úterý 17. října 2017

Oriflame: Toaletní voda Incognito

Dnes pro vás  článek o toaletce značky Oriflame, který má připravený už delší dobu. Článek jsem objevila, když jsem si dělala pořádek v konceptech, které čekají na dopsání, doplnění fotek nebo prostě jen na zveřejnění. Toaletní voda nese název Incognito a jdeme se na ni rovnou podívat blíže :).
Tuto toaletku si vybrala mamka v katalogu Oriflame, ale já jsem si ji nechala na pár týdnů na vyzkoušení. Toaletní voda Incognito je ve variantě jak pro muže, tak pro ženy. Mě se hned na první pohled moc líbil samotný flakónek a dokonce i krabička, ve které toaletka dorazila. připomíná mi balíček karet. Skleněný flakónek je o velikosti 50 ml. Toaletka voní opravdu nádherně je sladší, ale ne zase úplně přeslazená.

Oficiální popis: 
Lákavý koktejl jiskřivé mochyně vám rozbuší srdce. Sladké a příjemně svěží tóny malin a rebarbory doplňuje jemný nádech konvalinek. Smyslná stezka ze santalového dřeva a pralinek je tajemství, které vám pomůže zvítězit ve hře pro dva hráče.
 Kdybych teď neměla rozpoužívaných více parfémů, tak bych se jí klidně nebránila, ale tento flakónek je mamky a ta je s vůní moc spokojená. Výdrž hodnotí průměrně, samozřejmě nejde o vůni, která vydrží vonět na oblečení dva dny, ale pracovní dobu v klidu zvládá.  Pokud máte blízko nějakou kočku co prodává Oriflame, vyžádejte si vzoreček. Jinak si vůni můžete objednat ZDE za 549 Kč, pokud byste chtěli cenu lepší, tak se podívejte na stránku Srovname.cz.

ZNÁTE? MÁTE? VONÍ VÁM? 
ZAUJALA VÁS TATO TOALETNÍ VODA?


10 komentářů:

  1. Vôňu by som musela najskor reálne ovoňať, ale obal vyzerá roztomilo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je škoda, že se vůně Oriflame nedají někde ovonět a musí se to risknout z katalogu.

      Vymazat
  2. Podle popisu vypadá hodně zajímavě a myslím, že by mi i mohla vonět. Alespoň z toho co jsi dokážu představit :D každopádně flakonek je nádherný :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Flakonek je super, že jednoduchý, ale přesto elegantní.

      Vymazat
  3. Tuhle vůni nepoznám, ale dle popisu by mi mohla vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. K ní jsem v katalogu cuchala a uvažovala nad koupí, ale nakonec z toho sešlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono to někdy z katalogu voní jinak než potom z flakonku.

      Vymazat
  5. Super recenze. Já na ni právě teď narazila v online letáku Oriflame a právě jsem si říkala, že za tu cenu to musí být nějaký šunt, ale na tvou radu vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  6. No to já jsem přesně podobnou vodu zkusila a na ruce mi vyrašila docela nepěkná vyrážka. Takže teď v létě musím nosit pracovní tričko s dlouhým rukávem, protože vypadám jako prašivá. Už nikdy víc! Jestli doma najdu ještě někde ten flakonek, tak vám schválně řeknu, co to bylo za škvár. Než tohle, tak to radši nic.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...