čtvrtek 22. června 2017

Organic Trevarno: Mast Sunset Salve

Krásný den, dnes pro vás mám recenzi na jeden úžasný produkt britské značky přírodní kosmetiky Organic Trevarno. Organic Trevarno je britská značka, která nabízí přírodní kosmetiku. Produkty nesou certifikát Organic Farmers & Growers. Některé produkty této značky najdete na e-shopu Lucanatura.cz a hned na začátek musím říct, že produkty jsou povedené od obalů až po účinky. Dnes se podíváme na zoubek masti Sunset Salve.

Mast je v pěkné skleněné nádobce se šroubovacím víčkem. Nádobka má tmavě růžovou barvu a sklo je matné, což působí luxusně. Masti je v nádobce 60 ml. Jde o opravdu skvělý produkt značky Trevarno, který můžete používat buď místo nočního krému nebo jako hluboce vyživující masku na obličej.
Konzistence je tužší, ale při kontaktu s pokožkou krásně taje a skvěle se roztírá a víte co? Neuvěřitelně krásně voní (připomíná mi vůni marokánků). Vůně ylang-ylang a sladkého pomeranče dokáže okouzlit snad všechny vaše čichové buňky. Mast je určitě vhodná hlavně pro suchou pokožku, ale bude výborným pomocníkem i když bude vaše pleť vystavena nepříznivým vnějším vlivům, hlavně v zimě jako ochrana před mrazem a větrem. 

Já mastičku nejraději používám místo nočního krému. Prostě ji nanesu na odlíčenou tvář krouživými pohyby a jdu chrnět. Mast se dá ale také použít jako obličejová maska a to tak, že ji nanesete na obličej, 15 minut necháte působit a potom ji vlažnou vodou a tamponkem setřete. Jinak si s mastí namažu klidně i nohy a ruce :).
Mast je opravdu výživná a proto se doporučuje používat ji jednou nebo dvakrát týdně vždy po čištění. Pro extrémně suchou pleť může být počet opakování vyšší. No já jsem z ní naprosto nadšená! Mast Sunset Salve si můžete objednat na e-shopu Lucanatura.cz. 

CO NA NI ŘÍKÁTE? 


4 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...