úterý 3. října 2017

Eveline: Odlakovače a elixír na nehty a nehtovou kůžičku

V dnešním článku bych Vám chtěla ukázat tři zajímavé produkty značky Eveline. Jsou to o dva odlakovače a jeden regenerační elixír na nehtíky a nehtovou kůžičku. Tak to nebudu zdržovat a jdeme se na ně mrknout .


Odlakovač na nehty Total 8v1
Jde o odlakovač, který neobsahuje aceton a účinně a šetrně odstraňuje z nehtů lak na nehty. Už jsem ho použila několikrát a fakt funguje. Lak jde z nehtů rychle dolů. Pokud jde o "vůni" tak ta mi nepřijde klasická, ale je taková nasládlá. Nehtíky tento odlakovač vyčistí a odmastí. Připraví je tak na nové lakování. Jeho složení je obohaceno o směs vitaminů A, E, F a ricinový olej. Odlakovač hydratuje a zjemňuje kůžičku. Současně posiluje nehty a pečuje o jejich správný růst. Bohužel tyto účinky nemůžu tak úplně potvrdit, protože o nehtíky pečuji pomocí různých olejíčků, takže kvalitu nehtů mám dobrou myslím především právě olejíčkům. Velikost balení je 150 ml, což je docela dost a ještě mi na něm trochu vadí aplikátor, který je jen taková dírka, kterou si odlakovač nanášíte na tamponek. Já mám raději větší otvory třeba 1 cm široké, ale to už je asi můj subjektivní pohled. Na druhou stranu je výhodou, že modré víčko je šroubovací a tak se odlakovač nikam nevylije i dkyž ho přibalíte do kufru na cesty. 
Dalším odlakovačem je tento růžový fešák! Jde opět o odlakovač bez acetonu a první nevýhodou je, že mi teda dost "smrdí". Přijde mi to jako dost silný bolehlav, no ale dobře, přeci nebudu chodit s odrbanými nehty. Ale s jeho dost výraznou "vůní" končí všechny jeho negativa a teď už budu chválit. Líbí se mi, že plastová nádobka o obsahu 190 ml má praktický dávkovač, nic se tedy nevylije, ale může se utrhnout víčko (takže opatrně). Každopádně dávkovač je velmi pohodlný stačí přiložit kousek vaty (nebo tamponek) a zmáčknout. Jde o takovou pumpičku, která z nádobky uvolní pouze malé množství, takže nebudete plýtvat a přitom budete mít tamponek pěkně namočený. Odlakovač obsahuje arganový olej, vitamíny A, E a F. Laky odstraňuje z nehtů rychle, takže tady má u mě velké plus. 
Výživy na nehty používám pravidelně, vždy dám nehtům trochu oddych po odlakování a vyživím je olejíčkem. Tentokrát jsem si objednala Nal Therapy Argan Elixir. Jde o intenzivní luxusní regenerační olejíček pro nehty a nehtovou kůžičku. Obsahuje unikátní kombinaci arganového, avokádového a mandlového oleje. Použití olejíčku je jednoduché. Já ho vždy po odlakování starého laku nanesu na nehty a nechám ho pěkně vstřebat a to klidně i hodinu nebo i déle. Po použití jsou nehtíky krásně hladké a hezky se lesknou. Suchá kůžička je po použití také jemná, ucelená a vyživená. Za mě je tento olejíček super, nehty jsou fakt zdravé, nelámou se, jsou pevnější a lahvička o objemu 12 ml vám vydrží na pěkně dlouho!
Z těchto tří produktů mě nejvíc dostal pečující elixír. Odlakovače jsou taková klasika, do stropu z nich neskáču, ale do koše je taky házet nebudu. Všechny tři produkty jsem objednávala na Notino.cz.

ZNÁTE NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?


6 komentářů:

  1. Eveline mám veľmi rada, najmä ich 8in1 posilňujúci lak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě jsou to asi první produkty na nehty, co zkouším a jsem spokojená moc :)

      Vymazat
  2. Jeste doporucim tento regeneracni a posilujici lak na nehty https://www.decodoma.cz/Regeneracni-a-posilujici-lak-na-nehty.html Dost mi totiz popraskavavaly, ale jiz je to diky tomuto laku dobre.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od Eveline sérum na řasy :) a jsem spokojená

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...