středa 19. července 2017

Glanc box #6 - březen 2017

Pojďte se společně se mnou podívat, co bylo obsahem prvního letošního Glanc boxu. Sice se zpožděním, ale přece jsem na něj nezapomněla. Vždy se na Glanx box moc těším, mám ráda překvapení a z těch předešlých jsem vždy využila všechno, co obsahovaly. Tak to nebudu protahovat a jdeme na to.

K2r Čistič pračky 3v1
V posledním spotřebovánu jsem měla taky jeden čistič pračky, který byl podle mě na nic, tak jsem zvědavá jak obstojí tento. Měl by odstraňovat vodní kámen, přinášet svěžest a odstraňovat z pračky zbytky pracího prášku a aviváže. Už jsem ho vyzkoušela a je fajn, ale když do pračky naliju litr octu a pustím na prázdno je efekt podle mě stejný. 
Signal Long Active White Fresh
Past není doma nikdy dost, takže tuto jsme si nechali do zásoby a používáme teď sérum na zoubky Soaphoria. 
Fa Soft&Control Caring Lila deosprey
Tento sprej by měl chránit až 48h proti pocení a tělesnému pachu. Je podle mě super, už jsem ho jednou vyzkoušela a moc pěkně voněl a je fakt, že jsem během dnes vůbec necítila nějaký zápach potu, ale jinak teď v poslední době používám spíše přírodní "deoše".
Garnier Čistící micelární gel
Jde o oplachovací gel na pleť s micelární technologií, který účinně odstraňuje nečistoty, kožní maz i make-up. Je vhodný pro všechny typy pleti, dokonce i pro citlivou. Protože mám teď otevřených hned několik čistících produktů, tak jsem tento odložila a vytáhnu ho po čase, až nějaký dopotřebuju. 
Dove Nourishing secrets Shampoo
V krabičce byl i tento šampon značky Dove, moc se mi líbí balení a dokonce i krásně voní. Vlásky umyje dobře a líbí se mi na něm, že je fakt moc pěkně provoní. 

Dove Nourishing secrets Body wash
Ze stejné řady jako je šampon byl v boxu i teto produkt. Opravdu moc pěkně voní, ale není na něm podle mě nic výjimečného, prostě klasika příjemně voňavý sprcháč.
Tak a to už je všechno. Byla jsem docela zklamaná, že toho v boxu nebylo víc, ale jinak se mi výběr líbil. Určitě opět všechno využiji.

CO NA OBSAH BOXU ŘÍKÁTE? 
MÁTE UŽ ZKUŠENOST S NĚKTERÝMI PRODUKTY?


4 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...