sobota 29. července 2017

Sanct Bernhard: Bonbóny BIO třešeň

Dnes bych Vám chtěla ukázat něco jiného než kosmetický produkt. Mám pro vás mlsání. Jde o bonbóny značky Sanct Bernhard. O téhle značce jsem nikdy dřív neslyšela, ale když mi bonbony přišly v balíčku na vyzkoušení z e-shopu Elixi.cz, tak jsem z nich měla radost a ještě větší radost měl Honza, který je hned zabavil a když má chuť na něco sladkého vezme si bonbon :).

Napřed tedy pár slov o značce Sanct Bernhard. Značka pochází z Německa a nabízí doplňky stravy. Nabízí různé vitamíny, účinné látky, výtažky z ovoce a zeleniny, koření a sladidla v podobě sirupů, tabletek nebo kapslí, které jsou perfektním doplňkem pestré stravy pro široký okruh uživatelů.

Tyhle speciální bonbóny jsou vařeny podle starých receptů v měděných kotlících nad ohněm a dělány ručně. Všechny použité ovocné a rostlinné extrakty jsou v BIO kvalitě a nejsou k nim přidávána žádná umělá barviva ani aromata. 
Já jsem dostala na vyzkoušení bonbony s příchutí třešně. Jsou v plastové nádobce se šroubovacím víčkem o obsahu 170 g, což je docela pěkná dávečka. Tyhle tradiční bonbóny s příchutí černých třešní vyrobené v BIO kvalitě můžete mlsat bez pocitu viny :). Ručně vyráběné cukrovinky s pečlivě vyváženým složením zaženou chuť na sladké a navodí ve vás pocity bezstarostnosti a dětství.

Složení:
cukr, glukózový sirup, regulátor kyselosti (kyselina citronová), aroma, barvivo z červené řepy.

Cena těchto bonbónků je 99 Kč, což mi přijde jako fajn cena a určitě si koupíme další balení, jen možná vyzkoušíme jinou příchuť. Bonbony jsou opravdu moc dobré, nejsou přeslazené, jsou tak akorát. 

UŽ JSTE O ZNAČCE SLYŠELY? 


10 komentářů:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...