sobota 15. července 2017

Soaphoria: Černé mýdlo Carbone

Nedávno jsem narazila na to, že jsem vám ještě nepsala o skvělém černém mýdle značky Soaphoria a přitom ho s Honzou používáme pravidelně určitě rok a půl. Takže tentokrát se podíváme na zoubek pleťovému mýdlu určenému pro problematickou pleť, které se jmenuje Carbone. Mýdlo Carbone obsahuje aktivní uhlí. Toto mýdlo už máme asi potřetí a používám ho jak já tak i Honza. Mýdlo perfektně absorbuje nečistoty i nadbytečný kožní maz. Pokud máte problémy s akné, ekzémem anebo lupénkou, doporučuji číst dál.
Jde o přírodní mýdlo, které obsahuje 100% složek z ekolocického zemědělství a certifikované BIO suroviny dosahují té nejvyšší kvality. Obsahuje jemné složky jako je organické bambucké máslo, olivový a kokosový olej lisovaný za studena a také aktivní uhlí, čajovníkový a rakytníkový olej. Mýdlo je vhodné hlavně pro mastnou a problematickou pleť, protože hojí akné, lupénku, ale i ekzém. Díky obsahu aktivního uhlí je mýdlo černé barvy. Má hranatý tvar, který se mi ze začátku špatně držel v ruce. Brala bych raději oblejší tvar, ale po několikátém použití už je mýdlo pěkně zaoblené. 

Mýdlo mi pěkně voní, skvěle pění a nemusíte se bát, že by barvilo. Po smytí zůstane vaše pleť opravdu krásně čistá a není ani moc vysušená. Mýdlo pomáhá čistit póry a taky je stahuje, aby byly méně viditelné. Rakytníkový olej zvláčňuje, tonizuje a vyživuje pokožku, která je po použití opravdu jemná a dokonce mi přijde taková vypnutější, ale nijak nestahuje. Ve složení najdete také Čajovníkový olej v jeho čisté, 100% formě působí antisepticky. Denní používání mýdla napomáhá odstranit akné, přispívá k hojení pokožky. Tvorbě akné také zabraňuje.
Za sebe i za Honzu můžu mýdlo vřele doporučit! Mýdlo používám jak na pleť tak i na dekolt a záda všude tam, kde se mi sem tam udělá nějaký ten pupínek. A musím říct, že se pupínky opravdu objevují méně a rychleji se hojí, když už se tedy nějaký objeví. Takže mýdlo Carbone o gramáži 100 g si můžete koupit třeba na Notino.cz za krásných 109 Kč. 

UŽ JSTE TOTO MÝDLO ZKOUŠELY?


5 komentářů:

  1. Mydielko vyzerá skvelo! :) Ešte som ho neskúšala, ale veľmi rada skúsim :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Mýdlo jsem nezkoušela, ale měla jsem už něco podobné ...
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Už som ho skúšala, bolo skvelé no predsa len mám radšej čistiace gély :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně toto mýdlo jsem neměla ale stejné uhlové akorát od jiných výrobců, jedno bylo značky Mýdlo z farmy a druhé od Musk. Obě mi vyhovovali a od té doby jsem tak nějak přičichla k přírodním mýdlům a patří do mé pravidelné péče o pleť.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem zatím snad žádné takové mýdlo nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...