neděle 9. července 2017

Oriflame: Toaletní vody Memories

Pro ty z vás, kteří nejsou věrní jedné značce a rádi experimentují a navoní se i lehkou toaletní vodou tu dneska mám recenzi na tři toaletní vody značky Oriflame. Všechny tři vůně mi voní moc pěkně, i když je každá jiná. Co mají společného je pěkný malý buclatý flakonek s vyšším uzávěrem. Flakonky se liší barevně, takže hravě odlišíte vůně od sebe. Skleněný flakonek je o objemu 30 ml, což je tak akorát.
Tato toaletní voda je v růžové krabičce a dokonce i flakonek je růžový. Jde o orientální vanilkovou ovocnou vůni. Nechte se svést něžnými tóny meruněk, které přecházejí do srdce z bílých růží. Neodolatelně svůdné tóny pralinek, které vůni zakončují, ve vás probudí sladkou touhu...
Žlutá - Memories Daydreaming In Hammock
Žlutá krabička a žlutý flakonek. Ach ty flakonky jsou krásné! Tato vůně je květinová a tropická. Vánek provoněný smyslnými tóny kvítků plumérie se mísí s mořskými akordy a vřelým objetím čerstvého kokosového mléka.
A poslední zelená krabička v sobě ukrývala zelený flakonek. Tahle vůně je podle mě nejjarnější. Svěží vůně konvalinek a bílých květů překypuje radostnými tóny připomínajícími voňavé jarní ráno. Aromatická poupata černého rybízu šumí nad medovým oblakem z něžných lipových květů. Vůni zakončují klidné, harmonické a jemné pižmové tóny ibiškovce.
Všechny tři vůně mi voní příjemně a střídám je podle nálady. Flakonky nejsou zase tak veliké, takže se dají hodit i do kabelky a můžu je mít u sebe celý den. Pokud jde o výdrž, tak vydrží vonět od rána do oběda (takže cca 5 hodin, což je podle mě super) a potom, to chce vůni obnovit a vydrží celé odpoledne. Je to přece jen toaletka, od té nečekám nic víc. Já jsem s nimi moc spokojená a určitě je můžu doporučit. 

CO ŘÍKÁTE NA TYTO VŮNĚ?


8 komentářů:

  1. Mně se hodně líbila žlutá varianta, ta mi voněla krásně, měla jsem i zelenou, také nebyla špatná :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto nějak nevím zda jsem někdy viděla v katalogu, ale celkově mám ráda vůně od Oriflame :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůně mají pěkný flakonek a můžou hezky vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Flakónky se mi moc nelíbí, ale druhá vůně by u mě zabodovala na 100% ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...