úterý 20. června 2017

Sefiros: Arganový olej

Díky spolupráci s e-shopem Elnino.cz mám možnost vyzkoušet i Arganový olej značky Sefiros. Sefiros je česká, dynamická značka kosmetiky a kosmetických doplňků.
Arganový olej je jedním z nejvzácnějších olejů, vyrábí se z jader stromu zvaného Argánie a v poslední době se s ním na kosmetickém trhu doslova roztrhl pytel. Safiros arganový olej má zlatou barvu a ukrývá se v pěkné lahvičce s pumpičkovým aplikátorem, který je velmi praktický. Lahvička se zlatým víčkem vypadá opravdu luxusně. 
Olej je vhodný pro všechny typy pleti i vlasů. Arganový olej nejraději používám na péči o obličej, ale i o zbytek těla. Ráda si z něj dělám i masku na vlasy (před spaním si ho vetřu do vlasů zabalím do turbanu a do rána nechám působit) nebo si ho dám jen na konečky vlasů než vyběhnu z domu. 
Péče arganového oleje se líbí nejen pokožce, ale i vlasům. Pokožka mi přijde viditelně vypnutější a vyživená. Oceňuji hlavně to, že neucpává póry i když ho používám každý den. Vlasy vypadají zdravě, jsou hebké a lesklé. Dokonce si arganový olej sem tam kápnu i do makeupu a tak mám pokožku hydratovanou po celý den.
Co mi na oleji trošku vadí, tak je jeho vůně, ale nebojte není to nic hrozného. Jinak ho můžu, ale doporučit - jde o bio agranový olej který je univerzálním pomocníkem pro všechny! Výroba arganového oleje probíhá tradičním způsobem, který obnáší ruční vyloupání jadérek, pražení, drcení a lisování, a díky tomu si udržuje všechny své vzácné blahodárné složky. Patří mezi ně esenciální mastné kyseliny, antioxidanty, vitamíny a minerály, které mají mimořádné hydratační, zjemňující a výživné účinky.
POUŽÍVÁTE ARGANOVÝ OLEJ?
SLYŠELY JSTE UŽ O ZNAČCE SEFIROS?


4 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...