju, jak na běžné nošení i tak i na to večerní :).

      Vymazat
  5. Táto paletka je úplne krásne. Pokukovala som po nej, lebo od Maybelline mám The Nudes, ale viem, že tieto odtiene by som nevyužila :/
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je potom jasné, určitě ti vystačí ta co máš :).

      Vymazat
  6. Je boží, měla jsem na ni zálusk když byla sleva v Rossmannu, ale byla beznadějně vyprodáná a od té doby jsem jí nějak zasklila, tak nevím jestli ji potřebuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Prosím, kde jste ji sehnala?? Už ji sháním delší dobu, ale nemůžu stále najít:( DM ani Rossmann a další drogerie ji snad pořád nemají :(
    Díky, Diana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď třeba tady: https://www.notino.cz/maybelline/the-burgundy-bar-paleta-ocnich-stinu/

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...