středa 7. prosince 2016

Braun: Silk épil 5 wet & dry

Dnes bych vám ráda ukázala epilátor Braun Silk-épil 5 Wet & Dry! Někdy na přelomu léta a podzimu jsem se rozhodla, že si koupím nějaký epilátor. Pročítala jsem různé recenze a z nich mi jako pro mě nejlepší vyšel Braun Silk épil 5, který je určen speciálně pro začátečnice a je voděodolný. Ještě před samotnou koupí jsem se na něj byla podívat v elektru, abych si ho mohla pořádně osahat. V dnešním článku vám tedy tento epilátor podrobněji představím, tak jdeme na to!
Musím říct, že po otevření krabice mi tento fešák hned padl do oka. Má totiž opravdu krásný design. Dokonalý tvar a bílá barva kombinovaná s fialovou je přesně můj styl. Jednoduše je stylový už na první pohled. Ale není samozřejmě skvělý jen na pohled, protože má i spoustu jiných výhod.
Braun Silk épil 5 wet & dry je vyvinut k tom, aby jeho ovládání bylo co nejjednodušší! Je zárukou komfortu a skvělých výsledků. Pohodlnou epilaci zajišťuje 28 pinzet s technologií MikroGrip, díky které zachytí i ty nejkratší chloupky. Dokonce i ty, které mají 0,5 mm odstraní i s kořínky. Tím pádem se můžete z hladké pokožky těšit až čtyři týdny, což zní rozhodně lákavě. Jeho velkou výhodou je, že ho můžete použít jak na sucho, tak i ve vodě. Teplá voda pomůže k tomu, aby epilace tolik nebolela a navíc lze epilátor použít společně se sprchovým gelem nebo pěnou, aby ještě lépe klouzal po pokožce. Můžete si vybrat ze dvou rychlostí epilace. Pomalejší je určena pro začátečnice a pro jemnou epilaci nebo rychlejší pro zkušenější uživatelky. Epilátor má pogumovaný povrch, který je protiskluzový a umožňuje tak pohodlnou manipulaci ve vodě. 
V balení bylo kromě epilátoru ještě bohaté příslušenství:
- klasický nástavec pro těsný kontakt s pokožkou
- masážní nástavec, který pokožku připraví k ještě jemnější epilaci
- zastřihovač
- nabíječka a malinký štěteček na čištění přístroje
- návod k použití
Když jsem epilátor použila poprvé, vsadila jsem na masážní nástavec, nižší rychlost a použití na morko. Neměla jsem zatím žádnou zkušenost s epilátorem a tak jsem se přirozeně bála bolesti, kterou v některých recenzích holky popisovaly jako nevydržitelnou. Musím říct, že jsem byla příjemně překvapená, že mě to zase až tak nebolelo. Jediná citlivá místa jsou u kotníků a u kolen. Rovnou se přiznám, že na to, abych si epilovala i podpaží nebo oblast bikin, jsem srábek a ani jsem to nezkoušela a nemám to v plánu. Každopádně obdivuji ty z vás, které to dokážete. 

Zkoušela jsem i epilaci na sucho s klasickým nástavcem a opět jsem byla mile překvapená, protože ta bolest není vůbec hrozná a dá se vydržet. Takže teď už střídám použití na mokro i na sucho a musím říct, že obě varianty jsou v pohodě.
S epilátorem mám nohy oholené tak do 20 minut. Ale nejlepší na tom je, že mi nohy vydrží hladké mnohem déle než po holení žiletkou. Zatím pozoruji výdrž, tak dva až tři týdny. Super je i indikátor stavu nabití baterie. Epilátor se nabíjí asi hodinku a potom je nabitý cca na 30 minut provozu. Dalším plusem je, že při použití nemusí být zapojen v zásuvce, prostě ho jen nabijete a můžete si jít nohy epilovat třeba na konec zahrady.
Shrnutí:
+ pro extra jemnou epilaci na sucho nebo s vodou 
+ zanechá hladkou pokožku po dobu 4 až týdnů
+ odstraňuje 0,5mm dlouhé chloupky
+ praktická protiskluzová rukojeť zajišťuje snadné ovládání
+ 100% voděodolný povrch 
Já jsem z tohoto epilátoru fakt nadšená! Podle mě je to skvělý tip na dárek pod stromeček třeba pro ségru mamku nebo i pro sebe. Já jsem ten svůj kupovala na Notino.cz, ale seženete ho i v kamenných obchodech. Tento epilátor stojí cca 2.000 Kč.

POUŽÍVÁTE NĚJAKÝ EPILÁTOR?


15 komentářů:

  1. Já jsem si kupovala epilátor asi před 7 lety, také braun a musím říct, že tehdy to bylo fakt bolestivé, nejen, že odstraňování chloupků mě bolelo ( nejsem žádný cíťa mám 4 tetování a jedno na dost bolestivém místě) ale navíc mi chloupky zarůstaly a měla jsem celkově hrozně podrážděnou pokožku. Ale koukám, že doba asi pokročila, ale i tak nevím jestli mám na to ještě chuť a odvahu :-D holt špatná zkušenost je špatná zkušenost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem se dost bála, ale je to fakt pohodička :).

      Vymazat
  2. už dlhšie premýšľam nad nejakým epilátorom alebo strojčekom,tak možno sa pozriem aj po tomto :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Takýto epilátor nemám, mám laserový, ktorý používam od leta a pomaly je vidieť výsledky :)


    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám doma Silk Epil 9 a je úžasný. Neviem si ho vynachváliť.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma Braun Silk Epil a nějak jsem se s ním nesmířila a raději mám žiletku. Na nohy se to s ním dá ale jak píšeš, ani já si nedokáži představit že bych si s nim holila podpaží, třísla, atd.

    OdpovědětVymazat
  6. Musím se přiznat, že já bych se neodvážila epilátor přiložit ani k nohám. :-D Raději se budu trápit se žiletkami. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky,je mozne ho pouzivat v oblasti krecovych zil?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, přišla jsi na toto?
      Hledám odpověď na všemožných serverech a nikde nic :(.

      Vymazat
    2. Holky to bohužel nevím, zkuste napsat rovnou na podporu :). Snad poradí.

      Vymazat
    3. Psala jsem na podporu, ale nikdo neodpověděl. Nepodařilo se někomu něco zjistit?? :-(

      Vymazat
  8. Souhlasím s tím, že epilátor vypadá skvěle, a pokud epilace není tak moc bolestivá, jak jsem se dočetla v jiných recenzích, jsem ještě nadšenější :) To, že je voděodolný a lze nabíjet je další výhoda k těm již předešlým. Teď už nějakou dobu přemýšlím nad koupí epilátoru, hlavně proto, že mě nebaví holit se pořád a taky ta spotřeba žiletek není zrovna ekologická :( Ještě by mě zajímalo, jestli jste některá byla na tomto typu epilaci a jak jste s výsledkem spokojeni?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...