úterý 27. června 2017

Biofficina Toscana: Micelární roztok z červených bobulí

V dnešním článku se podíváme na další produkt značky pocházející z Toskánska s názvem Biofficina Toscana. Půjde o Micelární roztok z červených bobulí.
Micelární roztok je v plastovém válečku o objemu 200 ml. K obalu toho asi nebudu víc psát, myslím, že to není potřeba a pěkně si ho můžete prohlédnout na fotkách :). Tento produkt je vhodný k čištění pleti a protože neobsahuje alkohol je vhodný i pro citlivou pokožku. Já o používám na odlíčení makeupu i řasenky. Zvládne pokožku pěkně vyčistit a zároveň ji hydratovat. 
Micelární roztok obsahuje Rubiox®, exkluzivní patentovanou účinnou látku s antioxidantem, která má ochranné a uklidňující účinky díky extraktům z červených bobulí z toskánských kopců. Rubiox® působí příznivě v kombinaci s chrpovou vodou a má zklidňujícími účinky, Panthenol a inovativní směs povrchově aktivních látek na rostlinné bázi z oliv, slunečnice, bavlníku a mandlové oleje je určená především pro nejcitlivější typy pleti.
Po použití je pokožka pěkně čistá, hydratovaná a osvěžená. Určitě se nebojte, že by zůstala mastná nebo nějak lepkavá. S líčením zatočí docela rychle mě většinou stačí dva až tři větší tamponky.

SLOŽENÍ: 
voda, chrpová voda*, bavlníkový acetát sodný, olivamfoacetát sodný, slunečnicový acetát sodný, mandlový acetát sodný, kokamidopropyl hydroxysultain, extrakt z plodů černé moruše*, extrakt z brusnice borůvky (borůvka)*, extrakt z plodů černého rybízu (černý rybíz)*, extrakt z angreštu*, extrakt z máty peprné (peprmint)*, betain, panthenol, glycerin, parfém [vůně], benzoát sodný, dehydroacetát sodný, kyselina mléčná, chlorid sodný.
Cena tohoto produktu je 329 Kč, jasně cena je vyšší, ale slibuji, že vám vydrží pěkně dlouho a o pleť se postará jemně a skvěle!

CO NA TENTO PRODUKT ŘÍKÁTE VY?


3 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...