čtvrtek 8. února 2018

Ponio: Tuhý kopřivový šampon - citron a rozmarýn

Snažím se zaměřovat na používání přírodní kosmetiky, protože mám pocit, že chemie kolem nás je už opravdu moc. Pokud to máte stejně jako já, mohly byste chtít třeba vyzkoušet něco jiného než tekuté šampony. Zajímavou přírodní alternativou jsou šampony tuhé. Na vyzkoušení mi z e-shopu Voním přírodou Tuhý šampon značky Ponio, takže v dnešní recenzi vám ho popíšu. 


Šampon má zelenou barvu a je to taková placička, která vejde krásně akorát do dlaně. Je vhodný pro normální a mastné vlasy. Kopřivový šampon - citron a rozmarýn voní jemně a cítím z něj svěží citron i rozmarýn. Pokud máte rády spoustu pěny ve vlasech, tak to tento šampon zvládá s přehledem. Obsahuje kokosový olej a glycerín, které hydratují konečky vlasů. Dále panthenol, který se postará o pokožku hlavy a citronovou šťávu s kopřivou, které dodají vlasům lesk. 

Tuhé šampony plně zastoupí ty klasické tekuté šampony, takže se jich nemusíte vůbec bát. Jejich další výhodou je, že se vejdou i do malého batohu, takže jsou super na cesty a v koupelně také zaberou méně místa. Další výhodou je, že 30 g tuhý šampon vydrží asi stejně jako 200 ml klasického tekutého šamponu. 
Pokožku hlavy vůbec nevysušuje, vlásky umyje a ošetří bylinkami a ty jsou potom pěkně hladké. Svěží silice regulují tvorbu mazu pokožky. Za 30g šamponu zaplatíte 106 Kč a můžete si ho objednat třeba na Voním přírodou.cz. Ještě dodám, že tento produkt je vhodný také pro vegany. 

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ PŘÍRODNÍ TUHÝ ŠAMPON?


7 komentářů:

  1. wow thanks for sharing!!
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: MY RED CARPET BEAUTY TIPS

    OdpovědětVymazat
  2. Ja milujem verziu Orient Chai, tá je skvelá proti lupinám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Interesting sampon, look so lovely and useful.
    Great post darling! Have a nice day!♥

    New post is on my blog, Malefica

    OdpovědětVymazat
  4. Ponio tuhé šampony jsem ještě nezkoušela, zkoušela jsem pouze Soaphoria. A ten byl teda výborný, určen na mastné vlasy, takže pecka.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední dobou tuhé šampóny vídám všude a hrozně by mě zajímalo, jaké to je. Možná by to těm mým “dredům” pomohlo :D

    OdpovědětVymazat
  6. Presne takýto šampúch som skúšala aj ja, mne veľmi mi vyhovoval. Osobne zbožňujem tuhé šampúchy a dávam im prednosť pred tekutými. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno co je z kopřivy je super, já miluju šampon a čaj ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...