sobota 3. února 2018

Dulcia Natural: Sérum na zuby

Výrobci přírodní kosmetiky se začínají zaměřovat také na ústní hygienu. Dnes bych vám ráda ukázala Sérum na zuby značky Dulcia Natural! Už předem říkám, že budu chválit, takže pokud máte náladu na nějakou kritickou recenzi, tak tato to bohužel nebude. Dulcia Natural nabízí bělící sérum na čištění zubů, které můžete používat každý den místo klasické zubní pasty.
Sérum na zuby účinně bojuje proti tvorbě zubního kazu, uzdravuje zuby a dásně, má bělící efekt a pomáhá předcházet tvorbě aftů. Při pravidelném používání tohoto produktu by se měly vaše zoubky vybělit až o několik odstínů. Fuč by mělo být zabarvení od cigaret, kávy nebo od čajů. A opravdu po několika použitích je vidět, že jsou zoubky o něco bělejší. Ne tak uměle jako z katalogu, ale jsou pěkně přirozeně bílé. 
Sérum na zuby je v pěkném kelímku se šroubovacím víčkem a etiketa je laděna do modrých barev. Na obalu je obrázek zoubku, což je fajn, protože se nespletete a nevyčistíte si zuby třeba zinkovou mastičkou. Balení je o obsahu 50 ml.
Aktivní látky: 
Antibakteriální kokosový olej ve spojení s olejem z pšeničných klíčků hubí bakterie, které způsobují zánět dásní, jejich bolest či krvácení. Jedlá soda je skvělou prevencí proti tvorbě zubního kazu, má bělící efekt a osvěžuje dech. Kokosový olej a jedlá soda stojí za bělícím efektem. Extrakt z grapefruitových jader a esenciální oleje z citrónu, rozmarýnu a skořice potlačují infekce, afty, záněty, tvorbu zubního kazu a účinně dezinfikují ústní dutinu.
Samotné používání je trošku komplikovanější. Sérum se musí na kartáček nanést třeba lžičkou, protože má tužší konzistence a bylo by nehygienické, kdybyste do něj rýpali rovnou kartáčkem. Trpěl by kartáček i sérum. Takže čajovou lžičkou trošku naberte a naneste sérum na kartáček a pak už můžete zoubky čistit jako obvykle. Před vypláchnutím nechte sérum ještě působit. Sérum se má používat 3 - 4 krát týdně nebo denně místo zubní pasty. Já používám tak každý druhý den, jinak zoubky čistím klasicky zubní pastou. Sérum má konzistenci, která se dost liší od klasických zubních past. Konzistence je tužší, ale dá se na ni zvyknout. Vůně i chuť je skvělá, naprosto mi vyhovuje. Cítím skořici a citrusy, což je podle mě dost osvěžující! 
Sérum je podle mě super! Je čistě přírodní, neobsahuje cukr ani pěnící přísady! Zuby opravdu dokonale vyčistí, dech máte svěží a opravdu pomáhá při bělení zubů! Toto sérum jsem dostala na vyzkoušení přímo od Dulcia Natural, za což moc děkuji a až mi dojde určitě si ho koupím znovu! Cena Séra na zoubky je 210 Kč. 

CO NA TOTO SÉRUM ŘÍKÁTE?


4 komentáře:

  1. Neviem prečo, no značka Dulcia ma nejako vôbec neláka. Ešte som od nich nič nemala, aj napriek tomu sa jej vyhýbam...som čudná. :D

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Takové přírodní sérum bych ráda vyzkoušela. Jen bych se bála vyšší kazivosti zubů. Nevím, nakolik se tomu dá věřit. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. So interesting product, look really useful! I like it so much!

    Have a nice weekend!♥
    New post is on my blog, Maleficent

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle sérum i v takové verzi vidím prvně :) a musím uznat, že mě hoodně zaujalo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...